• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای دریافت پول از envato از چه سیستمی میشه استفاده کرد؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام اساتید گرامی،
من توی codecanyon میخوام اسکریپت های طراحی شده توسط خودم رو بفروشم؛ اما الان مشکل اینه که چطوری میتونم پولم رو باهاش تسویه کنم. اگر کسی تجربه داره لطفا توضیح بده؟

یا اینطوری مطرح کنم که برای تسویه خودش 4 تا روش گذاشته: paypal - skrill - payoneer - SWIFT

df.JPG

حالا دوستان بنظرتون با کدوم میشه راحت تر کار کرد؟ و کمتر مشکل داره؟

اینم بگم من الان دو ساله پی پال دارم وریفای نشده و با ویزا کارتهای مجازی باهاش خرید میکردم و مشکلی تا الان نداشتم، میتونم حساب پی پالم رو بدم؟ پول کجا میره؟ میشه از پی پال انتقالش داد؟
و اسکریل (مانی بوکرز) و پایونییر چطوریه؟ کسی کار کرده باهاش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید، برای دوستانی هم که سوال مشابه دارن خیلی کمکه، پیشاپیش ممنون از شما.

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوست عزیز
من شخصا درآمدم رو به یکی که حساب پی پال داره انتقال میدم و به ریال تحویل میگیرم.
میتونی تو بخش خرید و فروش ارز همین پی تی تاپیک بزنی.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوست عزیز
من شخصا درآمدم رو به یکی که حساب پی پال داره انتقال میدم و به ریال تحویل میگیرم.
میتونی تو بخش خرید و فروش ارز همین پی تی تاپیک بزنی.
سلام، ممنونت میشم اگه یکم توضیح بدی
پی پالت وریفای شدست؟ یا نه مثل پی پال منه؟ درواقع پول ریختن توش راحته ولی بخوای برداری وریفای میخواد که من تو ایرانم نمیتونم. نحوه کار باهاش چطوریه؟
در ضمن سقف و محدودیت هاش چقدره؟ شما چقدر هر بار برداشت میکنی؟ یا میفروشی؟
مثلا بخوای 1000دلارت رو برداشت کنی با پیپال میشه؟

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
نخیر دوست عزیز حساب پی پپال ندارم. یوزر یکی از دوستان که حساب پی پال داره رو وارد میکنم و ایشون به ریال بهم تحویل میدن. مینیمم برداشت ۵۰ دلاره و فکر نکنم تو حداکثر برداشت محدودیتی قاءل بشن.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
نخیر دوست عزیز حساب پی پپال ندارم. یوزر یکی از دوستان که حساب پی پال داره رو وارد میکنم و ایشون به ریال بهم تحویل میدن. مینیمم برداشت ۵۰ دلاره و فکر نکنم تو حداکثر برداشت محدودیتی قاءل بشن.
یعنی هربار میشه برای تسویه یک پی پال جداگانه وارد کرد؟ مگه نباید حتما بنام خودت باشه؟ یعنی envato چک نمیکنه پیپال مال کیه؟

البته باید به اون فرد اعتماد کرد!!
صد البته باید اعتماد کرد، من یکی از بچه های پی تی رو میشناسم چندبار بهش حدود 1000دلار فروختم و آدم قابل اعتمادی بوده، ولی اگه شما کس دیگه ای رو میشناسید که با پیپال کار کنه میشه معرفی کنید؟ با سابقه و قابل اعتماد چون مبالغ همش بالای 1000دلاره.

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
یعنی هربار میشه برای تسویه یک پی پال جداگانه وارد کرد؟ مگه نباید حتما بنام خودت باشه؟ یعنی envato چک نمیکنه پیپال مال.
نه دوست عزیز٬ چرا یه همچین شرکتی باید همچین کاری انجام بده؟!

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
نه دوست عزیز٬ چرا یه همچین شرکتی باید همچین کاری انجام بده؟!
خیلی عجیبه؟ چونکه با هر شرکتی خارجی ای که کار کردم براشون خیلی مهم بوده به چه حسابی دارن پول واریز میکنن! به عنوان مثال تقریبا تمام شرکتای رجیسترار و هاستینگ حتی برای خرید اگه دقیقا نام حساب با شماره کارتی که باهاش خریدی یکی نباشه درجا بلوک میکنن. یا تمام درگاه های پولهای الکترونیک هزارجور چک میکنن همه چی به نام خودت باشه. بخوان پول واریز کنن که دیگه بدتر. و همچنین اپل (بگم چی نشه) فقط بخاطر اینکه پی پالم دقیقا با اسم و آدرس واقعیم یکی نبود یا واسه دوستم رو قبول نکردن چندهزاردلاری بهم ضرر زد و....
حالا من توی انواتو تجربه ندارم نمیدونم گیر میدن یا نه.
البته هنوزم متوجه نشدم! میشه هربار اکانت پی پال جداگانه برای تسویه داد؟

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
من از ایشون دلار خریدم.آدم خوبی بوده.حالا نمیدونم تو این زمینه که شما میگید میتونه کمک کنه یا نه.
ولی مطمئنم پی پال داره.چون واسه خودم با پی پال خرید کرده.ایدی ایشون رو اد کنید و در این زمینه باهاشون صحبت کنید.اکثر اوقات هم انلاین هستند.
یاهو آیدی: iranvisacart
اینم پروفایلشون توی پی تی.که فروشنده معتبر هم هستند:
http://forum.persiantools.com/members/iranvisacart.187513

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
راستی در مورد همین سایتی که باهاش کار میکنید میشه یه توضیح بدین؟
منم یه رفیق دارم که برنامه نویسه.کارش هم خوبه میخوام ببینم میتونه توی این سایت کار کنه؟
و اینکه چه چیزهایی فروش خوبی داره.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
خب رفیقتون که کارش اینه خودش حتما میدونه که چی به چیه دیگه :D ولی واسه کنجکاوی شما بخوام بگم، مارکت پلیس انواتو بزرگترین مارکت تخصصی توی نته در واقع تا جایی که من میدونم اونجوری نیس که ببینی چی بهتره بری اونو بفروشی! باید کار خودت رو ارائه بدی و البته فروش هم میره. البته کپی رایت و خالص و با اصالت بودن و اورجینال بودن محصولات خیلی مهمه و بشدت کپی رایت رعایت میشه :cool:

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
خب رفیقتون که کارش اینه خودش حتما میدونه که چی به چیه دیگه :D ولی واسه کنجکاوی شما بخوام بگم، مارکت پلیس انواتو بزرگترین مارکت تخصصی توی نته در واقع تا جایی که من میدونم اونجوری نیس که ببینی چی بهتره بری اونو بفروشی! باید کار خودت رو ارائه بدی و البته فروش هم میره. البته کپی رایت و خالص و با اصالت بودن و اورجینال بودن محصولات خیلی مهمه و بشدت کپی رایت رعایت میشه :cool:
مرسی.ولی نه من که برنامه نویسی بلد نیستم.خود این رفیقمون هم بیچاره کلی برنامه مینویسه ولی آخر سر یه چیز جزیی میدن بهش و سود اصلی رو اون واسته میکنه.گفتم شاید تو این سایت پول بهتری گیرش بیاد.اون متلک آخرتون رو هم قبول دارم.:D

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
من از ایشون دلار خریدم.آدم خوبی بوده.حالا نمیدونم تو این زمینه که شما میگید میتونه کمک کنه یا نه.
ولی مطمئنم پی پال داره.چون واسه خودم با پی پال خرید کرده.ایدی ایشون رو اد کنید و در این زمینه باهاشون صحبت کنید.اکثر اوقات هم انلاین هستند.
یاهو آیدی: iranvisacart
اینم پروفایلشون توی پی تی.که فروشنده معتبر هم هستند:
http://forum.persiantools.com/members/iranvisacart.187513

ممنون بابت معرفی، من باهاشون تماس گرفتم و انجام نمیدادن. ظاهرا فقط میفروشن و خرید دلار ندارن.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
دیگه دوستانی که تجربه دارن روشی برای تسویه سراغ ندارن؟

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
دیگه دوستانی که تجربه دارن روشی برای تسویه سراغ ندارن؟
دوستان من این دو نفر رو هم تایید میکنن:
یاهو ایدی: irchange
یاهو ایدی: mihanpay
با این دونفر هم صحبت کنید شاید موافقت کنن.
هر دو نفر که معرفی کردم سایت دارن.اینم سایتهاشون:
سایت اولی: www.irchange.org
سایت دومی: www.mihanpay.ir
من یه دوستی دارم (توی پی تی باهاش آشنا شدم.) که حساب پی پال داره.چند باری هم به حسابش به همین روش شما پول واریز کردم.ولی راستش از خودش پولی نداره که بده باید همون دلارها رو بفروشه که پولت رو بده.دروغ چرا یه ذره بد حسابه ولی پول رو میده.اگه اون دو نفری که معرفی کردم.موافقت کنن پرداختشون آنیه.
امیدوارم این بار کارتون راه بیفته.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان روش های کارامدی برای برداشت پول سراغ دارن؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
payment24.ir
تبلیغش همینجا بالا انجمن هم هست ! عجیبه تا حالا به تبلیغش نگاه نکردید ؟
شخصا سه ساله باهاشون کار میکنم کاملا مطمئن و سریع !
من اد بلاک دارم و تبلیغات اینترنتی رو نمیبینم :D
ممنون که اعتماد دادی، چون واقعا با یه مخاطب جدید کار کردن واقعا سخته و اعتماد میخواد.
سقف کاری شما چقدر بوده تابحال؟ یعنی حداکثر دلاری که بهشون فروختید چقدر بوده و چه مدت زمانی تسویه کردن؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من اد بلاک دارم و تبلیغات اینترنتی رو نمیبینم :D
ممنون که اعتماد دادی، چون واقعا با یه مخاطب جدید کار کردن واقعا سخته و اعتماد میخواد.
سقف کاری شما چقدر بوده تابحال؟ یعنی حداکثر دلاری که بهشون فروختید چقدر بوده و چه مدت زمانی تسویه کردن؟

والا در مورد کار خودم مایل نیستم بگم ولی تبلیغشون داخل اکثر انجمن ها و سایت های مرتبط هست ، درموردشون توی نت بگردید مطالب زیادی هست که همه مثبت هستند و نهایتا با خودشان تماس بگیرید شعبه تهران و شیراز دارند کلا برای من معتبر بودن خیلی مهمه که توی این سه سال گذشته بدون نقص عمل کردند

بالا