• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برداشتن فايل فلش از سايتهاي ديگه و كار كردن آنها بطور م

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكل اينه كه وقتي ميخوام اين فايلها رو جدا از قالب سايت ارائه دهنده اون فايل فلش ببينم امكان پذير نيست. بطور مثال موفق به Download فايل ميشم ولي اون فايل باز نميشه. يا اينكه وقتي صفحه ارائه دهنده اون فايل رو ذخيره ميكنم, روي سيستمي كه فايل از اينترنت گرفته شده و ديده شده قابل اجراست ولي وقتي همون فايل رو به سيستم ديگه اي منتقل ميكنم ديگه ديده نميشه. اينو ميدونم كه تو فايلهاي فلش ميشه Script نوشت و اصولاً خودم اينكارو انجام دادم. در ضمن با نرم افزار Sothink SWF Decompiler هم آشنا هستم ولي اين نرم افزار هم مثل قضيه اي كه در بالا اشاره كردم فقط وقتي يك فايل رو نشون ميده يا تجزيه (Parse) ميكنه كه روي سيستمي كه از اينترنت دريافت شده اينكار انجام بشه.

از توجه شما ممنون

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شما از چه طريق اين فايل رو ذخيره مي كنيد ؟!
شايد جالب باشه بدونيد وفقتي يه صفحه حاوي فلش رو ذخيره مي كنييد فقط متن و تصاوير ذخيره ميشن و علت اينكه مي تونيد فلش رو ببينيد اينه كه از رووي كش ويندوزتون اره اون رو اجرا ميكنه !

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali :
شما از چه طريق اين فايل رو ذخيره مي كنيد ؟!
شايد جالب باشه بدونيد وفقتي يه صفحه حاوي فلش رو ذخيره مي كنييد فقط متن و تصاوير ذخيره ميشن و علت اينكه مي تونيد فلش رو ببينيد اينه كه از رووي كش ويندوزتون اره اون رو اجرا ميكنه !

به فايل از طريق Temp اينترنت دسترسي دارم. علاوه بر اينكه لينك اصلي فايل رو ميتونم بدست بيارم. خودم حدس ميزنم كه با نوشتن Script و كنترل مثلاُ لينك دسترسي, ميتونن جلوي اجراي فايل رو بگيرن.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
بابك جان من نفهميدم منظورت اينه كه شما نميتونين از توي صفحات وب فلش هاشونو جدا كنين؟

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از black_jack_of_black_city :
بابك جان من نفهميدم منظورت اينه كه شما نميتونين از توي صفحات وب فلش هاشونو جدا كنين؟

نه بلكي عزير. يه سر به تاپيك "يار دبستاني بزن" همون اول صفحه و روي لينك كليك كن. ميره سراغ سايتي كه اين فايل فلش توش قرار داره و اجرا ميشه (بعد از كلي معطلي براي آوردن همه فايل). حالا مسئله اينست :arrow:
چرا اين فايل تحت سايت مورد نظر اجرا ميشه ولي وقتي همونو دانلود ميكني اجرا نميشه؟
خودم حدس ميزنم با توجه به اينكه ميشه داخل فايلهاي فلش اسكريپت نوشت به اين وسيله جلوي اجراشو ميگيرند. اون نرم افزاري هم كه در بالا اشاره كردم ميتونه فايل رو تجزيه كنه ولي مشكل منو حل نكرد. يا اينكه من درست بلد نبودم ازش استفاده كنم.
حالا اگه كسي راه حلي براي اينكار سراغ داره بگه.

ممنون

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
يه پيشنهاد !
روش كليك سمت راست بكن(رو لينك) و save target as رو كليك كن !
من امتحان كردم جواب داد و اگه فايل ام پي تيري اين موزيك رو مي خواي بگو تا برات ميل كنم !

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali :
يه پيشنهاد !
روش كليك سمت راست بكن(رو لينك) و save target as رو كليك كن !
من امتحان كردم جواب داد و اگه فايل ام پي تيري اين موزيك رو مي خواي بگو تا برات ميل كنم !

ممنون ميشم اون فايلو برام بفرستي. ولي در مورد تاپيكي كه زدم مسئله فقط اين فايل نيست. اينو بعنوان مثال اينجا نوشتم. بهر حال از اين فايلهاي فلش تو وب زياده و دوست دارم بتونم بصورت يه فايل مستقل و بدون دردسر اونا رو داشته باشم.
در ضمن اينكه ميگي جواب داد به اين دليله كه احتمالا قبلا اصل اونو تو سايت خودش ديدي و حالا كه به تنهايي بازش كردي بازم نشونت ميده. ببرش تو يه كامپيوتر ديگه و ببين فايلي كه دانلود كردي بازم ديده ميشه يانه؟

ممنون از توجه شما

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من امتحان كردم و در يك كامپيوتر ديگه هم كار ميكرد ! در ضمن نه با سايتش نرفته بودم !
چشم اونم براتون ايميل ميكنم !

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علي جان ممنون از پيگري شما و بقيه دوستان. يه ويندوز XP رو يه كامپيوتر ديگه نصب كردم و Flash Player رو هم Update كردم اونوقت مشكل حل شد. جالب اينه كه همين فايلو با سيستمي كه ويندوز XP داره و بوسيله همين سيستم فايل رو از اينترنت گرفتم بصورت جداگانه نتونستم فايلو ببينم. بعدش هم روي يه ويندوز 98 انگليسي امتحان كردم بازم نشد!
تصور نميكردم هر دوي اونا مسئله دار باشند. احتمالاً بحث Flash Player و Plug in اون كه روي Browser نصب ميشه مطرحه.

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
احتمالاَ
خوب خدا رو شكر كه مشكلتون حل شد !

بالا