• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دوباره و ایندکس مطالب در بینگ و یاهو

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان من سایت خودم رو تقریبا یک سال پیش در وبمستر موتور جستجوی Bing ثبت کردم. مدتها با اینکه از گوگل ورودی زیادی دارم می بینم از یاهو بینگ ورودی ندارم!

تا اینکه سرانجام متوجه شدم هاست بنده ( نت افزار ) موتور جستجوی بینگ رو بلاک کرده!!! هاست به من گفت توی فایل htaccess می تونید این دستور رو بزارید تا این مشکل رفع بشه!

با اینکه این کارو کردم هنوز هیچ ورودی خاصی از بینگ و یاهو ندارم

می خواستم بدونم چطور می شه کاری کرد که بینگ و یاهو رباتهاشون سایت رو دوباره بررسی و ایندکس بکنند؟

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
:) با سلام و خسته نباشید

:general406: من هم نت افراز هستم این مشکل برای هاست نیست و این که دوست عزیز شما تو سایت با افزونه سئو که نصب کردید این درسترسی به DMOZ ندادید

موفق باشید
ببخشید اما من به بخش پتشیانی وبسایت نت افزار پیام دادم و خودشون گفتند که این قابلیت دسترسی یاه و بینگ رو بستن و اگر می خواید درست بشه اون کد رو وارد کنید

درسترسی به DMOZ داده نشده ؟ این Dmoz دقیقا چی هست ؟ این دسترسی ندادن باعث می شه یاهو و بینگ ربات هاشون به وبسایت سر نزنن؟

مگر همین که در وبمستر سایت بینگ سایت رو ثبت کنیم کافی نیست که از موتور جستجوی بینگ هم ورودی داشته باشیم؟

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:general408: ببینید افزونه های سئو همگی خودکار دسترسی به یاهو میبندن DMOZ یه چستجو کنید متوجه میشید این سیستم چی هست .

:general710: دکووب از گوگل چستجو کنید و یک هویز بگیرید منم رو نت افزار هستم ولی این مشکل مندارم برادر

1449-Ashampoo-Snap-2017-09-30-18h32m37s-001-.png

dc8e-Ashampoo-Snap-2017-09-30-18h35m38s-002-.png

Gladiator19

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
25

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
:) با سلام و خسته نباشید

:general406: من هم نت افراز هستم این مشکل برای هاست نیست و این که دوست عزیز شما تو سایت با افزونه سئو که نصب کردید این درسترسی به DMOZ ندادید

موفق باشید
ببخشید اما من به بخش پتشیانی وبسایت نت افزار پیام دادم و خودشون گفتند که این قابلیت دسترسی یاه و بینگ رو بستن و اگر می خواید درست بشه اون کد رو وارد کنید

درسترسی به DMOZ داده نشده ؟ این Dmoz دقیقا چی هست ؟ می شه بگین چطور می شه در وردپرس و پرستاشاپ دسترسی داد؟
:general408: ببینید افزونه های سئو همگی خودکار دسترسی به یاهو میبندن DMOZ یه چستجو کنید متوجه میشید این سیستم چی هست .

:general710: دکووب از گوگل چستجو کنید و یک هویز بگیرید منم رو نت افزار هستم ولی این مشکل مندارم برادر

1449-Ashampoo-Snap-2017-09-30-18h32m37s-001-.png

dc8e-Ashampoo-Snap-2017-09-30-18h35m38s-002-.png

ببنید خودشون در نت افزار گفتن که ممکنه بلاک شده باشه ( البته دیگران هم گفته بودن اینو )

ورودی وبسایت های بنده رو هم که همگی روی نت افزار هستند ببنید. صفر هست! ( تصویرها رو ببنید )

من اون دستوری که گفتن رو هم توی اون فایل قرار دادم + سایت ها رو در وبمستر یاهو ثبت کردم

اما واقعا همون طور که می بینید هیچ ورودی حتی 1 عدد ورودی هم از بینگ وجود نداره. گفتم شاید نیاز هست بعد ازوارد کردن این دستور کاری رو انجام بدیم تا سایت دوباره بررسی بشه توسط این موتور جستجو ؟

فایل های ضمیمه

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    20.3 KB · نمایش ها: 1
  • Capdture.JPG
    Capdture.JPG
    13.3 KB · نمایش ها: 1
بالا