• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت {های} کسب در آمد از بیتکوین در جهان

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام.)
دوستان عزیز امروز میخوام لیستی از برترین سایت هایی که خودم تا حالا خیلـــــــی ازشون پرداختی داشتم رو بهتون معرفی کنم این سایت ها 100% معتبر هستن و من کوچیک ترین مشکل درباره این سایت هارا قبول ندارم و به شما میگویم این سایت ها همگی معروف ، معتبر هستند و پرداختی های اتومات دارن...
خب بریم سر اصل مطلب و آدرس سایت هارو براتون بذارم. : به ترتیب معروفیت و بر اساس کسب درآمد
سایت اول :

سایت دوم :

سومین سایت :

چهارمین سایت :
link لینک

پنجمین سایت :
لینک این سایت

ششمین سایت :
بزودی ...

و برای اولین بار در جهان میخوام سایتی رو بهتون معرفی کنم که با ارسال بیتکوین های خود به این سایت > بعد از گذشت 100 ساعت دوبرابر اون رو دریافت میکنید !!!!!!!!! < > کاملا واقعی و کاملا قانونی و کاملا معتبر < > من خودم تا حالا کلی پرداختی از این سایت داشتم و دقیقا هم بیتکوینم رو دو برابر کرده { بدون کامرزد از طرف سایت } < > بهتون قول میدم با کمی پشت کار و فعالیت شما هم میتوانید بعد از گذشت مدتی کم بیتکوین کسب کنید و آن هارا بفروشید.
آدرس سایتی که بعد از گذشت 100 ساعت بیتکوین را دوبرابر میکند هم بهتون میدم :
لینک سایت

بازم بگم ها نابرده رنج گنج میسر نمیشود ...
بدون زحمت و تلاش خودتون هیچ وقت نمیتونید پولی به دست بیارید...
باتشکر حسام <> اگر سوالی بود بنده در خدمت هستم.

loolish

Registered User
لایک‌ها
32

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
رتبه بندی شما درست نیست. freebitco.in باید در رتبه اول باشه.
free-bitcoin.org هم که هنوز معروف نشده.
http://www.alexa.com/siteinfo/free-bitcoin.org
http://www.alexa.com/siteinfo/freebitco.in
این هم یک سایت که بر اساس رای کاربرا هفتاد تای اول رو رتبه بندی کرده: http://topbitcoinfaucets.com/index.php
سلام.)
دوست عزیز شما به چی میگید معروفیت ؟؟؟
ببخشید به قول یکی از دوستان تو قله شما میدونن اینترنت چیه؟؟؟
الان از نظر شما معروفیت به رتبه الکسا میگن؟؟
خیر معروفیت به معتبر بودن سایت میگن ...
معتبر بودن سایت یعنی چی ؟؟؟ یعنی سایت پرداختی درست و حسابی داشته باشه و پرداختی هاش درست باشه ...
درضمن سایت goldsday به تازگی دامین خود را از ی سایت بسیار بسیار بسیار معتبر و ( با رتبه الکسا بالا ) به این آدرس فعلی تغییر داده است .
free-bitcoin.org هم زیر شاخه سایت اول هست و پرداختی بسیار معتبری دارد.
...
در ضمن اگر اطلاعی از چیزی ندارید لطفا تاپیک ندهید و الکی کاربران رو گمراه نکنید.

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
سلام.)
دوست عزیز شما به چی میگید معروفیت ؟؟؟
ببخشید به قول یکی از دوستان تو قله شما میدونن اینترنت چیه؟؟؟
الان از نظر شما معروفیت به رتبه الکسا میگن؟؟
خیر معروفیت به معتبر بودن سایت میگن ...
معتبر بودن سایت یعنی چی ؟؟؟ یعنی سایت پرداختی درست و حسابی داشته باشه و پرداختی هاش درست باشه ...
درضمن سایت goldsday به تازگی دامین خود را از ی سایت بسیار بسیار بسیار معتبر و ( با رتبه الکسا بالا ) به این آدرس فعلی تغییر داده است .
free-bitcoin.org هم زیر شاخه سایت اول هست و پرداختی بسیار معتبری دارد.
...
در ضمن اگر اطلاعی از چیزی ندارید لطفا تاپیک ندهید و الکی کاربران رو گمراه نکنید.
معروفیت به معتبر بودن سایت میگن؟؟ معروفیت میتونه یکی از دلایل برای معتبر دونستن یک سایت باشه.
بنده بیش از یک سال دارم با بیت کویین کار میکنم و خودم هم فاکت و سایت های مختلف در رابطه با بیت کویین دارم و احتمالا اطلاعات بیشتری دارم پس لطفا در رابطه با این موضوع که من اطلاعاتی در این رابطه ندارم صحبت نکنید! زاهرا شما زیاد چیزی نمیدونید وقتی که میگید برای اولین بار در جهان دارید سایتی رو معرفی میکنید که "با ارسال بیتکوین های خود به این سایت > بعد از گذشت 100 ساعت دوبرابر اون رو دریافت میکنید". حداقل تاپیک های انجمن رو بخونید, افراد زیادی سایت های مشابه رو معرفی کردن. جالب تر از همه این که شما کلمات "کاملا واقعی و کاملا قانونی و کاملا معتبر" رو برای این سایت بکار میبرید!
چطور شما میگید این سایت هایی که از عمرشون چند ماه میگذره از freebitco.in ای که یکی از اولین سایت های کسب بیتکویین رایگان بود معتبرتر و معروف ترن؟!

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
معروفیت به معتبر بودن سایت میگن؟؟ معروفیت میتونه یکی از دلایل برای معتبر دونستن یک سایت باشه.
بنده بیش از یک سال دارم با بیت کویین کار میکنم و خودم هم فاکت و سایت های مختلف در رابطه با بیت کویین دارم و احتمالا اطلاعات بیشتری دارم پس لطفا در رابطه با این موضوع که من اطلاعاتی در این رابطه ندارم صحبت نکنید! زاهرا شما زیاد چیزی نمیدونید وقتی که میگید برای اولین بار در جهان دارید سایتی رو معرفی میکنید که "با ارسال بیتکوین های خود به این سایت > بعد از گذشت 100 ساعت دوبرابر اون رو دریافت میکنید". حداقل تاپیک های انجمن رو بخونید, افراد زیادی سایت های مشابه رو معرفی کردن. جالب تر از همه این که شما کلمات "کاملا واقعی و کاملا قانونی و کاملا معتبر" رو برای این سایت بکار میبرید!
چطور شما میگید این سایت هایی که از عمرشون چند ماه میگذره از freebitco.in ای که یکی از اولین سایت های کسب بیتکویین رایگان بود معتبرتر و معروف ترن؟!
بله درسته بنده تنها اشتباهی که کردم سایت freebitco.in رو پایین گذاشتم.
اما بقیش همه درسته .
درضمن بنده 2 سال و 4 ماه هست که با بیتکوین کار میکنم.
محض اطلاع شما میگم که برای من شاخ و شونه نکشی.
همین الانشم با بیش از 50 تا سایت معتبر دارم کار میکنم./
اگر بخوام اونارو هم معرفی بکنم همه ی شما باید برین رختاتونو بشورین./
من توی این 2 سال و نیم اونقدر از بیتکوین در آوردم و اونقدر زیرمجموعه دارم که اصلا لازم ندارم جواب شماهارو بدم.
دوستان دوست داشتن و یا علاقه مند بودن خودشون میدونن./
لطفا دیگه ادامه ندید که ی جور دیگه جوابتونو میدم

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
بله درسته بنده تنها اشتباهی که کردم سایت freebitco.in رو پایین گذاشتم.
اما بقیش همه درسته .
درضمن بنده 2 سال و 4 ماه هست که با بیتکوین کار میکنم.
محض اطلاع شما میگم که برای من شاخ و شونه نکشی.
همین الانشم با بیش از 50 تا سایت معتبر دارم کار میکنم./
اگر بخوام اونارو هم معرفی بکنم همه ی شما باید برین رختاتونو بشورین./
من توی این 2 سال و نیم اونقدر از بیتکوین در آوردم و اونقدر زیرمجموعه دارم که اصلا لازم ندارم جواب شماهارو بدم.
دوستان دوست داشتن و یا علاقه مند بودن خودشون میدونن./
لطفا دیگه ادامه ندید که ی جور دیگه جوابتونو میدم
شاخ و شونه چیه زاهرا شما با خودت هم دعوا داری, شما که طاقت شنیدن حرفی مخالف حرفتون و ندارید اصلا چرا اومدید اینجا بحث میکنید.

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شاخ و شونه چیه زاهرا شما با خودت هم دعوا داری, شما که طاقت شنیدن حرفی مخالف حرفتون و ندارید اصلا چرا اومدید اینجا بحث میکنید.
من کارم بحث کردن توی انجمن هاست.
ناسلامتی 4 سال از شما بیشتر توی نت شاخ شونه شکستم.
وقتیم که شما حرف الکی میزنید و حرفتون روی هیچ سند و مدرکی نیست باید جوابتو بدم.

بالا