• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای فروشگاه فایل استفاده از ووکامرس بهتره یا افزونه EDD

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام دوستان

چندین سوال دارم که ممنون میشم دوستان صاحب نظر پاسخ بدن

اول اینکه برای فروشگاه فایل استفاده از ووکامرس بهتره یا افزونه Easy Digital Downloads ؟
دوم اینکه آیا ووکامرس میتونه خوب ورودی گوگل بگیره ؟
سوم و اخر اینکه به نظرتون مشتری سایت بفهمه یک فایل چند بار فروش رفته خوبه یا نه ؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
دوستان عزیز خواهشا راهنمایی کنید
ممنون

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
سلام دوستان

چندین سوال دارم که ممنون میشم دوستان صاحب نظر پاسخ بدن

اول اینکه برای فروشگاه فایل استفاده از ووکامرس بهتره یا افزونه Easy Digital Downloads ؟
دوم اینکه آیا ووکامرس میتونه خوب ورودی گوگل بگیره ؟
سوم و اخر اینکه به نظرتون مشتری سایت بفهمه یک فایل چند بار فروش رفته خوبه یا نه ؟
برای فروشگاه فایل من خودم Easy Digital Downloads رو ترجیح میدم .
در مورد نمایش تعداد فروش فایل هم ، من خودم تمایل ندارم نشون بدم که از این فایل چقدر فروختم . یه دلیل سادش اینه که ، دوست ندارم یکی دیگه بیاد حساب کتاب کنه ببینه من چقدر فروختم . یه دلیلش هم اینه که راه رو برای بعضی ها راحت تر میکنی ، مثلا یه نفر دیگه که سایت داره ، میاد میبینه مثلا تو از یک فایل مورد نظر فروش خوبی داشتی ، ممکنه اون بیاد اون فایل پر فروش رو از خودت بخره و بزاره توو سایت خودش و فروشت نصف بشه و چندین دلیل دیگه که ترجیح میدم تعداد فروش هامو لو ندم .

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
برای فروشگاه فایل من خودم Easy Digital Downloads رو ترجیح میدم .
در مورد نمایش تعداد فروش فایل هم ، من خودم تمایل ندارم نشون بدم که از این فایل چقدر فروختم . یه دلیل سادش اینه که ، دوست ندارم یکی دیگه بیاد حساب کتاب کنه ببینه من چقدر فروختم . یه دلیلش هم اینه که راه رو برای بعضی ها راحت تر میکنی ، مثلا یه نفر دیگه که سایت داره ، میاد میبینه مثلا تو از یک فایل مورد نظر فروش خوبی داشتی ، ممکنه اون بیاد اون فایل پر فروش رو از خودت بخره و بزاره توو سایت خودش و فروشت نصف بشه و چندین دلیل دیگه که ترجیح میدم تعداد فروش هامو لو ندم .
من خودم هم از easy digital downloads استفاده می کنم اما خیلی ساده است و حالت فروشگاهی نداره اگر از ووکامرس استفاده کنیم بیشتر حالت فروشگاهی داره به نظرتون اینطور نیست ؟

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
من خودم هم از easy digital downloads استفاده می کنم اما خیلی ساده است و حالت فروشگاهی نداره اگر از ووکامرس استفاده کنیم بیشتر حالت فروشگاهی داره به نظرتون اینطور نیست ؟
ووکامرس بیشتر برای خریدهای پستی کاربردی تره . به نظر من کاربر از طریق easy digital downloads راحت تر خرید میکنه و فرآیند خرید آسونه .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب نمایش تعداد فروش یه تیغ دو لبه هست از طرفی کاربر حس اعتماد پیدا می کنه و از طرف دیگه طبق فرمایش دوستمون یه تعداد میشینن که وای یعنی این اینقدر فروخته چرا نشستی کامبیز بلند شو تو هم یکی بزن و خب در نت ایران همونطور که می دونید این مورد زیاده به نظرم نشون ندید بهتره و کمتر در معرض این قرار می گیری که فردا بیای ببینی که اون فایلی که تو با هزار و یک زحمت رسوندی صفحه اول گوگل یکی اومده لینک یک داره می فروشه

بالا