• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای ساماندهی بخش "مشاوره برای خرید گوشی" پیشنهاد بدین

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
همین طور که می بینید الان این بخش بیش از هر موقع دیگه ای به مکان استحمام عمومی جماعت اناث شبیه شده. تقریبن همه به محض ورود یه تاپیک برای گوشی مورد نظرشون علم می کنن و یه زحمت کوچولو هم به خودشون نمی دن که ببینن بقیه قبلن برای همین موارد مشابه آیا چیزی گفتن یا نه. نتیجه اش هم شده تعداد زیادی تاپیک مشابه با اسامی یکی دو کلمه ای که بعد از سه چهار تا پست به درد چیزی نمی خورن جز مشت و مال دوستانه. از طرفی هم سیاست درهای باز! و تنبلی مفرط و فرصت اندک بنده هم مزید بر علت شده تا وضعیت دقیقت بشه همونی که اول گفتم.

حالا اگه از وضع موجود راضی این و مشکلی با سر و وضع و شکل و قیافه و کارایی این بخش ندارین که هیچ، هر دو همون کاری رو می کنیم که قبلن می کردیم. وگرنه بیاین پیشنهاد بدین که چه قانونایی برای تاپیک زدن توی این بخش باید داشته باشیم و تاپیک های مشابه به چه نحوی باید دسته بندی بشن، البته اگه هنوز فکر می کنین که اهمیتی برای این موضوع متصور هست.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فعلن دو پیشنهاد به نظرم میرسه :

1- مدیریت بخش موبایل( یعنی شما) در بخش مشاوره ای تاپیک هایی رو ایجاد و بنا به استقبال یا اهمیت که کاربرای بیشتر جدید در اون مورد سوال دارند . بر حسب قیمت گوشی .. مثلا یه تاپیک باشه قیمت در حدود 200 .. یا تاپیک دیگه در حدود مثلا 300 ( کارشناسیش به عهده مدیر) و همه مکلف باشن اگه گوشی تو اون رنج خاص میخوان تو همون تاپیک اختصاص پست بدن .. چه کاربر قدیمی چه جدید ... ولی حتمن تاپیک ها سنجاق بشه به صفحه اول که جدید ها هم ببینن و تاپیک جدید نزنن .. البته اگه بعد از مدتی استقبال از یه تاپیک کم شد میشه از حال سنجاق به صفه در بیاد که باز بسته به نظر اکثریت و تصمیم مدیره .

2- با کسایی که به هر نحوی توی پست هاشون به بقیه یا شخصی توهین میکنند و الفاظ ناجور بکار میبرن برخورد شدیدتری بشه چون متاسفانه جدیدا دیده میشه به راحتی بعضیا هرجور توهینی میخوان به کاربرای دیگه میکنن و عین خیالشون هم نیس ...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
فعلن دو پیشنهاد به نظرم میرسه :

1- مدیریت بخش موبایل( یعنی شما) در بخش مشاوره ای تاپیک هایی رو ایجاد و بنا به استقبال یا اهمیت که کاربرای بیشتر جدید در اون مورد سوال دارند . بر حسب قیمت گوشی .. مثلا یه تاپیک باشه قیمت در حدود 200 .. یا تاپیک دیگه در حدود مثلا 300 ( کارشناسیش به عهده مدیر) و همه مکلف باشن اگه گوشی تو اون رنج خاص میخوان تو همون تاپیک اختصاص پست بدن .. چه کاربر قدیمی چه جدید ... ولی حتمن تاپیک ها سنجاق بشه به صفحه اول که جدید ها هم ببینن و تاپیک جدید نزنن .. البته اگه بعد از مدتی استقبال از یه تاپیک کم شد میشه از حال سنجاق به صفه در بیاد که باز بسته به نظر اکثریت و تصمیم مدیره .

2- با کسایی که به هر نحوی توی پست هاشون به بقیه یا شخصی توهین میکنند و الفاظ ناجور بکار میبرن برخورد شدیدتری بشه چون متاسفانه جدیدا دیده میشه به راحتی بعضیا هرجور توهینی میخوان به کاربرای دیگه میکنن و عین خیالشون هم نیس ...
در مورد پیشنهاد اولت فعلن چیزی نمی گم تا بقیه هم حرفاشون رو بزنن. اما در مورد پیشنهاد دومت:
متاسفانه توی سیستم فروم، ما چیزی به اسم محدودیت دسترسی به یک یا چن بخش خاص رو نداریم، پس برخورد شدیدتر میشه "بن" که تا به امروز تو مرام من یکی نبود، حالا باید دید که به چه سمتی خواهیم رفت.

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
به نظرم بخش مشاوره خیلی خوب نیست..
به نظرم بیایم یه گوشی رو توی بخش معرفی گوشی کامل با مشخصات و تمامی زوایا ارزیابی کنیم
و انتخاب رو به عهده مشتری بذاریم

اینجوری هم بار کم میشه هم اختلاف و هم کاربر راحت میتونه گوشی های مد نظرشو ببینه و ارزیابی کنه و فقط به نظر یک یا دو نفر بسنده نکنه....

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
به نظرم بخش مشاوره خیلی خوب نیست..
به نظرم بیایم یه گوشی رو توی بخش معرفی گوشی کامل با مشخصات و تمامی زوایا ارزیابی کنیم
و انتخاب رو به عهده مشتری بذاریم

اینجوری هم بار کم میشه هم اختلاف و هم کاربر راحت میتونه گوشی های مد نظرشو ببینه و ارزیابی کنه و فقط به نظر یک یا دو نفر بسنده نکنه....
اینطور نمیشه، چون باید کسایی که گوشی رو امتحان کردن بیان و نظرشون روبگن وگرنه توی همه ی سایتها میشه مشخصات رو پیدا کرد.
جفت پیشنهاد علیرضا عالین و به نظرم ساده ترین و اصولی ترین راه همین باشه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من به یک مقدار سازماندهی بیشتر از اونچه دوستان میگن نیازه. یعنی در هر تاپیک نیاز به یه چیزی تو مایه های پست اول تاپیک K750 نیازه ;) چون اگر هم تاپیکی بزنید برای خرید گوشیهای در یک رنج قیمتی خاص , توجه داشته باشید که اولا باز اونجا باید طرف رو با توجه به نیازهاش راهنمایی کرد و نه فقط قیمت و ثانیا اینکه قیمتها متغیر هستند و بعد از مدتی تاپیک پر میشه از پستها و صفحاتی که نه طرف حوصله خوندن رو داره! و نه دیگه بعد از یک مدت به دردش میخوره اطلاعات قدیمی! و باز یا مجبوره همون جا سووال کنه و یا یک تاپیک جدید بزنه ( مثل همین الان! )
و اگه پستی در هر تاپیک باشه که هر چند وقت یک بار به روز بشه و طرف رو هدایت کنه به سوی نیازهاش ( حالا یا با لینک کردن سایتهای مرجع یا همین پستهای دوستان ) میتونه کمک بیشتری بکنه.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
1: کلا بخش رو از نوع بسازيد ، يعنی تاپيکهای مناسب و ثابت داشته باشين و يک حال اساسی از نوع بدين
2: رنج بندی بهترين کار هست ، يعنی خيلی زيبا تاپيکهايی رو استيکی کنيد به این صورت که مثلا از رنج زيره 50 گرفته تا مثلا رنج 700 تا 800 ، اونوقت نه اینکه فقط اسمی از گوشی برده بشه به این صورت که مثلا اگر رنج 200 تا 300 هست همه گوشيها از همه برندها معرفی بشن به صورت کامل يعنی اگر من K750 رو تو يک پست معرفی میکنم به طور کامل نکات مثبت رو بنويسم و پشت سرش به طور کامل نکات منفی و اگر نکاتی هم جا موند دوست ديگری اشاره میکنند به پست اصلی اضافه میشه [ اونوقت هرگوشی در این رنج به طور کامل و فقط در يک پست معرفی میشه ] تو این تاپيکهای رنج بندی محدوديت قرار بدين که تو هر پست فقط يک گوشی به طور کامل با يه عکس با سايز مناسب معرفی بشه و هيچ پست ديگری در هيچ زمينه ای زده نشه [ يعنی مثلا ديگه تو يه پست ديگه راجبه اون گوشی هيچی نباشه و به کل فقط گوشی معرفی بشه ! ] ، اینطوری مثلا 6 ، 7 تاپيک در ماه به وجود نمیاد پيرامون اینکه مثلا با 250 چه گوشی بخرم / شخص میتونه خيلی راحت و به صورت کامل کليه نکاتی که میخواد راجب يک گوشی بدونه رو در تاپيک خودش به دست بياره
3: به نظرم قشنگ میشه اگر این رنج بنديها استيکی بشن و تاپيک قيمت روز مبايل هم که هست و هرکسی قيمتی خواست فقط تو اونها بنويسه
4: يک تاپيک جدا مثلا با نام Sony Ericsson Vs Nokia باشه / چرا که خواه و ناخواه بحثهايی صورت میگيره و این شکلی با محدوديت کمتری تو همون تاپيک کار رو دنبال میکنند [ البته جدای مثلا بی احترامی ] و ديگه هرکسی که اطلاعات راجبه گوشه بخواد دچار سردرگمی نمیشه
5: در خود بخش موبایل ، PDA ، Smart Phone و وسایل ارتباطی همراه هم که هرگونه سوال جداگانه بود میتونن بپرسن

اینها نظرات من
302.gif

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همین طور که می بینید الان این بخش بیش از هر موقع دیگه ای به مکان استحمام عمومی جماعت اناث شبیه شده. تقریبن همه به محض ورود یه تاپیک برای گوشی مورد نظرشون علم می کنن و یه زحمت کوچولو هم به خودشون نمی دن که ببینن بقیه قبلن برای همین موارد مشابه آیا چیزی گفتن یا نه. نتیجه اش هم شده تعداد زیادی تاپیک مشابه با اسامی یکی دو کلمه ای که بعد از سه چهار تا پست به درد چیزی نمی خورن جز مشت و مال دوستانه. از طرفی هم سیاست درهای باز! و تنبلی مفرط و فرصت اندک بنده هم مزید بر علت شده تا وضعیت دقیقت بشه همونی که اول گفتم.

حالا اگه از وضع موجود راضی این و مشکلی با سر و وضع و شکل و قیافه و کارایی این بخش ندارین که هیچ، هر دو همون کاری رو می کنیم که قبلن می کردیم. وگرنه بیاین پیشنهاد بدین که چه قانونایی برای تاپیک زدن توی این بخش باید داشته باشیم و تاپیک های مشابه به چه نحوی باید دسته بندی بشن، البته اگه هنوز فکر می کنین که اهمیتی برای این موضوع متصور هست.

سلام خدمت همه ! من برگشتم ! دلم براتون تنگ شده حتی اون ...
xplod جان یه نظر داشتم : میتونی تاپیکای تکراریو ببندی یعنی همون کاری که قبلا میکردی ! نمیشه ؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

دقیقا همینطوره که فرمودید! (سطر اول و دوم!)
1- به نظرم بهتره شبیه به همون کاری که در بخش مشاوره خرید قطعات کامپیوتری انجام شده و اونجا به کسی اجازه نمی دن بی خودی تاپیک جدید باز کنه اینجا هم بهتر همون کار انجام بشه. البته دوستان بالا هم تقریبا همین مطلب رو اشاره کرده بودند. به هر حال لازم هست که یک تعداد تاپیک کلی ایجاد بشه مثل اینها:
- لوکس ترین گوشی ها (از نظر داشتن همه نوع امکانات)
- موزیک فون ها
- بهترین گوشی های دوربین دار
- گوشی های جاوا
- گوشی های دارای سیستم عامل سیمبین
- مقایسه بین امکانات سیستم عامل سیمبین و ویندوز موبایل (البته جای اصلی این تاپیک در بخش مشاوره نیست، اما با توجه به این که خیلی مورد سوال بوده بهتره در همین بخش باشه.)
- مقایسه بین امکانات گوشی های دارای سیمبین و گوشی های جاوا
- شیک ترین گوشی ها از نظر طراحی
- Business Mobil ها
- مدل های پیشنهادی برای خانم ها
- گوشی های ارزان (زیر 100 هزار تومان)
- گوشی های بین 100 تا 200 هزار تومان
- گوشی های بین 300 تا 400 هزار تومان
- گوشی های تا 500 یا بالای 500 هزار تومان
- خرید مموری کارت
- خرید سایر لوازم جانبی

فکر می کنم همین ها تا اندازه ای به نظم دادن به بخش مشاوره کمک می کنه. ضمنا باید هر نوع تاپیک اضافی که واقعا در هیچیک از تاپیک های پیشنهادی بالا نمی گنجه حذف یا قفل بشه (بدون هیچگونه اغماض، خود من اگر بودم سخت گیری زیادی رو در این باب به خرج می دادم!)

2- جناب xPlod عزیز، اینطور که معلومه شما این روزها گرفتاری های بیشتری دارید و فرصت محدودتری نسبت به گذشته دارید، بنابراین بد نیست غیر از خودتون یک مدیر دیگر هم (که وارد به قیمت های بازار و امکانات گوشی ها باشه) برای این بخش پیشنهاد کنید تا به فعال و اکتیو ماندن این بخش کمک بشه. (این رو من بیشتر برای کمک به خودتون عرض کردم.)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دقیقا همینطوره که فرمودید! (سطر اول و دوم!)
1- به نظرم بهتره شبیه به همون کاری که در بخش مشاوره خرید قطعات کامپیوتری انجام شده و اونجا به کسی اجازه نمی دن بی خودی تاپیک جدید باز کنه اینجا هم بهتر همون کار انجام بشه. البته دوستان بالا هم تقریبا همین مطلب رو اشاره کرده بودند. به هر حال لازم هست که یک تعداد تاپیک کلی ایجاد بشه مثل اینها:
- لوکس ترین گوشی ها (از نظر داشتن همه نوع امکانات)
- موزیک فون ها
- بهترین گوشی های دوربین دار
- گوشی های جاوا
- گوشی های دارای سیستم عامل سیمبین
- مقایسه بین امکانات سیستم عامل سیمبین و ویندوز موبایل (البته جای اصلی این تاپیک در بخش مشاوره نیست، اما با توجه به این که خیلی مورد سوال بوده بهتره در همین بخش باشه.)
- مقایسه بین امکانات گوشی های دارای سیمبین و گوشی های جاوا
- شیک ترین گوشی ها از نظر طراحی
- Business Mobil ها
- مدل های پیشنهادی برای خانم ها
- گوشی های ارزان (زیر 100 هزار تومان)
- گوشی های بین 100 تا 200 هزار تومان
- گوشی های بین 300 تا 400 هزار تومان
- گوشی های تا 500 یا بالای 500 هزار تومان
- خرید مموری کارت
- خرید سایر لوازم جانبی

فکر می کنم همین ها تا اندازه ای به نظم دادن به بخش مشاوره کمک می کنه. ضمنا باید هر نوع تاپیک اضافی که واقعا در هیچیک از تاپیک های پیشنهادی بالا نمی گنجه حذف یا قفل بشه (بدون هیچگونه اغماض، خود من اگر بودم سخت گیری زیادی رو در این باب به خرج می دادم!)

2- جناب xPlod عزیز، اینطور که معلومه شما این روزها گرفتاری های بیشتری دارید و فرصت محدودتری نسبت به گذشته دارید، بنابراین بد نیست غیر از خودتون یک مدیر دیگر هم (که وارد به قیمت های بازار و امکانات گوشی ها باشه) برای این بخش پیشنهاد کنید تا به فعال و اکتیو ماندن این بخش کمک بشه. (این رو من بیشتر برای کمک به خودتون عرض کردم.)

من موافقم با این طرح ولی موبایل خیلی بالا و پایین داره. اگر یکروزی K750 بهترین گوشی دوربین دار بوده دلیل نداره الان هم باشه یا وقتی بهترین گوشیهای رنج 400 تومن رو صحبت میکنیم هیچ اطمینانی نیست این تاپیک گوشیهای رنج 400 تومن دو هفته بعد هم برای کسی کاربرد داشته باشه که به کسی بگیم بهترین گوئشی رنج 400 تاپیکش هست تاپیک باز نکن!. موبایل یکجورهایی از بقیه انجمنها بروزتره. یکدفعه یک گوشی میاد به بازار که همه گوشیهای قبل از خودش رو باطل میکنه. این طبقه بندیها خوبه ولی نکات منفیش و به سکون کشوندن و به روز نبودن رو هم داره.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من موافقم با این طرح ولی موبایل خیلی بالا و پایین داره. اگر یکروزی K750 بهترین گوشی دوربین دار بوده دلیل نداره الان هم باشه یا وقتی بهترین گوشیهای رنج 400 تومن رو صحبت میکنیم هیچ اطمینانی نیست این تاپیک گوشیهای رنج 400 تومن دو هفته بعد هم برای کسی کاربرد داشته باشه که به کسی بگیم بهترین گوئشی رنج 400 تاپیکش هست تاپیک باز نکن!. موبایل یکجورهایی از بقیه انجمنها بروزتره. یکدفعه یک گوشی میاد به بازار که همه گوشیهای قبل از خودش رو باطل میکنه. این طبقه بندیها خوبه ولی نکات منفیش و به سکون کشوندن و به روز نبودن رو هم داره.

کاملا درسته، چون همیشه حالت همپوشانی بین گوشی های مختلف وجود خواهد داشت! اما پیشنهاد من فقط برای جلوگیری از آشفتگی های فعلی بوده و اینکه کسی اگه مثلا دوربین براش مهم بود بدونه کجا باید دنبال گوشی مورد نظرش بگرده یا اگر فقط رنج قیمت مثلا حدود 200 هزار تومن مد نظرش بود سراغ همون تاپیک بره و وقتش رو بیهوده تلف نکنه. ضمنا همونطور که شما اشاره کردید سرعت تحولات گوشی موبایل خیلی بالاست، اما این قضیه در مورد قطعات کامپیوتر هم صادقه و در فورم مشاوره خرید قطعات کامپیوتر هم این تجربه صورت گرفته و اشکالی پیش نیومده، ضمن اینکه اگه ما یک گوشی روز رو مثلا در قسمت موزیک فون ها معرفی می کنیم کاربر تاریخ ارسال پست رو مشاهده می کنه و با توجه به اون می فهمه مثلا N91 این روزها جزء گوشی های خوب موزیکال محسوب می شه و بعدا گوشی های جدید میاد و سیر معرفی گوشی های خوب بعدی با مشخصات همین تاپیک ادامه پیدا می کنه.
به هر حال این راه حل پیشنهادی من برای سازمان دادن به این بخش هست، و فکر می کنم وضعیت فعلی رو تا حدودی بهبود می بخشه!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
کاملا درسته، چون همیشه حالت همپوشانی بین گوشی های مختلف وجود خواهد داشت! اما پیشنهاد من فقط برای جلوگیری از آشفتگی های فعلی بوده و اینکه کسی اگه مثلا دوربین براش مهم بود بدونه کجا باید دنبال گوشی مورد نظرش بگرده یا اگر فقط رنج قیمت مثلا حدود 200 هزار تومن مد نظرش بود سراغ همون تاپیک بره و وقتش رو بیهوده تلف نکنه. ضمنا همونطور که شما اشاره کردید سرعت تحولات گوشی موبایل خیلی بالاست، اما این قضیه در مورد قطعات کامپیوتر هم صادقه و در فورم مشاوره خرید قطعات کامپیوتر هم این تجربه صورت گرفته و اشکالی پیش نیومده، ضمن اینکه اگه ما یک گوشی روز رو مثلا در قسمت موزیک فون ها معرفی می کنیم کاربر تاریخ ارسال پست رو مشاهده می کنه و با توجه به اون می فهمه مثلا N91 این روزها جزء گوشی های خوب موزیکال محسوب می شه و بعدا گوشی های جدید میاد و سیر معرفی گوشی های خوب بعدی با مشخصات همین تاپیک ادامه پیدا می کنه.
به هر حال این راه حل پیشنهادی من برای سازمان دادن به این بخش هست، و فکر می کنم وضعیت فعلی رو تا حدودی بهبود می بخشه!
به نظر من اگه مثل قسمت موبایل فروم P30 world بشه خیلی خوب میشه
یعنی یه بخش هایی مثل بازی ها ، نرم افزارها و کلیپ ها
و دو تا بخش هم واسه نوکیا و سونی اریکسون درست بشه که تاپیک ها کمتر به کل کل کشیده بشه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ای بابا این همه نظر دادن بچه ها. هیچ معلوم هست کجایی xPlod ؟ :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی
وجود یه تاپیک که در اون در مورد تشخیص گوشی های نو از گوشیهای کارکرده هنگام خرید و رجیستر شدن اونها در این آشفته بازار بحث بشه شدیداً احساس میشه. من الان موندم گوشی که خریدم نو هست یا کارکرده ؟؟؟؟!!!!
:f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r:

بالا