• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای ASP.NET حتما باید هاست ویندوز گرفت؟

laxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
بله دوست عزیز باید هاست ویندوز بگیرید.

در گوگل جستجو کنید سایت های زیادی هاست ویندوز میدن.

us12

Registered User
لایک‌ها
410
هاست باید حتما ویندوز باشه
( ولی تو پرانتز بگم یه پروژه ای هست به نام منو mono تیم لینوکس داره روش کار میکنه و یک پروژه دیگه هم به نام واین wine هر 2 اینها سعی دارند کاری کنن که بشه نرم افزاری ها ویندوزی را در لینوکس اجرا کرد جدیدا دیدم بعضی افراد روی سرور لینوکس با این پروژه ها بخصوص مونو ASP.net هم ران کردند ولی در حد تحقیق است و پیشنهاد نمیشه و بیشتر جنبه اطلاعات عمومی داشت ;) )

laxer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
هاست باید حتما ویندوز باشه
( ولی تو پرانتز بگم یه پروژه ای هست به نام منو mono تیم لینوکس داره روش کار میکنه و یک پروژه دیگه هم به نام واین wine هر 2 اینها سعی دارند کاری کنن که بشه نرم افزاری ها ویندوزی را در لینوکس اجرا کرد جدیدا دیدم بعضی افراد روی سرور لینوکس با این پروژه ها بخصوص مونو ASP.net هم ران کردند ولی در حد تحقیق است و پیشنهاد نمیشه و بیشتر جنبه اطلاعات عمومی داشت ;) )
برای این کار های نیاز به وی پی اس هست.
در ضمن wine بسیار رم مصرف میکنه و اصلا" پیشنهاد نمیشه.
بعد از نصب wine نیاز هست iis هم نصب بشه.

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
دوست من تو اینترنت سرچ کن خدمات هاستینگ میاد
الان هر کی از خونه قهر میکنه میره یه هاستینگ میزنه:general711::general711::p

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107

worship_u

Registered User
لایک‌ها
195
بله باید ویندوز باشه هر چند بعضی هاست های ویندوزی در کنار دات نت ،فایلهای پی اچ پی رو هم بدون مشکل ران میکنن

sun2rise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
الان میشه پروژه های لینوکس رو توی هاست ویندوز اجرا کرد ولی خب به کیفیت این که روی هاست لینوکس باشه نمیرسه

raminarmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست من سرور پارس بهترین هاست های ویندوز رو ارایه میده من 7 8 تا سایت روی این سرور دارم و تابحال بمشکلی برنخوردم و اون خطای دیتابیس هم که وقت تعداد کانکشن ها به اس کیو ال زیاد میشه میده رو هم نداره.

بالا