• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای طراحی و ساخت صفحات وب از کجا شروع کنم ؟

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام.
میخواستم اگر بشه من رو در مورد طراحی و ساخت صفحات وب راهنمایی کنید.
در این مورد تاپیک هایی رو هم بررسی کردم ولی الانه سوال اصلی من این هست که برای اینکه یک طراح وب موفق بشم باید چکار کنم؟ خیلی گفتند باید html , javascript , frontpage , drem weaver رو یاد بگیری.
ولی حالا مسئله اصلی برای من این هست که اگر بخوام بطور اساسی طراحی و ساخت صفحات وب رو شروع کنم باید از کجا شروع کنم در کل ممنون میشم دوستانی که در اینکار حرفه ای و صاحب نظر هستند من رو راهنمایی کنید.
همچنین اگر سایتی رو هم دارید که بطور کلی و اساسی درباره ساخت و طراحی صفحات وب توضیح داده باشه هم ک خیلی عالیه. انگلیسی هم باشه که چه بهتر. ممنونم

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بله ! درست گفتن ... شما برای طراحی وب ، بهتره اول تو HTML اوستا بشی !‌:D

بعد هم یه مقدار CSS یاد بگیری ... اگر زیاد CSS یاد گرفتی که چه بهتر ! این ۲ تا چیزای سختی نیست ! فقط تمرین میخواد و دیدن مثال !

سایت مرجع برای یاد گیری هم زیاد هست ... این سایت خویه ، خیلی ها باهاش html کار شدن ... ;)

http://www.w3schools.com/

English هست ... هم Html داره ، هم CSS .

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از شايان :
بله ! درست گفتن ... شما برای طراحی وب ، بهتره اول تو HTML اوستا بشی !‌:D

بعد هم یه مقدار CSS یاد بگیری ... اگر زیاد CSS یاد گرفتی که چه بهتر ! این ۲ تا چیزای سختی نیست ! فقط تمرین میخواد و دیدن مثال !

سایت مرجع برای یاد گیری هم زیاد هست ... این سایت خویه ، خیلی ها باهاش html کار شدن ... ;)

http://www.w3schools.com/

English هست ... هم Html داره ، هم CSS .
خیلی ممنونم از راهنمایی های شما. میشه سایتی رو معرفی کنید که مثال هایی از HTML و CSS داشته باشه؟
مثلا در مورد انواع جدول ها و استفاده از تگ های Table و Div در کل برای جدول بندی و طرح کلی یک سایت نیاز به راهنمایی بیشتر دارم. ممنون میشم سایت هایی در این زمینه رو به من معرفی کنید.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برای یادگیری و تسلط به طراحی وب مهمترین مرحله یادگیری HTML است. پس از یادگیری در حد متوسط باید بری سراغ CSS و پس یادگیری هر دوی آنها باید به سراغ JavaScrpit بروی. سعی کن به برنامه هایی مانند FrontPage و DreamWeawer وابسته نشی چون راه تسلط بر طراحی وب یادگیری زیربنایی است.

بالا