• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای کار یا استخدام از یک مهندس کامپیوتر چه انتظاری میره؟

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
سلام
من درسم تموم شده و البته رشتم IT بوده ولی تفاوت چندان با مهندسی کامپیوتر نداره
الان باید برم سربازی و می خوام این تلف شدن وقت 2 ساله رو به فرصت تبدیل کنم و بیشتر کار عملی بکنم

آیا شما تا الان برای استخدام درسازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی اقدام کردید؟
اگر بله خوب بگید چه تواناییهایی بیشتر مد نظرشون بوده؟
مثلا حتما روی یک زبان خاصی برنامه نویسی تاکید داشتن؟
یا کار با سیستم عاملها نظیر لینوکس؟
یا بحثهای شبکه و امنیت براشون مهم بوده؟
اصلا این مدارک NETWORK+ ,MCSE , MCITP ارزشی داره براشون؟

اگر شما خودتون صاحب کار هستید و کسی رو استخدام می کنید هم بگید که بیشتر دنبال چه نوع تخصصی می گردید؟

حتی اگر برای خودتون کار می کنید هم بگید بیشتر چه تخصصی براتون مهمه؟

در کل می خوام توی این 2 سال به طور نظری و عملی بشینم هر چیزی که مشاغل امروزی لازم دارن رو تمرین کنم و یاد بگیرم! تا جاییکه فرصت کنم
ممنون از وقتی که میزارید

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز اولا باید بگم که لیسانس IT فرق عمده ای با مهندسی های کامپیوتر ( نرم افزار و سخت افزار ) داره و این رشته ها از ترم های 4 ( یا 5 ) به بعد فرق های عمده ای با همدیگه می کنن.

از یک لیسانس IT انتظار نمیره که حتما برنامه نویس خوبی باشه چون این کار بیشتر وظیفه ی یک مهندس نرم افزاره .( هرچند کار از محکم کاری عیب نمیکنه و اگر یک مهندس IT برنامه نویسی هم بلد باشه خیلی عالیه )

به عقیده ی من یک لیسانسه ی IT باید خودش رو در زمینه شبکه و انتقال داده ها و اطلاعات فوق العاده قوی کنه . در واقع از مهندس IT جز این هم انتظار نمیره . مثلا از یک مهندس IT انتظار نمیره که پا به پای مهندسان سخت افزار اقدام به طراحی مدارات مجتمع کاهش یافته بکنه !

شما باید خودتون رو در زمینه هایی که مرتبط با رشته ی شماست قوی کنید . مباحثی مثل برنامه نویسی ، طراحی مدار ، طراحی الگوریتم ، عیب یابی و بهبود عملکرد سیستم های سخت افزاری از یک مهندس IT انتظار نمیره که بلد باشه و این جور کارها رو مهندسین نرم افزار و سخت افزار انجام میدن .

اما شما باید در مباحثی مثل امنیت شبکه ، طراحی شبکه های محلی و غیر محلی ، انتقال داده ها در شبکه های کامپیوتری ، کار با سیستم عامل های مختلف و متنوع و ... خودتون رو قوی کنید .

موفق باشید

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
دوست عزیز اولا باید بگم که لیسانس IT فرق عمده ای با مهندسی های کامپیوتر ( نرم افزار و سخت افزار ) داره و این رشته ها از ترم های 4 ( یا 5 ) به بعد فرق های عمده ای با همدیگه می کنن.

از یک لیسانس IT انتظار نمیره که حتما برنامه نویس خوبی باشه چون این کار بیشتر وظیفه ی یک مهندس نرم افزاره .( هرچند کار از محکم کاری عیب نمیکنه و اگر یک مهندس IT برنامه نویسی هم بلد باشه خیلی عالیه )

به عقیده ی من یک لیسانسه ی IT باید خودش رو در زمینه شبکه و انتقال داده ها و اطلاعات فوق العاده قوی کنه . در واقع از مهندس IT جز این هم انتظار نمیره . مثلا از یک مهندس IT انتظار نمیره که پا به پای مهندسان سخت افزار اقدام به طراحی مدارات مجتمع کاهش یافته بکنه !

شما باید خودتون رو در زمینه هایی که مرتبط با رشته ی شماست قوی کنید . مباحثی مثل برنامه نویسی ، طراحی مدار ، طراحی الگوریتم ، عیب یابی و بهبود عملکرد سیستم های سخت افزاری از یک مهندس IT انتظار نمیره که بلد باشه و این جور کارها رو مهندسین نرم افزار و سخت افزار انجام میدن .

اما شما باید در مباحثی مثل امنیت شبکه ، طراحی شبکه های محلی و غیر محلی ، انتقال داده ها در شبکه های کامپیوتری ، کار با سیستم عامل های مختلف و متنوع و ... خودتون رو قوی کنید .

موفق باشید

ممنون دوست من
بله حرفهای شما درسته ولی قبول کنید هنوز در جامعه فکر میکنن ما درسامون همون بوده... ما هم میگیم باشه

به نظر شما برم مدارک mcitp و network+ بگیرم؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
مدارک ماکروسافت خوبه، برای شبکه هم از + network میتونید شروع کنید در کل بهتره به صورت کاراموزی هم شده وارد بازار کار بشید تا به مهارت هاتون اشنا بشید...

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
ممنون دوست من
بله حرفهای شما درسته ولی قبول کنید هنوز در جامعه فکر میکنن ما درسامون همون بوده... ما هم میگیم باشه

به نظر شما برم مدارک mcitp و network+ بگیرم؟

100% اگر وقتش رو دارید ( همچنین علاقه و پشتکار ) برید و این دوره ها رو بگذرونید . فایده اش اینه که هم بر مباحث شبکه مسلط می شید و هم اینکه دست آخر مدرکی هم به شما میدن( که البته پیشنهاد میکنم زیر نظر موسسه معتبری این دوره ها رو بگذرونید که سرانجام که خواستید از مدرکش برای استخدام در ارگانی استفاده کنید ، قابل ارائه و مستند باشه )

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
اگر اصفهان هستید؛ یک خلاصه از رزومتون برام بفرستید ببینم چه کار میشه کرد.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
داداش واسه کار توی بخش دولتی هیچ تخصصی نمیخواد برادر من خیالت راحت. خصوصی هم که معلومه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
داداش بدون پارتی که مالیده. توی 1 سال گذشته 3 نفر با پارتی توی اداره ما استخدام شدند. اداره خانومم اینا هم که الی ماشاءالله شاید 50 نفر همینجوری با پارتی استخدام شدند.

ولی کامپیوتر کلا خوبه...درسته فارغ التحصیلش زیاده ولی همونقد هم فرصت استخدامیشم زیاده.

بالا