nitiX
Registered User
- نوشتهها
- 345
- لایکها
- 134
درود
امیدوارم دوستان , تجربیات خودشون را جهت رفع این مشکل در اختیارم قرار بدن.
سایت من سیر صعودی در تعداد بازدید و ایندکس داشت ( فقط در گوگل ثبت کرده بودم )
تا عید نوروز که به مدت 15 روز , مطلب جدید به سایت اضاف نشد و همین باعث افت بازدید سایت شد .
ناگفته نمونه که 70% بازدید سایت از طرف گوگل هست.
بعد از این مدت , مجدد پست جدید زدم ولی ظاهرا تو این مدت , مشکلاتی در گوگل هم دیده شده نشون میده تعداد ارور ها هم افزایش داشته .
بهر حال ارور ها را تا حدودی رفع کردم و سعی کردم سایت رو کمی سئو کنم.
ولی از 2 هفته پیش , که روی سئو زوم کردم , افت بیشتری مشاهده شده .
تغییر اصلی که دادم این بود که preferred domain را با www تنظیم کردم و توسط htaccess ریدایرکت 301 دادم به اینصورت:
--
جایی خوندم که بعد از تغییر preferred domain و ریدایرکت , مدتی زمان میبره تا گوگل de-index و re-index کنه و این برای مدتی باعث افت بازدید میشه .
نظر شما چیه؟ در مورد زمانش چیزی می دونید؟
---
پلاگین AIOSEOP هم نصب دارم که Canonical URL فعال هست همچنین , noindex را برای تگ آرشیو و کتگوری و آرشیو فعال هست. یعنی این موارد noindex هستند.
--
sitemap هم چک کردم , مشکلی نداره و بعد از پست جدید , Rebuild میشه و به بینگ و گوگل هم پینگ میده . , لینک های موجود در سایت مپ همه با www هستند.
--
در سورس کد همه صفحات , این کد را دارم :
آیا این برای سرویس پینگ Pingomatic هست؟
تا 2 هفته پیش از پینگ لیست ( حدود 50 سرور پینگ ) در کنار pingomatic استفاده می کردم که بعد از اینکه متوجه شدم کار اشتباهی هست , غیر از Pingomatic بقیه را حذف کردم.
------
--------
IPDeny مروبط به cPanel و security plugin وردپرس را چک کردم , مشکل خاصی نداشتند .
--
WMTگوگل و بینگ را چک کردم بلکه موردی پیدا بشه , اما حداقل من متوجه چیزی نشدم , عکس هایی را اینجا میزارم بلکه شما متوجه بشید.
--
در ضمن , مدتیست ( حدود یک هفته , از وقتی preferred domain عوض شده ) که بعد از اپدیت شدن سایتمپ , تعداد submitted افزایش داره ولی indexed هیچ تغییری نمی کنه و 2348 هست .
وقتی سایتمپ را resubmit می کنم تا یک روز , کمتر از 2000 ایندکس نشون میده و بعد از اینکه پست جدیدی به سایت اضافه میشه دوباره 2348 میشه و ثابت می مونه.
sitemap و main page و لینک پست های جدید را از طریق fetch as google تست کردم همشون fetch و submit to index میشم , مشکلی دیده نمیشه .
---
از طریق htaccess محدودیتی تعریف نکردم برای کاربران.
---
حدودا 10 روز میشه که سایت را به وبمستر تولز بینگ معرفی کردم و عکس های اونو هم میزارم ببینید .
---
دوستان , وبمستر ها , اساتید , اگر نظری دارید , بفرمائید.
سپاس
-------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
امیدوارم دوستان , تجربیات خودشون را جهت رفع این مشکل در اختیارم قرار بدن.
سایت من سیر صعودی در تعداد بازدید و ایندکس داشت ( فقط در گوگل ثبت کرده بودم )
تا عید نوروز که به مدت 15 روز , مطلب جدید به سایت اضاف نشد و همین باعث افت بازدید سایت شد .
ناگفته نمونه که 70% بازدید سایت از طرف گوگل هست.
بعد از این مدت , مجدد پست جدید زدم ولی ظاهرا تو این مدت , مشکلاتی در گوگل هم دیده شده نشون میده تعداد ارور ها هم افزایش داشته .
بهر حال ارور ها را تا حدودی رفع کردم و سعی کردم سایت رو کمی سئو کنم.
ولی از 2 هفته پیش , که روی سئو زوم کردم , افت بیشتری مشاهده شده .
تغییر اصلی که دادم این بود که preferred domain را با www تنظیم کردم و توسط htaccess ریدایرکت 301 دادم به اینصورت:
کد:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^tutorial-ebook.com [NC]
RewriteRule (.*) http://www.tutorial-ebook.com/$1 [L,R=301]
جایی خوندم که بعد از تغییر preferred domain و ریدایرکت , مدتی زمان میبره تا گوگل de-index و re-index کنه و این برای مدتی باعث افت بازدید میشه .
نظر شما چیه؟ در مورد زمانش چیزی می دونید؟
---
پلاگین AIOSEOP هم نصب دارم که Canonical URL فعال هست همچنین , noindex را برای تگ آرشیو و کتگوری و آرشیو فعال هست. یعنی این موارد noindex هستند.
--
sitemap هم چک کردم , مشکلی نداره و بعد از پست جدید , Rebuild میشه و به بینگ و گوگل هم پینگ میده . , لینک های موجود در سایت مپ همه با www هستند.
--
در سورس کد همه صفحات , این کد را دارم :
کد:
<link rel="pingback" href="http://www.tutorial-ebook.com/xmlrpc.php" />
آیا این برای سرویس پینگ Pingomatic هست؟
تا 2 هفته پیش از پینگ لیست ( حدود 50 سرور پینگ ) در کنار pingomatic استفاده می کردم که بعد از اینکه متوجه شدم کار اشتباهی هست , غیر از Pingomatic بقیه را حذف کردم.
------
--------
IPDeny مروبط به cPanel و security plugin وردپرس را چک کردم , مشکل خاصی نداشتند .
--
WMTگوگل و بینگ را چک کردم بلکه موردی پیدا بشه , اما حداقل من متوجه چیزی نشدم , عکس هایی را اینجا میزارم بلکه شما متوجه بشید.
--
در ضمن , مدتیست ( حدود یک هفته , از وقتی preferred domain عوض شده ) که بعد از اپدیت شدن سایتمپ , تعداد submitted افزایش داره ولی indexed هیچ تغییری نمی کنه و 2348 هست .
وقتی سایتمپ را resubmit می کنم تا یک روز , کمتر از 2000 ایندکس نشون میده و بعد از اینکه پست جدیدی به سایت اضافه میشه دوباره 2348 میشه و ثابت می مونه.
sitemap و main page و لینک پست های جدید را از طریق fetch as google تست کردم همشون fetch و submit to index میشم , مشکلی دیده نمیشه .
---
از طریق htaccess محدودیتی تعریف نکردم برای کاربران.
---
حدودا 10 روز میشه که سایت را به وبمستر تولز بینگ معرفی کردم و عکس های اونو هم میزارم ببینید .
---
دوستان , وبمستر ها , اساتید , اگر نظری دارید , بفرمائید.
سپاس
-----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------