• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای ساختن سایت چه چیزایی باید بلد باشم؟

Erfan.TRIAL

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان
من یه دامنه IR و هاست لینوکس با کنترل پنل cPanel خریداری کردم
ولی همین الان یادم افتاد که هیچی بلد نیستم :D
ممنون میشم اگه بگید که کلا چه چیزایی رو باید یاد بگیرم و چه نرم افزارایی بلد باشم؟ چه زبان هایی؟
و اینکه دوست دارم حرفه ای یاد بگیرم ... به نظرتون پکیج های یاد گیری خوب پیدا میشه و بدرد می خورن؟
یا باید به کلاس های حضوری خاصی برم؟ دقیقا چه کلاسایی؟
ممنون از همه:)

rezayar72

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
بستگی داره چه سایتی بخای بیاری بالا
مثلا یه سایت شخصی یا دانلود یا فروشگاهی یا ...
شما زیاد لازم نیست برنامه نویسی یا زبان خاصی بلد باشی یکم css و html بلد باشی کافیه
یه سیستم مدیریت محتوایی انجمن سازی چیزی نصب میکنی که توی سایت پشتیبان همون اسکریپت آموزش نصب ش هست
و ادامه کار ...
بهتره که بری کلاس !
اگه چیزی متوجه نشدی همونجا میپرسی نه اینکه بری صد جا بپرسی
اگه پک بگیری میگی الان حسش نیس یا اونقد میندازی پشت گوش که میبینی ی سال گذشت و هنوز نگاهشم نکردی و ...

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
با سلام ؛

با بنده در ارتباط باشید. تمام راهنمایی های لازم داده می شه.
شماره تماس : 09367316024
آی دی یاهو : farzad_shahab

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام دوستان
من یه دامنه IR و هاست لینوکس با کنترل پنل cPanel خریداری کردم
ولی همین الان یادم افتاد که هیچی بلد نیستم :D
ممنون میشم اگه بگید که کلا چه چیزایی رو باید یاد بگیرم و چه نرم افزارایی بلد باشم؟ چه زبان هایی؟
و اینکه دوست دارم حرفه ای یاد بگیرم ... به نظرتون پکیج های یاد گیری خوب پیدا میشه و بدرد می خورن؟
یا باید به کلاس های حضوری خاصی برم؟ دقیقا چه کلاسایی؟
ممنون از همه:)
سلام
پخ بده بهت بگم تا راهی که رفتمو نری :p

mohsenmusic

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان کاملا درست راهنمایی فرمودن
اگه بخوای از سیستم های آماده مانند وردپرس و جوملا استفاده کنی خیلی نیاز نیست خودتو اذیت کنی در حد وبلاگ نویسی هم بلد باشی میتونی باهاشون سایت راه بندازی
اگه بخوای خودت یاد بگیری و طبق سلیقه خودت برنامه بنویسی باید یک زبان برنامه نویسی وب مانند php یا asp.net و برای طراحی صفحات html/css رو هم یاد بگیری
پیشنهاد بنده اینه که php یاد بگیری (هاست لینوکس گرفتی حیف نشه خخخ :p:D این جزء بحث نبود)
خوشبختانه در اینترنت مجموعه های آموزشی php زیادی وجود داره ، خود بنده در این یکی دو سال که برنامه نویسی وب رو دارم کار میکنم شاید حدود 50-60 گیگ آموزش های عملی پروژه محور دانلود کردم یا خرید یا دانلود رایگان هر دو موجود هست و رایگان هم فراوانه
موفق باشید

webrgb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نظرم اگر دی خودتون میبینین که به تنهایی شروع به کار کنین و بخونین شروع کنین وگرنه حتما نیاز به کلاس و آموزش برای آمادگی هست.
با این حال کلاس هم بدون تمرین و عمل بی نتیجه است

بالا