• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای سایت یک شخصیت بزرگ از کدامCMS استفاره کنم؟

ebloud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

قصد دارم برای یکی از چهره های سرشناس ایران که به فیض شهادت رسیدند یک وبسایت طراحی کنم.
به نظر اساتید از کدامیک از سیستمهای مدیریت محتوا استفاده کنم؟
اصرار من به استفاده از طراحی داینامیک امکان آپدیت شدن آن بدون نیاز به طراحی مجدد هست.

Benygh

Registered User
لایک‌ها
9
طرح های گرافیکی دست ساز با هسته های ساده ی PHP میتونه بهترین گزینه باشه... چقدر از سایت انتظار دارید ؟!

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

قصد دارم برای یکی از چهره های سرشناس ایران که به فیض شهادت رسیدند یک وبسایت طراحی کنم.
به نظر اساتید از کدامیک از سیستمهای مدیریت محتوا استفاده کنم؟
اصرار من به استفاده از طراحی داینامیک امکان آپدیت شدن آن بدون نیاز به طراحی مجدد هست.

پیشنهاد می کنم از E107 استفاده کنید امکانات خوبی بهت میده پلاگین های خوبی هم داره
سایت : http://e107.ir

ebloud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طرح های گرافیکی دست ساز با هسته های ساده ی PHP میتونه بهترین گزینه باشه... چقدر از سایت انتظار دارید ؟!

فيلدهاي مورد نظر براي اين سايت به شرح زير هست:
1. معرفي شخص
2. آثار شخص
3. گالري عكس
4. اطلاعيه و اخبار جديد
5. تماس با ما
6. پيوندها

فقط همين!

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
من جولا رو پیشنهاد میکنم , چون همه جور کامپوننتی برای همه جور کاری براش وجود داره , خیلی هم انعطاف پذیره
www.joomfa.org

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چیزایی که شما گفتین تقریبا امکانات کلی هست که توی اکثر سی ام اس ها یافت میشه .
به نظرم تو این مرحله مهم نیست چه سیستمی رو انتخاب میکنید . مهم اینه که چجوری بتونین اون رو کاستومایز کنین !
با توجه به تجربه نه چندان زیادم تو این زمینه نظر شخصیه بنده اینه که benygh بهترین پیشنهاد رو دادن اما اگه فرصت کدنویسی از صفر رو ندارین و یا به هر دلیلی نمیخواین یه هسته رو از صفر کدنویسی کنین من هم صحبتهای دوستمون kkr129 رو تایید میکنم و وردپرس رو بهتون پیشنهاد میدم

mohammad_p30

Registered User
لایک‌ها
5
منم وردپرسو پیشنهاد میکنم به خاطر سادگی و سرعت بالا
می تونید گالری عکس هم باهاش راه بندازید .
پلاگین های زیادی هم داره .

temper

Registered User
لایک‌ها
1
از phpnuke هم میتونید استفاده کنید به خصوص ورژن جدیدش یعنی 8.2 که امکانات خیلی زیادی از قبیل Ajax و بهینه سازی SEO و گالری عکس بسیار پیشرفته به آن اضافه شده و ماژول های زیادی مثل تالار گفتمان phpbb همراه آن می باشد .
البته بنده پیشنهاد می کنم تنها اگر سایت شما جنبه خبری بالایی دارد از phpnuke استفاده نمایید و برای سایت هایی که جنبه استاتیک بودن آن ها بیشتره از joomla استفاده کنید .

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
این امکانات رو بیشتر cms ها دارن. برای اینکه کارتون راحتر بشه اول سرچ کنید ببینید کدومشون قالب آماده ای رو دارن که بیشتر به اون چیزی که نیاز دارید نزدیکه.

ebloud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از شما و دوستان عزیز که من را در انجام این پروژه یاری کردند.
با توجه به راهنمایی شما عزیزان من در استفاده از دو سیستم وردپرس و جوملا موندم. البته e107 و نیوک هم بسیار مناسبند. اما متاسفانه مشکل اصلی من قالب هست.
متاسفانه قادر نشدم قالب مناسبی که مد نظرم هست را در هیچیک از سیستمها ببینم
بنابراین لازم دونستم که مجددا از شما اساتید کمک بگیرم.
اگر تمایل به کمک به اینجانب دارید میتونید پیام خصوصی بفرستید و یا اگر مدیر فوروم اجازه بدن در همین تاپیک اعلام کنید.
استفاده از سیستم زیاد مهم نیست و به نظر من در صورتیکه این قالب طراحی بشه میتونه بعنوان یکی از پر طرافدارترین قالبها (و به تبع آن، CMSها) بکار رود

Last edited:
بالا