• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای کسب درامد از اینترنت باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
دوستان عزیز من تقریبا وقت آزاد زیاد دارم و بیشتر وقتها به نت وصل هستم (یعنی فعلا بیکار هستم :D)
به زبان انگلیسی در حد متوسط به بالا هم مسلط هستم، به فتوشاپ هم مسلط هستم
تجربه ی نویسندگی وبلاگ هم دارم
میخواستم ببینم چکار میتونم بکنم تا از اینترنت کسب درامد داشته باشم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
کار که زیاد می توانی انجام دهی اولین کار می توانی نویسندگی سایت بکنی . و دومین کار هم در ماهنامه مقاله ترجمه کنی و بدی و پول بگیری که درامدش خوبه

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
دوست عزیز میشه یه کم بیشتر توضیح دهید
برای نویسندگی سایت باید از کجا سایتش رو پیدا کنم؟؟
در مورد ترجمه مقاله در ماهنامه هم یه کم توضیح دهید، ماهنامه چی؟؟؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
نگاه کنید دوست عزیز در مورد نویسندگی سایت . باید اول برید در همین پی تی یک تایپک بزنید و بعد بگویید این کارها را بلدید انجام بدید . و بعد بگوید روزی این قدر پست می توانید بزنید و این قدر می گیرید و صبر می کنید تا بهتان بیایند پیشنهاد بدهند . مثلا نویسندگی چگونه است . شما بیای اگر می خواهی کپی و پیست کنی عنوان را بگذاری ولی عوض کنی و بعد متن را هم کپی کن و بعد کادر سئو را پر می کنی . کادر سئو چیست . سایت های که سیستم ان ودر پرس است می ایند یک افزونه یا پلاگین نصب می کنند و برای سئو مطالبشان که در ان کادر سئو سه قسمت وجود دارد که باید پر کنید و ان را پر کنید اولین قسمت تایتل است که باید عنوانی را که کپی می کنید و عوض کردید در ان قرار بدهید و قسمت بعد دیسکریپشن باید چند خط از اون متن را کپی و پیست کنید. و قسمت اخر یا مهم ترین قسمت کیورد است که باید کلمات کلیدی یا همان تگ بنویسیم .و همان را در کادر دیگری که در سمت چپ است زده برچسب در ان کپی کنیم و بگذاریم و دکمه افزودن را بزنیم و دسته بندی را انتخاب کنی و دیگر هیچ .به این می گن نویسندگی
در مورد ماهنامه خودتان در اینترنت سرچ کنید ماهنامه کامپیوتر زیاد است یا غیره چون زبانتان خوب است بروید بهشان ایمیل بزنید و بگوید می توانید مقاله های روز خارجی را ترجمه کنید و برایشان بفرستید . این گونه هم می توانید درامد خوبی کسب کنید .
امیدوارم توانسته باشم به شما کمک کرده باشم اگر سوال دیگری بود و در حد اطلاعات بنده بود دریغ نمی کنم

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
خیلی ممنون دوست من، اگه سوالی داشتم بازم مزاحمت میشم
به چند ماهنامه ایمیل دادم ببینم چی میشه

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
به چند ماهنامه ایمیل زدم، چندتاشون جواب دادند که گفتند فعلا ماهنامه درامدی نداره و نمیتونیم حقوقی بدهیم!!!!
دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارید؟؟؟؟؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
به کدام ماهنامه ها ایمیل زدی و بعد نگاه کن برو تایپک بزن و اعلام نویسندگی کن و بگو چه کار هایی می توانی بکنی .

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
اگه فتوشاپت خوبه بنر و لوگو و این چیزا طراحی کن

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
به کدام ماهنامه ها ایمیل زدی و بعد نگاه کن برو تایپک بزن و اعلام نویسندگی کن و بگو چه کار هایی می توانی بکنی .

توی گوگل سرچ کردم هرچی پیدا کردم بهشون ایمیل زدم، تاپیک هم زدم اعلام نویسندگی کردم

اگه فتوشاپت خوبه بنر و لوگو و این چیزا طراحی کن

فتوشاپم خوبه ولی نمیدونم میتونم از پسش بر بیام یا نه
یه نمونه میذارم برای یک سایت درست کردم ولی فکر کنم فعلا هک شده
ببینید خوبه یا نه (سایزش رو کوچک کردم)

Sawer2010_s_Banner.jpg

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
داداش عالیه
به نظر من رو همین گرافیک کار کنی بهتر از نویسندگیه
البته اگه به گرافیک علاقه داری با این سایت های گرافیکی تماس بگیر و براشون مطالب گرافیکی بزار و حقوق دریافت کن

Navidms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من اصلاً نیاز به این همه سختی نیست،راه های خیلی راحت تری هم هستن که الان دیگه کاملاً جا افتادن و در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد هم ثبت شدن و کاملاً ایرانی هستن و پول رو به حساب بانکیتون واریز می کنن،یکم سخته اینجا توضیح بدم لطفاً به وبلاگم یه نگاه بندازید:
poolaki131.mihanblog.com
آموزش کسب درآمد تضمینی اینترنت

emrest

Registered User
لایک‌ها
0
خب البته برای اینکه تو این روش بتونی کسب درآمد داشته باشی باید آموزش های لازم رو داشته باشی
من تو وبلاگم آموزش های فوق العاده کاملی رو تهیه کردم که در هیچ سایت دیگه ای وجود نداره ( کار خودمه )
همراه با تصویر از ابتدایی ترین مسایل تا آخرین مسایل مربوط به این کار
همچنین چنتا سایت بیشتر معرفی نکردم، چون سایت های جدید مثل قارچ دارن زیاد میشن
این سایت ها بهترین سایت های موجود هستن

پیروز و سربلند باشید

Last edited:

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
به نظر من اصلاً نیاز به این همه سختی نیست،راه های خیلی راحت تری هم هستن که الان دیگه کاملاً جا افتادن و در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد هم ثبت شدن و کاملاً ایرانی هستن و پول رو به حساب بانکیتون واریز می کنن،یکم سخته اینجا توضیح بدم لطفاً به وبلاگم یه نگاه بندازید:
poolaki131.mihanblog.com
آموزش کسب درآمد تضمینی اینترنت

خب البته برای اینکه تو این روش بتونی کسب درآمد داشته باشی باید آموزش های لازم رو داشته باشی
من تو وبلاگم آموزش های فوق العاده کاملی رو تهیه کردم که در هیچ سایت دیگه ای وجود نداره ( کار خودمه )
همراه با تصویر از ابتدایی ترین مسایل تا آخرین مسایل مربوط به این کار
همچنین چنتا سایت بیشتر معرفی نکردم، چون سایت های جدید مثل قارچ دارن زیاد میشن
این سایت ها بهترین سایت های موجود هستن

pt30.mihanblog.com

pt30.ir

پیروز و سربلند باشید

لازمه ذکر کنم که اینجا PersianTools هست و همه قاضی. پس پیش قاضی و ملق بازی رو مدنظر داشته باشین :D
تایپیک رو از بحث اصلی خارج نکنید. استارتر تایپیک ، حرفش چیزه دیگه ای هست که شما دنبال زیرمجموعه برای خودتون هستید :D (ضمن عذرخواهی از استارتر تایپیک)

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
لازمه ذکر کنم که اینجا PersianTools هست و همه قاضی. پس پیش قاضی و ملق بازی رو مدنظر داشته باشین :D
تایپیک رو از بحث اصلی خارج نکنید. استارتر تایپیک ، حرفش چیزه دیگه ای هست که شما دنبال زیرمجموعه برای خودتون هستید :D (ضمن عذرخواهی از استارتر تایپیک)

غازی = جنگجو ، پیش غازی و معلق بازی = پیش کسی که خودش استاده ، عرضه هنر کنی

پ.ن : البته بستگی به قاضیش داره ، قاضی های ایرانی شاید ملق بازی هم بلد باشن:D

emrest

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزیز من تو چنتا سایتی که تو وبلاگم معرفی کردم، 200-300 تا زیرمجموعه چه اجاره ای و چه مستقیم دارم و از اونجایی که درآمدش مناسبه شاید به درد افراد دیگه هم بخوره
بعضی از قضات محترم، تنها با یه سری مطالبی که به صورت پراکنده از اطراف شنیدن دارن قضاوت میکنن و اصلا اطلاعات کافی هم ندارن... هر کسی ادعا داشته باشه، از همه کمتر میدونه..
خلاصه شما هم اگه یه مقدار خیلی ناچیز به سایتها سر بزنی و با روش کاری شون آشنا بشی شاید دیگه از این حرفا نزنی
تو هر کاری کلاهبردار هست! تو این کار هم هست، شاید 30-40 تا سایت ایرانی باشه اما تنها چنتاشون دارن خوب کار میکنن و فوق العاده ظاهر شدن
من خودم تو هیچ کدوم دیگه عضو نیستم، فقط تو 7-8 تا عضو هستم و بعد از 2 ماه فعالیت و حدود 200-300 هزارتومن سرمایه گذاری، چیزی حدود 90هزار تومن در ماه درآمدمه
اصلا زیاد نیست، اما با گذشت زمان و طرح های موجود تو سایتا، بیشترم خواهد شد

قابل توجه قضات محترم و فراوان ایرانی ! هر حرکتی را ملق بازی فرض نکنید و بیشتر به حرکات توجه کنید
پیروز و سربلند باشید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز ایا با یک سایت شما این قدر درامد داری یا نه با 7 یا 8 سایت
و در ضمن استراتژیک خود را هم توضیح بدهید برای هر سایت . چند تا زیر مجموعه کرایه داری و هر ماه چند پول می دهی بابتش و ایا سود هم می کنی . مثلا چند می خری انها را و در اخر هر ماه چند سود بهت می رسانند .

emrest

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز ایا با یک سایت شما این قدر درامد داری یا نه با 7 یا 8 سایت
و در ضمن استراتژیک خود را هم توضیح بدهید برای هر سایت . چند تا زیر مجموعه کرایه داری و هر ماه چند پول می دهی بابتش و ایا سود هم می کنی . مثلا چند می خری انها را و در اخر هر ماه چند سود بهت می رسانند .

دوست من، با 6 تا سایت این درآمد و دارم
نکته خیلی مهمی که هست اینه که تو هر سایتی که تازه تاسیس میشه سریع نرید عضو بشید و سرمایه گذاری کنید !
کمتر از 10تا سایت هستن که ثابت شده هستن، تمرکز خودتون رو تو همین سایتا بذارید
با اطمینان میشه تو این سایتا سرمایه گذاری کرد، به هیچ وجه تو سایتای جدید پول واریز نکنید
من که فعالیت هم نمیکنم ، فقط وقت هدر دادنه

amir13900

Registered User
لایک‌ها
94
دوست من، با 6 تا سایت این درآمد و دارم
نکته خیلی مهمی که هست اینه که تو هر سایتی که تازه تاسیس میشه سریع نرید عضو بشید و سرمایه گذاری کنید !
کمتر از 10تا سایت هستن که ثابت شده هستن، تمرکز خودتون رو تو همین سایتا بذارید
با اطمینان میشه تو این سایتا سرمایه گذاری کرد، به هیچ وجه تو سایتای جدید پول واریز نکنید
من که فعالیت هم نمیکنم ، فقط وقت هدر دادنه

شما خودتون درسايت كه هنوز به 1000تا عضو نرسيده بود ناظمي ميكني و178تا زيرمجموعه هم داري؟!؟!؟
اين سايت هنوز يه ماه هم نيست كه اغاز به كاركرده وزور تونسته 1000تا عضو بگيره...
اونوقت چه وطر ميگيد سريع سرمايه گذاري نكنيد؟!؟!؟

emrest

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من، برای افرادی که تازه وارد این کار شدن، سرمایه گذاری تو سایت های مطمئن فقط پیشنهاد میشه
من تو سایت هایی که گفتم حداکثر زیرمجموعه رو دارم و به هر حال این آسمان باکسی که شما دارید ازش صحبت میکنید، سایت خوبیه که امکانات خوبی هم داره و افرادی موفق تر خواهند بود که از ابتدای شروع به کار سایت ، فعالیت مناسبی داشته باشند.. خود من وقتی وارد این کار شدم و اطلاعات مناسبی نداشتم، تو خیلی سایتا پول واریز کردم و اونا تعطیل شدن و .....

حالا فکر کنید که مثلا تو 20 تا سایت، هر کدوم 50تا زیرمجموعه دارید! ( که نصفش ممکنه اسکم بشه یا پرداخت نکنه )
این سودش بیشتره یا اینکه تو 6-7 تا سایت بالای 200تا زیرمجموعه داشته باشید؟؟ که 100% هم مطمئن خواهید بود که پرداخت خواهند داشت ؟

یه جورایی قانون 20-80 هستش ! تنها 20% انرژی تان را صرف کاری کنید که 80% بازدهی را خواهد داشت
80% انرژی تان صرف کاری خواهد شد که تنها 20% بازدهی خواهد داشت
بنابراین با همون 20% میتونید خیلی بیشتر درآمد داشته باشید ( از همه نظر اقتصادی و زمان به نفعتون خواهد بود )

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
موفق باشید

Last edited:

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
پرسود ترین کار در اینترنت طراحی سایت هست که میگی فتوشاپ کاری که سود خوبی داره اگه میتونی زبان برنامه نویسی هم یاد بگیر و شروع به کار کن

اگر هم شبیه من حال و حوصله کار کردن زیاد رو نداری تو سایتی که تو امضام گذاشتم عضو شو و شروع به کار کن روزانه 5 دقیقه وقت می خواد سود خوبی هم میده

موفق و پیروز باشی

بالا