• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای طراحی بنر یه مشکل دارم

Amir Baharvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.میخوام با فتوشاپ یه بنر دیواری طراحی کنم به ابعاد 10 در 6 متر.آیا در فایل جدید که باز میکنم باید به جای پیکسل از cm استفاده کنم و 10000 در 6000 رو انتخاب کنم؟در اینصورت چرا حجم فایلم خیلی زیاد میشه؟آیا راه دیگه ای هم هست؟یعنی فایلم رو طوری اندازه بدم که وقت چاپ روی سایز 10 در 6 متر مشکل پیکسلها به وجود نیاد؟لطفا راهنمایی کنید.مرسی

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
از طریق همون سانتی متری که سایز دادید درسته ، سایز هم بزرگه پس حجمش میره بالا
سوال اخر رو متوجه نشدم . اگه کیفیت منظورت هست . مدش رو CMYK بزار مشکلی پیش نمیاد (البته برای طرح هایی که توسط خودتون طراحی شده) . اگه عکس خارجی (وارد شده) هست باید در همون سایز خودش و یا کوچکتر استفاده کنید تا کیفیتش بهم نخوره .

Amir Baharvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من یه اشتباه تایپی داشتم.در واقع اگه سایز فایل جدیدم رو بخوام با ابعاد 10 در 6 متر هماهنگ کنم باید به جای pixel از cm استفاده کنم و 1000 در 600 وارد کنم.با این حال حجم عکس خروجی بیش از یک گیگ میشه.بازهم مرسی از پاسخهای شما دوستان عزیز

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
ببخشید من یه اشتباه تایپی داشتم.در واقع اگه سایز فایل جدیدم رو بخوام با ابعاد 10 در 6 متر هماهنگ کنم باید به جای pixel از cm استفاده کنم و 1000 در 600 وارد کنم.با این حال حجم عکس خروجی بیش از یک گیگ میشه.بازهم مرسی از پاسخهای شما دوستان عزیز

با بزرگ شدن عکس حجم هم بالا میره برای بزرگ کردن عکس خودتون یا ... از واحد cm استفاده کنید

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
عكس خروجي رو بايد با فرمت jpg ذخيره كني.
بنرت خيلي پيچيدس كه حجمش انقدر بالا ميره و تعداد لايه هات هم قابل توجه!

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
بهتره رزولیشن رو روی 30 تا 50 بزاری البته به پس کارت هم ربط داره که اگر بخوای مثلا 4 پس بزنی باید جور دیگه ای تنظیمات رو انجام بدی تا مثلا 6 پس...

بهتره با کسی دستگاه رو داره و می خواد کارتون رو چاپ کنه صحبت کنید البته اگر منظورتون از بنر همون فلکس و بنر باشه!

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
فقط حواست باشه روی 300 DPI نذاری
چون توی چاپ خودش میشه 72 DPI

Mohsen Rock

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان.میخوام با فتوشاپ یه بنر دیواری طراحی کنم به ابعاد 10 در 6 متر.آیا در فایل جدید که باز میکنم باید به جای پیکسل از cm استفاده کنم و 10000 در 6000 رو انتخاب کنم؟در اینصورت چرا حجم فایلم خیلی زیاد میشه؟آیا راه دیگه ای هم هست؟یعنی فایلم رو طوری اندازه بدم که وقت چاپ روی سایز 10 در 6 متر مشکل پیکسلها به وجود نیاد؟لطفا راهنمایی کنید.مرسی

دوست عزیز 10*6 میشه 1000 cm در 600 cm ! این که شما گفتی میشه 60 در 100 متر!
به احتمال زیاد مشکلت همینه. رزولیشن رو هم رو 72 DPI بزار...

man_utd_4ever

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیز برای طراحی بنرهای بزرگ بهتره از فتوشاپ CS5 و CS6 استفاده کنی چون من با سی اس 3و4 که در ابعاد بزرگ طراحی میکردم خیلی فشار روی سیستم میومد ولی توی 5و6 اصلا اینجوری نیست
خروجی هم یا JPG یا Tiff بزار. البته برای بنر باید TIFF باشه

Last edited:
بالا