• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی تخصصی گوشی خوش ساخت و خوش قیمت infocus m320 ( مشکلات!! و وِیژگی ها)

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
مشخصات گوشی
مارک : infocus
مدل : m320m و m320u که مدل u تو ایران کاربرد داره و رایتل هم ساپورت میکنه.
( u برای شبکه های W-CDMA و m برای شبکه های TD-HSDPAو TD-SCDMA)
سیستم عامل : Android 4.2.2
CPU : هشت هسته ای MT6592
RAM : بسیار عالی 2 گیگ
حافظه داخلی : 8 گیگ که 5.6 در دسترسه
گرافیک : 4 هسته ای Mail-450
صفحه نمایش : 5.5 اینچ اچ دی (1280*720)
سنسور : اقریبا همه نوع سنسوری به جز مادون قرمز
دوربین : جلو 8 و پشت 13 مگا پیکسل
باتری : 3100 میلی امپر
وزن : 190 گرم
NFC
GPS
WIFI-DIRECT
OTG
با تشکر از آقا امیر این هم لینک ریکاوری و روت
وت گوشی با KingRoot امکانپذیره...
ریکاوری cwm ساخته شده با MTKdroid و نصبش بعد از روت دستگاه بوسیله موبایل آنکل:
http://uplod.ir/cgppne9qjgbw/InFocus-M320u_140321__recovery_140513-162027.img.htm
لینک زیر هم که باید با ریکاوری نصب کنشد میتونید گوگل پلی و برنامه های مورد نیاز رو روش ریخت که دیگه کامل کامل میشهگوشی
http://123rom.com/download.604
لینک اصلی سایتش و مشخصات کامل
http://www.infocusphone.com/m320chara.html
تصاویری از گوشی خودم که با inew v3 گرفتم
IMG_۲۰۱۴۰۶۰۷_۱۹۴۵۱۸.jpg
IMG_۲۰۱۴۰۶۰۷_۱۹۴۹۳۳.jpg
IMG_۲۰۱۴۰۶۰۷_۱۹۵۰۳۹.jpg
IMG_۲۰۱۴۰۶۰۷_۱۹۴۷۵۲.jpg
IMG_۲۰۱۴۰۶۰۷_۱۹۴۷۵۹.jpg

تصاویری از گوشی در دو رنگ نقره ای و طلایی
tunacat_3_4851_c3cd0b40c9516fbc5960392c9055e116-jpg.587886

نمای روبه رو

158505402-png.587888

158505489-png.587890

نمای پشت
158505465-png.587889
tunacat_3_4851_12309a7b0a100b7005403e6fc2cd4763-jpg.587892

محتویات بسته

infocus-m320-06-jpg.587891

فایل های ضمیمه

• 158505402.png
    158505402.png
    311.2 KB · نمایش ها: 29
  • 158505456.png
    158505456.png
    338.6 KB · نمایش ها: 27
  • 158505465.png
    158505465.png
    248 KB · نمایش ها: 23
  • 158505489.png
    158505489.png
    290.3 KB · نمایش ها: 21
  • tunacat_3_4851_c3cd0b40c9516fbc5960392c9055e116.JPG
    tunacat_3_4851_c3cd0b40c9516fbc5960392c9055e116.JPG
    85.2 KB · نمایش ها: 265
  • 158505402.png
    158505402.png
    311.2 KB · نمایش ها: 280
  • 158505465.png
    158505465.png
    248 KB · نمایش ها: 266
  • 158505489.png
    158505489.png
    290.3 KB · نمایش ها: 269
  • InFocus-M320-06.jpg
    InFocus-M320-06.jpg
    57.5 KB · نمایش ها: 245
  • tunacat_3_4851_12309a7b0a100b7005403e6fc2cd4763.JPG
    tunacat_3_4851_12309a7b0a100b7005403e6fc2cd4763.JPG
    54.8 KB · نمایش ها: 251
  • IMG_۲۰۱۴۰۶۰۷_۱۹۴۵۳۸.jpg
    IMG_۲۰۱۴۰۶۰۷_۱۹۴۵۳۸.jpg
    856.8 KB · نمایش ها: 11
Last edited:

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
قیمتش حول و حوش چقدر ؟؟ :general601:
اگه از چین سفارش بدید بیاد حدود 680 پول گوشی و 100 هزینه ارسال و گمرک میشه که جمعا 780 میشه (حدودا)
بعضی از فروشندگان هم توی بازارچه کم و بیش میارند

wow

Registered User
لایک‌ها
13
عکس گرفته شده با خود گوشی رو میزارید لطفا؟

mohsen6099

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من پولم تا ۲ هفتهی دیگه جور می شه و احتمال زیاد قصد خرید این گوش رو دارم و کلی تحقیق کردم ویژگی های اصلی این گوشی
۱-باطری خیلی قوی ۳۱۰۰ در کنار استفاده از صفحه نمایش hd (البته صفحه نمایش full hd میتونست استفاده شه ولی کلی مصرف باطری رو بالا میبرد در کنار اینکه صفحه hd اصلا حس بدی به ادم نمیده)
۲-پردازنده قوی ۸ هسته ای که قدرتش کمی از پردازنده s4 و one قویتره و حتی میتونه ویدیو ۴k پخش کنه که حداقل تا ۳ سال اینده قویترین بازی هارو ساپورت میکنه و شنیدم یه فناوری به اسم clear motion که داره که کیفیت فیلم و بازی رو افزایش میده
۳-استفاده از دوربین قوی ۱۳ مگاپیکسل سونی و دور بین خوب ۸ در جلو و فیلم برداری full hd که تنها ایرادش استفاده از فرمت ۳gp واسه ضبط فیلم که میشه با یه نرم افزار دوربین دیگه رفعش کرد
۴-داشتن تمامی سنسور های مورد نیاز و otg و nfc (ای کاش جای nfc ..سنسور مادون قرمز میزاشت)
۵- در اخر قیمت بشدت مناسب نسبت به امکانات
ایرادی هم که شنیدم داره صدای کمشه که با اپدیت جدید کمی بهتر شده

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
من پولم تا ۲ هفتهی دیگه جور می شه و احتمال زیاد قصد خرید این گوش رو دارم و کلی تحقیق کردم ویژگی های اصلی این گوشی
۱-باطری خیلی قوی ۳۱۰۰ در کنار استفاده از صفحه نمایش hd (البته صفحه نمایش full hd میتونست استفاده شه ولی کلی مصرف باطری رو بالا میبرد در کنار اینکه صفحه hd اصلا حس بدی به ادم نمیده)
۲-پردازنده قوی ۸ هسته ای که قدرتش کمی از پردازنده s4 و one قویتره و حتی میتونه ویدیو ۴k پخش کنه که حداقل تا ۳ سال اینده قویترین بازی هارو ساپورت میکنه و شنیدم یه فناوری به اسم clear motion که داره که کیفیت فیلم و بازی رو افزایش میده
۳-استفاده از دوربین قوی ۱۳ مگاپیکسل سونی و دور بین خوب ۸ در جلو و فیلم برداری full hd که تنها ایرادش استفاده از فرمت ۳gp واسه ضبط فیلم که میشه با یه نرم افزار دوربین دیگه رفعش کرد
۴-داشتن تمامی سنسور های مورد نیاز و otg و nfc (ای کاش جای nfc ..سنسور مادون قرمز میزاشت)
با تشکر از محسن خان در تایید موارد بالا و تکمیلشون باید بگم
1-باطریش بسیار خوبه و بهتر از اون اینه که خیلی زود شارژ میشه و مثل خیلی از گوشی های دیگه مدت زیادی وقت ادمو نمیگیره
2-سی پی یوش که دیگه چیزی نمیتونم در موردش بگم ولی در مورد پخش فیلم 4k نمیدونم چون نداشتم که امتحان کنم
3-دوربینش که حرف نداره ( به زودی با دوربین گوشی عکس میندازم و میزارم)
4-به نظرم کاش همشو داشت ان اف سی هم چند سال دیگه تو بورس میافته و نیاز میشه ولی مادون قرمز داشت خیلی بهتر بود(فقط گوشی zte داره که بالای 1 میلیون هست)
5-داشتن ال ای دی نوتیفیکیشن برای پیام و مس کال که بعضیا روش حساس هستند
6-کیفیت ساخت و طراحی خوب و قابل قبول
7-قیمت بسیار عالی ( البته بعضی شرکتای دیگه هم دارند رقیب برای این گوشی میدند بیرون یا دادند)
***معایب از دید من***
دگمه ولوم کنار گوشی خیلی کوچیک طراحی شده برا همین کم و زیاد کردن صدا یکم سخته
3تا دگمه پایین صفحه نمایش چراغی برای روشن شدنشون نداره و تو تاریکی مطلق باید با حس ششم باهاش کار کنی
صدای که دوستمون گفته متوجه نشدم صدای اسپیکر یا ایرفون منظورشون بوده ولی هردوش خوب بود از نظر من.
نبود هدفون و برچسب محافظ صفحه داخل جعبش
به علت جدید بودن لوازم جانبیش کم هست
صفحه نمایش گوشی چون ضد خش نیست باید بیشتر مواظب بود البته با یه برچسب حله

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
به نظرتون کدوم رنگش قشنگ تره؟

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
منم خواستم این گوشیو بگیرم

اما چون گفتن صدای اسپیکرش ضعیفه و گوریلا گلس نداشت و کیفیت صفحهشم تو یکی از سایتا دیدم با یه گوشی دیگه مقایسه کرده بود یکم به سفیدی میرفت منصرف شدم و INEW V3 گرفتم
اما سخت افزار بسیار قوی داره. اگه اون دو مورد بالارو داشت حتما میگرفتمش !

این گوشی بیشتر بدرد کسایی میخوره که فقط میخوان بشینن و بازی کنن :دی

mohsen6099

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امین خان واقعا راسته صفحه نمایشش کیفیتش پایینه و به سفیدی میزنه و گوشی شما دور نقره ایه و به نظرت دور مسی قشنگ تر نیس

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
امین خان واقعا راسته صفحه نمایشش کیفیتش پایینه و به سفیدی میزنه و گوشی شما دور نقره ایه و به نظرت دور مسی قشنگ تر نیس
رنگش سلیقه ای هست . اون سفیدی که دوستان میگن نه نیست تا این حد...بستگی داره با چه گوشی مقایسه بشه . هیچ وقت تا چیزی رو از نزدیک ندیدید باور نکنید .
چون tft هست یکم سفید ممکنه بزنه ولی بازم نسبت به قیمتش بسیار عالیه
کیفیتشم پایین نیست . نگا شما باید معیار سنجشتون درست باشه . و ببینید از ی گوشی چی میخاید . اگه قرار باشه ی گوشی هیچ عیب و نقصی نداشته باشی و کامل باشه که به این قیمت نمیدند

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
منم خواستم این گوشیو بگیرم

اما چون گفتن صدای اسپیکرش ضعیفه و گوریلا گلس نداشت و کیفیت صفحهشم تو یکی از سایتا دیدم با یه گوشی دیگه مقایسه کرده بود یکم به سفیدی میرفت منصرف شدم و INEW V3 گرفتم
اما سخت افزار بسیار قوی داره. اگه اون دو مورد بالارو داشت حتما میگرفتمش !

این گوشی بیشتر بدرد کسایی میخوره که فقط میخوان بشینن و بازی کنن :دی
شما گوشیو از نزدیک دیدید که میگید صداش ضعیفه باهاش کار کردید؟
والا من که دارم صداشم خیلی خوبه از خیلی از برند های دیگه
گوریلا گلاس رو درست میگید ولی خوب ما ایرانیا که فرقی نداره گوریلا گلاس 3 هم باشه یا اصلا نداشته باشه یه برچسب میندازیم روش یه کیف هم براش میگیریم که یه موقع خش نیافته
اینم با یه برچسب مرغوب میتونه تا یه حدی خوب باشه .
من هم ای نیو میخاستم بگیرم ولی به قول معروف نایاب شده بود موقع خرید جاش اینو سفارش دادم و وقتی دیدم در روز باید 2 تا 3بار بزنیش به شارژ منصرف شدم از خریدش(چیزی بود که کاربرایی که داشتند میگفتند)
اما احتمال زیاد یه ای نیو هم بگیرم حالا که همه برا فروش اوردند .( شما خودتون دارید ای نیو؟)
اونوقت یه مقایسه کلی بینشون میزارم که ببینیم کدوم ارزش خرید رو داره ولی روی کاغذ اینفوکوس بهتره....
به دوست قبلیم گفتم شما باید معیار سنجشتون درست باشه . و ببینید از ی گوشی چی میخاید . اگه قرار باشه ی گوشی هیچ عیب و نقصی نداشته باشی و کامل باشه که به این قیمت نمیدند

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
ممنون از تاپیک خوبتون خیلی گوشی خوبیه دوستان که ای نیو 3 دارن با این گوشی یه مقایسه تخصصی بدن ممنون میشم الان خیلی از دوستان من جمله من بین این دوتا گوشی شک دارن کدوم گوشی انتخاب کنن نرم افزار قوی این گوشی و زیبایی و ظاهر و سخت افزار نسبتا قوی ای نیو وی 3 دوستان اگه میخواستین انتخاب کنید درصد انتخابشون بین این دو گوشی بگن ممنون

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
شما گوشیو از نزدیک دیدید که میگید صداش ضعیفه باهاش کار کردید؟
والا من که دارم صداشم خیلی خوبه از خیلی از برند های دیگه
گوریلا گلاس رو درست میگید ولی خوب ما ایرانیا که فرقی نداره گوریلا گلاس 3 هم باشه یا اصلا نداشته باشه یه برچسب میندازیم روش یه کیف هم براش میگیریم که یه موقع خش نیافته
اینم با یه برچسب مرغوب میتونه تا یه حدی خوب باشه .
من هم ای نیو میخاستم بگیرم ولی به قول معروف نایاب شده بود موقع خرید جاش اینو سفارش دادم و وقتی دیدم در روز باید 2 تا 3بار بزنیش به شارژ منصرف شدم از خریدش(چیزی بود که کاربرایی که داشتند میگفتند)
اما احتمال زیاد یه ای نیو هم بگیرم حالا که همه برا فروش اوردند .( شما خودتون دارید ای نیو؟)
اونوقت یه مقایسه کلی بینشون میزارم که ببینیم کدوم ارزش خرید رو داره ولی روی کاغذ اینفوکوس بهتره....
به دوست قبلیم گفتم شما باید معیار سنجشتون درست باشه . و ببینید از ی گوشی چی میخاید . اگه قرار باشه ی گوشی هیچ عیب و نقصی نداشته باشی و کامل باشه که به این قیمت نمیدند
من کار نکردم باهاش اما از خیلی کاربرا شنیدم صداش ضعیفه شاید برای شما خوبه هرکس یه جور صدارو میپسنده.
صفحه نمایش با برچسب فقط برای خش نیوفتادن حل میشه اما یوقت دیدی ناخواتسته گوشی از دستتون افتاد اگه گوریلا گلس داشته باشه بهتره.
میرسیم بر سر شارج ای نیو باطری قوی داره کاربرا فکر میکنن باطریش ضعیفه اما مشکل اصلی از رام این گوشیه با یه رام خوب باطری 1 روز نگه میداره. قراره تو آپدیت جدید حل بشه
بله من خودم دارم.
دوست من همچی که سخت افزار نیست که درسته Infocus از لحاظ سخت افزاری قوی خوب ما که گوشی نمیخوایم بشینیم بازی کنیم از صبح تا شب !

مزایا ای نیو
زیبایی همه پسند هرکس تو دست من میبینه فکر میکنه سونی هست گوشی بعضیا هم ازم میپرسن Z1 زیبایش تکه.
سخت افزار قابل قبول آخرین نسخه ی Asphalt 8 با گرافیک High روش اجرا کردم بدون کوچکترین لگی اجرا شد 90 تا برنامه روش ریختم هیچ لگی نداره تو منو و کار با برنامه ها
کیفیت دوربینش تو روز که حرف نداره فقط شب کیفیت عکس میاد پایین اینم مشکلی نیست چون دوربین I Phone 5S هم تو شب کم میاره.
حافظه ی داخلی 16 که خیلی بدرد بخوره. و ساپورت مموری تا 32 گیگ
Retina و تکنولوژی OGS به کار رفته تو صفحه نمایش و داشتن گوریلا گلس 2 کیفیت صفحهش با پرچمدارها قابل قیاسه
همراه داشتن هندزفری و اسمارت کاور و برچسب اضافه با خود گوشی.
داشتن فناوری Air Guster که قراره در آپدیت جدید فعال بشه.
باریک و خوش دست بودن و لذت بردن از کار کردن باهاش.
با کمترین نور صفحه که فکر کنم 25 درصد باشه میتونید تو نور مستقیم خورشید باهاش کار کنید به راحتی.
پشتیبانی عالی طی 3 ماه چندتا آپدیت بیرون دادن برای رفع باگ ها.
و پخش فیلم های Full HD 1080 بدون لگ پخش شد فیلم با کیفیت 3D HSBS BluRay 1080p که همین الان تست کردم بدون کوچکترین لگ اجرا شد. خودم کف کردم :دی
و زیبایی دکمه های لمسی در شب البته در روزم قشنگه اما شبش چیزی دیگست :دی
و قرار اندروید 4.4 هم براش به طور رسمی بیاد.
قیمت مناسب
وجود NFC که تو ایران زیاد کاربردی نیست.
و وجود رام مخصوصا رام های پرمیوم که نشون میده برنامه نویسا توجه دارن به این گوشی
و کیفیت بسیار خوب بدنه درسته پلاستیک اما مثل S4 نیست که با یکم جا به جا شدن روی فرش خش بیوفته.
معایب
وقتی فیلم برداری میکنی صدای باد زیاد میاد که اونم با تنظیمات گوشی و آپدیت جدید بهتر میشه.
فعلا چیزی دیگه ندیدم ازش

هردو گوشیم اگر بعد خواستید بفروشی راحت فروش میره
دوستمونم معایب و مزایای Infocus بالا گفته دیگه خودتون هر کدوم خواستید بگیرید سوالی بود در خدمتم

Last edited:

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
پیشنهاد میدم نگیرید چون داره گوشی های قویتر و بهتر و البته خوش قیمت تر میاد تو بازار

mohsen6099

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیزمون eyelees اسم inew v3 رو اوردن کنجکاو شدم رفتم یه نگاهی انداختم از نظر ظاهر باریکتر وخوش دستره و از نظر صدا اسپیکرش ۲ باندس و از نظر صفحه نمایش نوع و رزولیشنش با m320 یکیه هر دو ipsو hd هستن منتها از فناوری ogs استفاده کرده که هم تاچ و هم کیفیت تصویر بهتر شده از نظر دوربین هم یکی هستن و از یه سنسور استفده کردن
ولی ایراد خیلی بزرگ واسه من داره باطری ۱۸۵۰امپرشه در حالی که باطری m320 ۳۱۰۰ میلی امپره و از نظر cpu و قدرت گرافیکی و بخصوص ram یه سرو گردن بالاتره و نکته مهم واسه من سایز ۵،۵ اینچ بودنشه

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
دوست عزیزمون eyelees اسم inew v3 رو اوردن کنجکاو شدم رفتم یه نگاهی انداختم از نظر ظاهر باریکتر وخوش دستره و از نظر صدا اسپیکرش ۲ باندس و از نظر صفحه نمایش نوع و رزولیشنش با m320 یکیه هر دو ipsو hd هستن منتها از فناوری ogs استفاده کرده که هم تاچ و هم کیفیت تصویر بهتر شده از نظر دوربین هم یکی هستن و از یه سنسور استفده کردن
ولی ایراد خیلی بزرگ واسه من داره باطری ۱۸۵۰امپرشه در حالی که باطری m320 ۳۱۰۰ میلی امپره و از نظر cpu و قدرت گرافیکی و بخصوص ram یه سرو گردن بالاتره و نکته مهم واسه من سایز ۵،۵ اینچ بودنشه
بله دیگه شما باید ببینید که چی میخواید مثلا اگه INEW V3 بخواید باید از یه سری چیزای Infocus بزنی اگه Infocus بخوای باید از یه سری چیزای Inew V3 بزنی.
پیشنهاد من اینه که صبر کنید فعلا نگیرید.

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
بله دیگه شما باید ببینید که چی میخواید مثلا اگه INEW V3 بخواید باید از یه سری چیزای Infocus بزنی اگه Infocus بخوای باید از یه سری چیزای Inew V3 بزنی.
پیشنهاد من اینه که صبر کنید فعلا نگیرید.
من هم همش منتظر مونده بودم ولی تو این دوره زمونه اگه بخای صبر کنی باید همیشه صبر کنی!!
امروز ی چیز میاد فردا ی چیز بهتر و همینطور ادامه داره....
اگه میخای لذت ی گوشی ببرید دل دل نکنید

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
من هم همش منتظر مونده بودم ولی تو این دوره زمونه اگه بخای صبر کنی باید همیشه صبر کنی!!
امروز ی چیز میاد فردا ی چیز بهتر و همینطور ادامه داره....
اگه میخای لذت ی گوشی ببرید دل دل نکنید
من خودم بشخصه 1 ماه خوردی منتظر شدم.
بعد دیدم هر گوشی میاد 1 چیز کم داره یا یه جاش میلنگه دیگه زدم به سیم آخر V3 گرفتم خدارو شکر پشیمونم نکرد اما از نظر من گوشی تو رنج قیمت 700 تا 800 بهترین انتخاب INEW V3 هست یا Infocus M320 چون اگه شما با این پولی که دارید بخواید برند بگیرید فقط برند گرفتید !!!! مثلا با این پول میتونید 1 گوشی برند 2 هسته ای با رم 512 بگیرید که دیگه شرکتشم پشتیبانی نمیکنه. و مثلا آسفالت 8 با گرافیک ضعیف میتونید روش اجرا کنید شایدم نتونید!

بالا