HOOSEIN 105
Registered User
با سلام
به تازگی سایت هایی به اسم بازدید ساز شروع به فعالیت کردن که غالبا عملکرد مناسبی هم نداشته اند .
اما در بین این سایت ها اولین سایتی که اسکریپت رو خرید و روی اون تغییرات زیادی هم اعمال کرد فور ال بازدید ساز بود
تا الان از این سایت 120 هزار تومان برداشت داشته ام و تا الان هم فقط 18 هزار تومان سرمایه گذاری کرده ام .
پشتیبانی سایت هم از حق نگذریم خیلی سریع جواب کاربران رو میده و به جرات میتونم بگم این سایت تا الان حتی یک کاربر ناراضی نداشته
درامد روزانه من با جذب زیر مجموعه تا الان به 4 الی 5 هزار تومان در روز هم رسیده
از همه مهمتر واریزی های این سایته که برداشت ها رو خیلی سریع و سر 2 ساعت واریز میکنه .
تا الان هم 9 میلیون پرداختی داشته بدون کارمزد .
پس به نظر من این سایت ارزش ریسک و سرمایه گذاری اندک رو داره .
برای ثبت نان هم میتونید از بنر زیر ثبت نام کنید
با تشکر

به تازگی سایت هایی به اسم بازدید ساز شروع به فعالیت کردن که غالبا عملکرد مناسبی هم نداشته اند .
اما در بین این سایت ها اولین سایتی که اسکریپت رو خرید و روی اون تغییرات زیادی هم اعمال کرد فور ال بازدید ساز بود
تا الان از این سایت 120 هزار تومان برداشت داشته ام و تا الان هم فقط 18 هزار تومان سرمایه گذاری کرده ام .
پشتیبانی سایت هم از حق نگذریم خیلی سریع جواب کاربران رو میده و به جرات میتونم بگم این سایت تا الان حتی یک کاربر ناراضی نداشته
درامد روزانه من با جذب زیر مجموعه تا الان به 4 الی 5 هزار تومان در روز هم رسیده
از همه مهمتر واریزی های این سایته که برداشت ها رو خیلی سریع و سر 2 ساعت واریز میکنه .
تا الان هم 9 میلیون پرداختی داشته بدون کارمزد .
پس به نظر من این سایت ارزش ریسک و سرمایه گذاری اندک رو داره .
برای ثبت نان هم میتونید از بنر زیر ثبت نام کنید
با تشکر