• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی تبلت ویندوزی Lenovo miix 2 هشت اینچ

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام به همه ی دوستان.بعد از کلی تحقیق و خوندن بررسی های مختلف از تبلت های ویندوزی موجود بالاخره یکی از گزینه هایی که کم و بیش مشخصات خوبی داشت رو انتخاب کردم.
csm_5_Kopie_38004fcf58.jpg

چون یه مدتی هست که دوستانمون توی همین پی تی دارن میان سمت انتخاب تبلت های ویندوزی گفتم اطلاعاتم رو در اختیارتون قرار بدم تا شاید راحت تر انتخاب کنید.چون خودم واقعا اینقدر بررسی و‌مقایسه کردم دیگه بازار رو حفظ شدم.
هر بار یه قسمت از تبلت رو واستون شرح میدم.
سوال داشتید در خدمتتون هستم

Last edited:

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
درقسمت اول به بررسی ظاهر و لوازمی که همراه تبلت هستش میپردازیم که محدود میشه به شارژر ،کابل usb که کیفیت خوبی هم داره و دفترچه های راهنما و کارت گارانتی
csm_3_Kopie_44c4cb4cce.jpg

ظاهر دستگاه قابل قبوله و حس خوبی به ادم منتقل میکنه.پشت دستگاه که الومینیوم هست هم باعث میشه تبلت لیز نخوره هم نقش هیت سینک داره و گرمای دستگاه رو منتقل میکنه تا خنک بشه.وزن تبلت با اینکه سبک ترین تبلت ویندوزیه اما باز هم در دست گرفتن طولانی مدتش باعث خستگی دست میشه
csm_6_Kopie_0ddc22d8ca.jpg

قسمت روی تبلت هم که شامل دوربین جلو،سنسور نور محیط و دکمه ی لمسی ویندوز هستش و صاف و یکدست هستش و البته با صفحه نمایشی براق که بهتره با یه محافظ صفحه ی مات پوشیده بشه تا راحت تر بشه ازش استفاده کرد توی شرایطی نوری مختلف
csm_22_Kopie_b940acc465.jpg

csm_23_Kopie_f5184334ce.jpg

بالا