• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برداشتن کلمه ی "بایگانی" از تگ های ایندکس شده در گوگل! مسئله این است!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
header.php

كد بين تگ title رو بزار اينجا : <title> </title>

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
سایتتون وردپرس هست ؟ از چه پلاگینی برای سئو استفاده میکنید ؟

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
وردپرس
یواست
برای برداشتن این کلمه مراحل زیر را طی کنید...
پیشخوان وردپرس > سئو (بخش افزونه سئو) > عنوان ها & متاها > طبقه بندی > برچسب‌ها > عنوان قالب
کلمه بایگانی رو از داخل عنوان قالب در قسمت برچسب ها حذف کنید و تغییرات رو ذخیره کنید و منتظر باشید تا روبات های گوگل عنوان برچسب ها رو تغییر بدن.

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
پیشخوان وردپرس > سئو (بخش افزونه سئو) > عنوان ها & متاها > طبقه بندی > برچسب‌ها > عنوان قالب
کلمه بایگانی رو از داخل عنوان قالب در قسمت برچسب ها حذف کنید و تغییرات رو ذخیره کنید و منتظر باشید تا روبات های گوگل عنوان برچسب ها رو تغییر بدن.
تنکس

alireza2030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
برای من هم همین اتفاق افتاده من کلمه بایگانی رو حذف کردم حالا باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟ در فایل robot؟ چقدر طول میکشه که اونها حذف بشه؟
کلا از زمانی که تغییر در قسمت های yoast میدهیم چقدر طول میکشه تا روی لینک های ابندکس شده اعمال بشه؟

alireza2030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چقدر طول میکشه تا کلمات بایگانی از نتایج سرچ حذف بشه الان بیست روز هست اما حذف نشده

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

بالا