• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی تاثیر تحریم یا جنگ احتمالی بر قیمت لپتاپ

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

یکی از دوستان در تحلیلش از قیمتها موضوع تحریم یا جنگ رو هم همیشه دخیل میدونه و به نظر من کار درستیه. چون احتمالش زیاده.

فکر کنم تا حدود 20 روز دیگه اگر ایران فعالیتهای غنی سازی رو تعلیق نکنه تحریم ها شروع بشه.

حالا بیایم تحلیل کنیم که چی میشه:

1- دیگه نمیشه مثل الان با آزادی لپتاپ وارد کرد و احتمالا تعداد محدودی لپتاپ به صورت قاچاقی وارد کشور میشه که این باعث افزایش قیمت زیادی میشه.
2- به علت شرایط تحریم و امیدوار کننده نبودن افق آینده، مردم از تجملات و چیزهایی که خیلی ضروری و مساله مرگ و زندگی نیست دوری میکنند و تقاضا برای لپتاپ هم کم میشه که این باعث میشه فروشنده ها مجبور بشن قیمت رو کمی پایین بیارن.

اگر شما تحلیل دیگه ای دارید خوشحال میشم بگید.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
حالا چرا لپ تاپ فقط؟؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirsung :
سلام.

یکی از دوستان در تحلیلش از قیمتها موضوع تحریم یا جنگ رو هم همیشه دخیل میدونه و به نظر من کار درستیه. چون احتمالش زیاده.

فکر کنم تا حدود 20 روز دیگه اگر ایران فعالیتهای غنی سازی رو تعلیق نکنه تحریم ها شروع بشه.

حالا بیایم تحلیل کنیم که چی میشه:

1- دیگه نمیشه مثل الان با آزادی لپتاپ وارد کرد و احتمالا تعداد محدودی لپتاپ به صورت قاچاقی وارد کشور میشه که این باعث افزایش قیمت زیادی میشه.
2- به علت شرایط تحریم و امیدوار کننده نبودن افق آینده، مردم از تجملات و چیزهایی که خیلی ضروری و مساله مرگ و زندگی نیست دوری میکنند و تقاضا برای لپتاپ هم کم میشه که این باعث میشه فروشنده ها مجبور بشن قیمت رو کمی پایین بیارن.

اگر شما تحلیل دیگه ای دارید خوشحال میشم بگید.
خوب طبيعتا درسته ولي در كل باعث افزايش قيمت ميشه .
همچنين هم اكنون هم ايران در تحريم الكترونيكي است . لذا نمايندگي رسمي از طرف خود شركتها مانند ايسر و سوني و غيره در ايران وجود ندارد . حتي برند هايي كه داخل امريكا نيستند نيز بايد از اين قانون تبعيت كنند . چون سي پي يو و ويندوز كه برند ها مجبور به تهيه آن هستند ساخت امريكا بوده و اين قانون تحريم را شامل ميشوند . بنابراين زياد تغييري نميكند .
همچنين خيالتان راحت باشه . ايران خودش نميزاره وضع از اين بدتر بشه چون صداي مردم در مياد و مردم كه تحمل تحريم رو ندارند ... خود دولت هم ميترسه چون بيچاره ميشه .

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب محض اطلاع جنگ که مطمئنا شروع نمی شه
برای تحریم هم 27 ساله که توی تحریمیم
چون این لپ تاپ ها از چین وارد می شه و چین هم زمان انقلاب که ایران از جانب تمام کشور ها تحریم بود از جانب چین تحریم نشد :D
پس مطمئن باشید تاثیری نمی ذاره

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 4liloft :
خوب محض اطلاع جنگ که مطمئنا شروع نمی شه
برای تحریم هم 27 ساله که توی تحریمیم
چون این لپ تاپ ها از چین وارد می شه و چین هم زمان انقلاب که ایران از جانب تمام کشور ها تحریم بود از جانب چین تحریم نشد :D
پس مطمئن باشید تاثیری نمی ذاره

البته درست می فرمایید. ولی یه چیزی هم باید در نظر گرفت و اون هم فرصت طلبی کاسب های خوش انصافه که منتظرن "ت" تحریم گفته بشه تا دخل مردمو بیارن!
به عبارتی اقتصاد در ایران: 50% شایعه و جوسازی و 50% دیگه مدیریت کشکی!

تحريم كردن اينقدر ها هم كشكي نيست.
لطفا براي تحليل مسائل سياسي از متخصصين سياست مشورت بگيريد.
ببخشید فضولی کردیم ها! ما متخصص نیستیم ولی یه چیزی گفتیم. اگه دستور می فرمایید محو بشیم!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببخشید فضولی کردیم ها! ما متخصص نیستیم ولی یه چیزی گفتیم. اگه دستور می فرمایید محو بشیم!
begging.gif

من فقط منظورم اين بود كه يه مقدار بخوره تو دهن اينايي كه شايعه درست ميكنن و مديريت كشكي كه شما هم فرمودين رو تكميل ميكنن. اگه 2 بار در پاسخ تحليل هاي اقتصادي و سياسي فروشندگان لوازم كامپيوتري جوابشون رو بدي ديگه جرات نميكنن اينقدر وراجي كنن و قيمتها رو هر جور دوست دارن بالا و پايين كنن.

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که یک خریدار ساده هستم! فقط میخواستم تحلیل هارو بخحونم که اگر اوضاع قراره خراب بشه زودتنر برم بخرم.

به نقل از daftarekhaterat :
begging.gif

من فقط منظورم اين بود كه يه مقدار بخوره تو دهن اينايي كه شايعه درست ميكنن و مديريت كشكي كه شما هم فرمودين رو تكميل ميكنن. اگه 2 بار در پاسخ تحليل هاي اقتصادي و سياسي فروشندگان لوازم كامپيوتري جوابشون رو بدي ديگه جرات نميكنن اينقدر وراجي كنن و قيمتها رو هر جور دوست دارن بالا و پايين كنن.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از amirsung :
من که یک خریدار ساده هستم! فقط میخواستم تحلیل هارو بخحونم که اگر اوضاع قراره خراب بشه زودتنر برم بخرم.
دانستن حق شماست. فقط منبع اطلاعاتيتون رو درست انتخاب كنين تا ضرر نكنين.
موفق باشين. :)

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الاااااهم.... صل علی اااا محم....د و آاااال محم...د

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
دانستن حق شماست. فقط منبع اطلاعاتيتون رو درست انتخاب كنين تا ضرر نكنين.
موفق باشين. :)
هر چه که رییس جمهور PT و BMC بگوید درست و روی آن نمی شود حرفی زد! :D

و با کپی رایت حضرت تا یید می کنم!

بالا