• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای سئو و افزایش بازدید چه راهکارهایی پیشنهاد می کنید؟

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
دوستان عزیز سلام خسته نباشید

می خوام بدونم شما برای افزایش بازدید و سئو چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید اگه سایتی هم تو این زمینه میشناسید یا دارید که هم قیمتش مناسبه هم تبلیغاتش بگید لطفا ، مثل ایمیل مارکتینگ ، کامنت و کلیک و ...

با تشکر

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
سئو قالب یه سری مسائل کلی هستش که فکر کنم تو وب زیاد راجع بش صحبت شده
سایت های سئو هم اکثرا کار خاصی انجام نمیدن ( بعضی هاشون کار بلدن ( کدنویسی می کنن ) و بعضی هاشون با بک لینک سایت شما رو بالا میارن )
90 درصد سئو در صورتی که بخوای هزینه نکنی مطالب خوب و کاربر پسنده
بک لینک مناسب و مرتبط هم سایت رو خیلی سریع می کشه بالا اگر بخوای هزینه کنی

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
سئو قالب یه سری مسائل کلی هستش که فکر کنم تو وب زیاد راجع بش صحبت شده
سایت های سئو هم اکثرا کار خاصی انجام نمیدن ( بعضی هاشون کار بلدن ( کدنویسی می کنن ) و بعضی هاشون با بک لینک سایت شما رو بالا میارن )
90 درصد سئو در صورتی که بخوای هزینه نکنی مطالب خوب و کاربر پسنده
بک لینک مناسب و مرتبط هم سایت رو خیلی سریع می کشه بالا اگر بخوای هزینه کنی

دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون میدونم تا حدودی با مبانی سئو و ابر برچسب و ... آشنایی دارم منظورم جذب ip زیاد برای افزایش رتبه بود شما چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
بازم ممنونم که پاسخ دادید:heart:

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
من نه پول سئو کار دادم نه بک لینک گرفتم
چون پولشو نداشتم
ولی الان خدا رو شکر با مطالب خوب و کاربر پسندی که زدم تو عرض سه ماه 5000 ip و 15000 بازدید دارم
مطالب خوب و کاربر پسند باشه بازدیدکنندت خودکار میره بالا
فقط برو مقاله هایی که در مورد ارسال مطلب سئو هست رو پیدا کن و بخون

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
اگه بتونید یه کتاب pdf مفید بنویسید و برای دانلود مجانی توی سایتها پخش کنید، بازدیدکننده های زیادی رو به سایتتون میکشونه
باید کتابی باشه که واقعا مفید و کاربرپسند باشه و مرتبط با موضوع فعالیت سایتتون باشه
کتاب رو میتونید برای سایتهایی دانلود کتاب رایگان ارسال کنید و ازشون بخواید کتاب شما رو برای دانلود قرار بدن. خیلی ازسایتها از خداشونه یه فایل آموزشی یا کتاب براشون بفرستید

Saeb-K

Registered User
لایک‌ها
56
من خودم پولی برای بهینه سازی ندادم ولی مقاله زیاد خوندم .الان هم نمیگم خیلی سایتم عالیه ولی بد هم نیست(برای برسی از نظر سئو کلمه سایت رو لینک کردم که مشاهد نمایید)
چیزایی که نیاز دارید.1:گذاشتن مطالب سالم و غیر تکراری
2:اضافه کردن کلمات کیلیدی مرتبط با کار و فعالیت شما
3:لینک دادن به سایتهای مرتبط با کار شما
4:به روز رسانی مداوم سایت خودتون
5:ثبت سایت خودتون در موتورهای جستجو که کافی است کمی سرچ بزنید و برسی کنید
6:ثبت سایت در گوگل وب مستر

Last edited:

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
با سلام خدمت همه دوستان از hitup و persianm و Saeb-K عزیز بابت توجه تون به تاپیک ممنونم
دوستان راههای خوبیه اتفاقا همین pdf خودم چندتا وب دارم که بیشتر بازدید هاش از همین pdf هست!
یعنی شما نظرتون روی گذاشتن بخش دانلود هست؟
کار خیلی سخت میشه چون هم وقت میخواد هم هاست!! که هاست ها الان واقعا گرونن و من هنوز کسب درآمد نکردم ولی خوب با این روندی که داره پیش میره امید به کسب درآمد دارم شما میگید از هاست شخصی استفاده کنم ؟ برای مطالب سالم هم که دوستمون فرمودن باید بگم که چون نمیخوام مطالب کپی پیست باشه یه کم کار سخت تر از گذاشتن فایل دانلوده ... راهکار لطفا

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من خودم پولی برای بهینه سازی ندادم ولی مقاله زیاد خوندم .الان هم نمیگم خیلی سایتم عالیه ولی بد هم نیست(برای برسی از نظر سئو کلمه سایت رو لینک کردم که مشاهد نمایید)
چیزایی که نیاز دارید.1:گذاشتن مطالب سالم و غیر تکراری
2:اضافه کردن کلمات کیلیدی مرتبط با کار و فعالیت شما
3:لینک دادن به سایتهای مرتبط با کار شما
4:به روز رسانی مداوم سایت خودتون
5:ثبت سایت خودتون در موتورهای جستجو که کافی است کمی سرچ بزنید و برسی کنید
6:ثبت سایت در گوگل وب مستر

مهم ترین اصل سئو هم همینه : content is king

ولی خیلی ها میرن سراغ روش های blackhat که امروز جواب میده اما فردا معلوم نیست . واسه همین طرف یهو بازدیدش سقوط میکنه . خود گوگل هم میگه طوری سایتتون رو اداره کنید که برای مخاطب مفید باشه . برای موتورهای جستجو سایت نسازید .

Saeb-K

Registered User
لایک‌ها
56
برای دانلود لزوما نیاز نیست از هاست استفاده کنی ولی اگر باز هم میخوای از هاست استفاده کنی کمترین میزان هاست سالانه 50 تومن هست از نوع لینوکس.برای شروع میتونید برید سراغ هاستهای رایگان.ولی سراغ هاستهایی برید که کنترل پنل واقعی رو میدن نه دمو.مثلا آرپا هاست یه نمونه هاست رایگانه

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
برای دانلود لزوما نیاز نیست از هاست استفاده کنی ولی اگر باز هم میخوای از هاست استفاده کنی کمترین میزان هاست سالانه 50 تومن هست از نوع لینوکس.برای شروع میتونید برید سراغ هاستهای رایگان.ولی سراغ هاستهایی برید که کنترل پنل واقعی رو میدن نه دمو.مثلا آرپا هاست یه نمونه هاست رایگانه

xzn.ir چطوره؟ اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
xzn.ir چطوره؟ اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم.

XZN
مثل تموم سایتهای دیگه ای که پنل رایگان میده همشون از یه جا نمایندگی میدن فکر کنم. ولی خوبه همیشه پابرجاست فکر کنم یه دو سالی میشه اومده من هنوز چندتا سایت الکی باوردپرس روش دارم که قطع نشده.

Saeb-K

Registered User
لایک‌ها
56
اینم یکی دیگه ولی هیچی نزده بود.در ضمن برای cms به سراغ هاست لینوکسی باید برید.اگر هم سایت فروشگاهی میخواهید راه اندازی کنید میتونم کمکتون کنم
youhosting

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
XZN
مثل تموم سایتهای دیگه ای که پنل رایگان میده همشون از یه جا نمایندگی میدن فکر کنم. ولی خوبه همیشه پابرجاست فکر کنم یه دو سالی میشه اومده من هنوز چندتا سایت الکی باوردپرس روش دارم که قطع نشده.

سلام به همه ممنونم از توجهتون راستش zxn کارش تعجب برانگیزه 20 گیگ فضا رایگان؟!!
ولی خب فعلا که گرفتم راضی ام امیدوارم خوب پیش بره!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام به همه ممنونم از توجهتون راستش zxn کارش تعجب برانگیزه 20 گیگ فضا رایگان؟!!
ولی خب فعلا که گرفتم راضی ام امیدوارم خوب پیش بره!

آره خیلی خوبه ولی بدرد سایت اتوماتیک نمیخوره .

kalasite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الان ديگه اينترنت شده مثل جامعه واقعي-اگه ميخوايي بشناسنت و همه بيان سراغت بايد توي جامعه حضور فعال داشته باشي و همه جا به نيكي ازت ياد كنن-
پس سعي كن توي محيط هاي اجتماعي مخصوصا گوگل پلاس و فيس بوك حضور فعال داشته باشي و توي انجمن ها هم نظر بده و هم تاپيك بزن- اسم سايت خودتو توي امضا يا لابلاي نظرات بذار- مقاله بده-

يادت باشه: اگه يه ادم اجتماعي باشي همه دوست دارن بيان سراغت

كالا سايت: مرجع نيازمندي ها، آگهي رايگان عكس دار، خريد و فروش كالا و ارايه خدمات

www.kalasite.com

اگه دوست داري يه نگاهي به اين تاپيك بنداز:
http://forum.persiantools.com/t361642.html

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
الان ديگه اينترنت شده مثل جامعه واقعي-اگه ميخوايي بشناسنت و همه بيان سراغت بايد توي جامعه حضور فعال داشته باشي و همه جا به نيكي ازت ياد كنن-
پس سعي كن توي محيط هاي اجتماعي مخصوصا گوگل پلاس و فيس بوك حضور فعال داشته باشي و توي انجمن ها هم نظر بده و هم تاپيك بزن- اسم سايت خودتو توي امضا يا لابلاي نظرات بذار- مقاله بده-

يادت باشه: اگه يه ادم اجتماعي باشي همه دوست دارن بيان سراغت

كالا سايت: مرجع نيازمندي ها، آگهي رايگان عكس دار، خريد و فروش كالا و ارايه خدمات

www.kalasite.com

اگه دوست داري يه نگاهي به اين تاپيك بنداز:
http://forum.persiantools.com/t361642.html

ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون

بالا