سلام دوستان
من ساکن بندرعباسم، و تازگیها به عکاسی علاقه مند شدم، می خواستم ببینم برای شروع عکاسی باید چی کار کنم !؟
بیبشتر برای وقتی می خوام که مسافرت می رم، می خوام عکسها خوب و حرفه ای بگیرم،
دوم از اشخاص و برای مدلینگ
کلاسی چیزی هست، ترجیحا بندرعباس ؟
هزینه یه دوربین که به کار من بیاد برای شروع چقدره !؟
سلام
من میخواستم امروز که اومدم جوابی بدم منتها شما گفتید آموزشگاه و متاسفانه خود من هیچ اطلاعی از مراکز آموزشی ندارم.
در مورد سوالتون باید بگم اولین کار داشتن یه دوربین هست.حالا یا کامپکت یا slr-like.و بعد از اون یاد گرفتن نکات فنی برای عکاسی و انتخاب بهتریثن حالت ها نسبت به سوژه توی دوربین.و بعد از اون هم به نظر من حتما" به یک سه پایه احتیاج دارید.
برای عکاسی از افراد و مدلینگ احتیاج به یک دوربین slr (میشه با همین کامپکت ها هم گرفت ولی حرفه ای نمیشه ) و همچنین تجهیزات جانبی دارید.نظر خود من این هست که شما اول از موارد ساده تر شروع کنید.مثل طبیعت.یا پرتره به صورت معمولی و بعد از اون ماکرو و بقیه ی موارد.بعد که دستتون راه افتاد میتونید یک دوربین حرفه ای با تجهیزات بخرید و کارتو نرو حرفه ای کنید.
در مورد سوال سومتون متاسفانه اطلاعی ندارم.
و برای خرید دوربین باید بگم که به نظر من الان هزینه ی زیادی برای این کار نگذارید.بگذارید با یک دوربین معمولی دستتون راه بیفته و بعد از این که به پیچ و خم عکاسی وارد تر شدید یک دوربین حرفه ای بخرید.نظر من برای شروع کار روی canon sx230 هست یا اگر slr-like میخواید canon g12
دلیلم برای sx230 این هست که تنظیمات فنی داره و شما میتونید بر اساس تجربه و متن هایی که میخونید باهاش کار کنید.نسبت به سوژه هاتون تنظیمات رو تغییر بدید و ..... و تا جایی پیش برید که احساس کنید به یک دوربین بهتر احتیاج دارید.
و اگر دلخواه g12 هستید باید بگم که دلیلم برای اسم بردن از این مدل کیفیت بالاتر توی عکاسی و رنج تنظیمات بهتر بوده.
و این که برند کنون رو انتخاب کردم برای راحتی توی عملکرد ها و کار با این دوربین ها بوده.برای بیس کار به نظرم مدل های مناسبی باشه.
اگر سوال دیگه ای داشتید میتونید به بنده پی ام بدید یا همین جا بپرسید تا به جواب برسید.البته اگر لایق پاسخ گویی بودم.
در مورد آموزش به نظر من بهتره به صورت تجربی به همراه یادگیری اطلاعات باشه.یعنی شما با خرید دوربین به کلاس یا متن های آموزشی رجوع کنید و کم کم مشکلاتتون رو بفهمید و حلش کنید.امیدوارم روزی برسه که یک عکاس حرفه ای باشید.
روز خوش