• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برداشت کارمزد زیاد بلک چین برای بیتکوین ( کمک )

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان .

الان چند وقتیه که هرچقدر میخوام از بلک چین پول انتقال بدم کارمزد چند برابر پول عادی ازم کم میکنه !
مثلا میخواستم 100 کی شاتوشی انتقال بدم ، 91 هزار کارمزد میخواست !!!!!!!!! :|
یعنی چی ؟
قبلا از دوستان جای دیگه مشکل داشتن میگفتن باید تایم انتقال رو معلوم کنید اما بنده هیچی از این تنظیم ندارم .

لطفا دوستان کمکم کنن ، این ماه دو بار حسابمو پاک کردم و جدید بستم ( شماره حساب ) ، حسابی ضرر کردم ، پولو انتقال داخلی دادم اما نشد که بشه ... .

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام .
از راهنماییتون ممنونم ، اما برای بنده در حالت عادی که مثلا میخوام 100000 تا انتقال بدم ، مثلا رقم رو از 91 هزار کارمزد خودش میبرم روی 90999 ارور میده که مقدار خیلی کمی هست و حتی امکان تاییدش هم وجود نداره !
وگرنه قبلا هم میشد همچین کاری کرد ، اما نمیدونم چرا به تازگی این مشکل برام پیش اومده .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
حداقل کارمزد باید 0.0005 per kb باشه که کانفرم بشه ، بعضی مواقع اگر شبکه شلوغ باشه ، حتی با 0.0012 per kb هم کلی طول میکشه تا کانفرم بشه..

تو خود بلاکچین اگر حساب دارید ، وقتی میخواین ارسال کنید ، پایینش میتونید " فی " رو کم و زیاد کنیدد..

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
الان ببینید من زدم 100.000 ساتوشی بره ، کارمزد رو زدم روی 10.000 تا ، اما موقعی که میزنم بره مرحله بعد ارور میده و میگه کمتر از 108000 تا نمیشه گذاشت !

اینو ببینید :
0055555.png

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
اگه مبالغ تراکنش های شما خیلی کم بوده باشه تا الان فی رو بالا در نظر میگیره . اگه چند تا تراکنش با مقدار زیاد داشته باشین فی کم میشه

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
الان ببینید من زدم 100.000 ساتوشی بره ، کارمزد رو زدم روی 10.000 تا ، اما موقعی که میزنم بره مرحله بعد ارور میده و میگه کمتر از 108000 تا نمیشه گذاشت !

اینو ببینید :
0055555.png
میشه داداش کافیه continue with current fee را بزنید همون دگمه پایین که نشون دادید در تصویر تا بتونید بفرستید
فقط دقت داشته باشید اگه عجله ندارید میتونید کارمزد را در حد معقول پایین بفرستید تا کارمزد کمی بدید ( خیلی پایین ببرید ممکنه خیلی طول بکشه یا اصلا کانفریم براش نیاد)
وقتی عجله دارید سریع کانفریم بشه کارمزد را بالا ببرید

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
میدونم داداش اونو بزنم میره ، اما توی توضیحات بالاش نوشته بود کمتر از این مبلغ باشه تایید نمیشه ؟
الان من بخاطر 100000 تا 10 هزارتا کارمزد بدم چند روزه ارسال میشه ؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
میدونم داداش اونو بزنم میره ، اما توی توضیحات بالاش نوشته بود کمتر از این مبلغ باشه تایید نمیشه ؟
الان من بخاطر 100000 تا 10 هزارتا کارمزد بدم چند روزه ارسال میشه ؟
نه این که تایید نشه ممکنه طول بکشه و البته اون لینکی که دادم رو مطالعه کنید (مقدار مهم نیست)
ولی با این وجود فکر میکنم یک روزه کانفریم بگیره

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
یعنی الان من همونو تایید بزنم بره ؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
اکثر جوابایی که اینجا دیدی اشتباه یا ناقصن.
-------------------------------------------------------------
فی بر حسب مقدار بیت کوین حساب نمیشه (فرقی بین فرستادن 0.01 بیت‌کوین و 1000000000 بین‌کوین نیست) بلکه بر حسب سایز (اندازه به بایت) حساب میشه.
transaction‌ بیت‌کوین شامل تمام transactionهایی میشه تا به حال دریافت کردی و خرج نکردی. یعنی مثلا وقتی هی از faucetها مقادیر کم دریافت میکنه (dust) تعداد اون transactionها رو داری بالا میبری. و به همون نسبت موقع خرج کردن ساز transactionای که میسازی بالا میره (یعنی مثلا به جای اینکه 220 بایت باشه میشه 2500 بایت) پس به هنون اندازه هم باید بیشتر فی بپردازی.

نکته دوم اینه که در حال حاضر به خاطر دلایلی که طول میکشه اینجا بگم، مقدار فی متغیره.
در حال حاضر این مقدار باید 120 satoshis/byte باشه. یعنی یه transaction با یک input و دو output حدود 27120 ساتوشی میخواد.
کمتر از این مقدار ممکنه transaction شما ساعتها و حتی چند روز طول بکشه تا بالاخره از mempool خارج بشه (یعنی برگرده به آدرس خودت)
اگه transactionای داشتی که کانفیرم نمیشد یا طول میکشید به من پیغام بده ببینم چه کار می‌تونم برات بکنم.
توی پیغام transaction ID رو باید بنویسی.
مثلاً: f15eb7004f6f828c679e7a27f4e8516cf98b9a545e44c802518a1c4935eceaa6

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شما بین 1000 تا 2000 ساتوشی فی بزار قبول میکنه تایید هم میشه خودم انجام دادم مشکلی نداره یکروزه راحت کانفیرم میشه اینو برای 20 دلار گذاشته بودم
در اصل کمترین فی رو باید توی بیت کوین بدیم بلاکچین با این سیستم جدید سایتش حسابی داره کاربرارو تیغ میزنه

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
پیشنهاد میدم پست بالایی خودت رو یه نگاهی بندازی!

فی که میپردازی تو جیب blockchain.info نمیره!!
منظورت چیه
بلاکچین هویچ که نیست سودی نکنه همین که دیزاین سایتشو تغییر داد مشخصه درحالی که دیزاین قبلیش خیلی بهتر بود

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اکثر جوابایی که اینجا دیدی اشتباه یا ناقصن.
فی بر حسب مقدار بیت کوین حساب نمیشه (فرقی بین فرستادن 0.01 بیت‌کوین و 1000000000 بین‌کوین نیست) بلکه بر حسب سایز (اندازه به بایت) حساب میشه.
transaction‌ بیت‌کوین شامل تمام transactionهایی میشه تا به حال دریافت کردی و خرج نکردی. یعنی مثلا وقتی هی از faucetها مقادیر کم دریافت میکنه (dust) تعداد اون transactionها رو داری بالا میبری. و به همون نسبت موقع خرج کردن ساز transactionای که میسازی بالا میره (یعنی مثلا به جای اینکه 220 بایت باشه میشه 2500 بایت) پس به هنون اندازه هم باید بیشتر فی بپردازی.

نکته دوم اینه که در حال حاضر به خاطر دلایلی که طول میکشه اینجا بگم، مقدار فی متغیره.
در حال حاضر این مقدار باید 120 satoshis/byte باشه. یعنی یه transaction با یک input و دو output حدود 27120 ساتوشی میخواد.
کمتر از این مقدار ممکنه transaction شما ساعتها و حتی چند روز طول بکشه تا بالاخره از mempool خارج بشه (یعنی برگرده به آدرس خودت)
اگه transactionای داشتی که کانفیرم نمیشد یا طول میکشید به من پیغام بده ببینم چه کار می‌تونم برات بکنم.
توی پیغام transaction ID رو باید بنویسی.
مثلاً: f15eb7004f6f828c679e7a27f4e8516cf98b9a545e44c802518a1c4935eceaa6

سلام ، از راهنماییتون ممنونم .
الان من ارسالم که 100 هزار بوده 10 هزار دادم فی . که حجم درخواست 1701 (bytes) شده ! .
من الان به طور متوسط هر روز بین 10 تا 20 هزار تا توی حسابم میاد ، یعنی توی سایتی که توش فعالیت میکنم مینیمم پرداخت رو ده هزار کردم ! به نظرتون کارم اشتباه هست ؟ باید مینیمم بیشتر بذارم تا حجم بالا نره ؟ چه کاری رو پیشنهاد میکنید ؟

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شما بین 1000 تا 2000 ساتوشی فی بزار قبول میکنه تایید هم میشه خودم انجام دادم مشکلی نداره یکروزه راحت کانفیرم میشه اینو برای 20 دلار گذاشته بودم
در اصل کمترین فی رو باید توی بیت کوین بدیم بلاکچین با این سیستم جدید سایتش حسابی داره کاربرارو تیغ میزنه

عزیز من ، من 90 سنت گذاشتم و بخاطرش 10 هزار ساتوشی گذاشتم الان دو روزه هنوز ی کانفریمم نخورده :|
واقعا نمیدونم چرا این شکلی شده ، بنده بخاطر این کارمزد های بالاشون الان 3 ماهه که هیچ پولی ازش انتقال نداده بودم !!!!
چون هر بار میزدم حسابمو خالی کنم برای سرمایه گذاری 90% میخواست ببره ، الانم که باز دوباره با این مقدار زدم دوروزه که هنوز خبری نشده :|

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
عزیز من ، من 90 سنت گذاشتم و بخاطرش 10 هزار ساتوشی گذاشتم الان دو روزه هنوز ی کانفریمم نخورده :|
واقعا نمیدونم چرا این شکلی شده ، بنده بخاطر این کارمزد های بالاشون الان 3 ماهه که هیچ پولی ازش انتقال نداده بودم !!!!
چون هر بار میزدم حسابمو خالی کنم برای سرمایه گذاری 90% میخواست ببره ، الانم که باز دوباره با این مقدار زدم دوروزه که هنوز خبری نشده :|
شخصا که چنین مشکلی نداشتم اینم تصویر تراکنش
upload_2017-1-26_16-17-33.png

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
حجم درخواست 1701 (bytes) شده
در حال حاضر چون 13800 tx داخل mempool هست فی مناسب برابر 100 satoshis/byte هست یعنی برای این tx باید حداقل 170000 ساتوشی بپردازین تا در حدود 10 دقیقه کانفیرم شه. میشه کمتر هم گذاشت شما حتی میتونی صفر هم بذاری ولی هر چی کمتر باشه شانس (اولویت یا همون priority) پایین تر میاد و احتمال کانفیرم شدن کمتر و کمتر میشه.

من الان به طور متوسط هر روز بین 10 تا 20 هزار تا توی حسابم میاد ، یعنی توی سایتی که توش فعالیت میکنم مینیمم پرداخت رو ده هزار کردم ! به نظرتون کارم اشتباه هست ؟ باید مینیمم بیشتر بذارم تا حجم بالا نره ؟ چه کاری رو پیشنهاد میکنید ؟
اگه روزانه 10 تا 20 هزار ساتوشی درمیاری میتونی و به سایت در حد یه هفته اطمینان داری حداقل رو بالاتر ببر تا تعداد dust کمتری جمع کنی و مجبور نشی اینقدر فی بدی
الانم که باز دوباره با این مقدار زدم دوروزه که هنوز خبری نشده
اگه دوست داشتی همون طور که قبلا گفتم tx id بده ببینم چی کار میشه کرد (اگه فی رو روی 20000 بذاری البته بهتره)

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
منظورت چیه
بلاکچین هویچ که نیست سودی نکنه همین که دیزاین سایتشو تغییر داد مشخصه درحالی که دیزاین قبلیش خیلی بهتر بود
فی که برای هر Tx میپردازی به جیب ماینری که اون tx‌ رو ماین کنه میره و سایت blockchain.info هیچ دخلی نداره و هیچ سودی هم نمیبره.
how-it-works.png

https://blockchain.info/wallet/how-it-works

https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/2jfgl6/how_does_blockchaininfo_make_money/

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
فی که برای هر Tx میپردازی به جیب ماینری که اون tx‌ رو ماین کنه میره و سایت blockchain.info هیچ دخلی نداره و هیچ سودی هم نمیبره.
how-it-works.png

https://blockchain.info/wallet/how-it-works

https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/2jfgl6/how_does_blockchaininfo_make_money/
اینکه فکر کنی فقط از تبلیغات درامد داره فکر بچگانست
پشت پرده حتما با ماینرا ارتباط داره

بالا