• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای طراحی سایت باید برنامه نویسی بلد بود؟

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
من میتونم سایت رو با فتوشاپ طراحی کنم اما برای اینکه در محیط وب قابل استفاده باشه نمیدونم باید چیکار کنم آیا باید حتما برنامه نویسی بلد باشم؟ اگر اینطوره یاد گرفتن کدام زبان برنامه نویسی بهتره php , jomla, ... ؟ در کلاسهای طراحی سایت آیا اینها رو یاد میدند؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
سلام
من میتونم سایت رو با فتوشاپ طراحی کنم اما برای اینکه در محیط وب قابل استفاده باشه نمیدونم باید چیکار کنم آیا باید حتما برنامه نویسی بلد باشم؟ اگر اینطوره یاد گرفتن کدام زبان برنامه نویسی بهتره php , jomla, ... ؟ در کلاسهای طراحی سایت آیا اینها رو یاد میدند؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز سیستم های فارسی شده رایگان به همراه انجمن های پشتیبانی توی اینترنت زیاده و شما لازم نیست از فتوشاپ و کدنویسی سر در بیاری.
براحتی نصب می شن و براحتی مدیریت می شن. قالب آماده دارند . یه جورایی مثل وبلاگ.
وردپرس ، نیوک ، دیتالایف ، دروپال ، زوپس ، e107 ، جوملا و ...

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام
یه پریویو قالبتون که با فتوشاپ آماده شد رو بدید به یک کد نویس ، اون قیمت میده که چند میگیره تبدیلش کنه به اچ تی ام ال . البته توصیه میکنم با توجه به اینکه میخواید روی کدوم سیستم پیاده بشه عمل کنید ، تو انجمن های پشتیبانی این سیستم ها میتونید کدنویس های مسلط به سیستم خوبی گیر بیارید.
اما اگر قصدتون یادگیری کدنویسی هست ، بهتره از بچه های انجمن برنامه نویسی و اینا بپرسین

201Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه دوس داشته باشی یه وبسایت با ثلیقه خودت داشته باشی می تونی طراحی های گرافیکیش رو با فتوشاپ انجام بدی و قسمت برنامه نویسیش رو به یک برنامه نویس بدی یا که اگه وقت و پول بیشتری داری می تونی بری کلاس های برنامه نویسی Html و Java خیلی بهتره.

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
بعد از اینکه تو فتوشاپ ساختی و اونو با پسوند psd ذخیره کردی میتونی با نرم افزار adobe dream waver که از psd پشتیبانی می کنه خیلی راحت اونو به html تبدیل کنی!

بالا