• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های پاپ آپی از نظر گوگل

Enter-NeT

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
دوستان جدیدا بحث آیفریم و مضراتش برای سایت شده که ممکنه به سئو سایت لطمه بزنه یا حتی موجب بلاک شدن تووسط گوگل بشه
ولی باز بعضی سیستم ها ظاهرا از آیفریم مخفی استفاده میکنند که برخی استفاده کنندگان از این سیستم ها نمیدونند و سهوا باعث ضربه به سایتشون میشن !
باز بعضی ها هم میگن همین کد معمولی مثل کد زیر هم از طرف گوگل جریمه میشه :
<script async="async" type="text/javascript" src="//go.mobisla.com/notice.php?p=...&interactive=1&pushup=1"></script>

میخواستم از دوستان هر کس اطلاعاتی در این زمینه داره بگه تا وبمسترای عزیزی که با کلی زحمت سایت رو نگه داشتن تو چند روز بخاطر سوء استفاده بعضی سیستم های بی انصاف پاپ آپ سایتشون رو از دست ندن

Enter-NeT

Registered User
لایک‌ها
26
اخه اگه به تعداد پاپ آپ گیر بخواد بده که تقریبا همه سایتا جریمه میشن فک نکنم به تعداد گیر بده بیشتر به همین کدا گیر میده
الان سالم تریم و بهترین سیستم پاپ آپی تو ایران کدومه ؟

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59
اخه اگه به تعداد پاپ آپ گیر بخواد بده که تقریبا همه سایتا جریمه میشن فک نکنم به تعداد گیر بده بیشتر به همین کدا گیر میده
الان سالم تریم و بهترین سیستم پاپ آپی تو ایران کدومه ؟
شما تبلیغ حساب نکن اما میتونید سیستمی که من استفاده میکنم رو استفاده کنید
پی پاپ ..کد نا سالم نمیزاره...

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
پاپ آپ ادز popupads.ir
برترین سیستم هست به نظرم کد هاش کاملا با آخرین توابع جاوا نوشته شده و کاملا احتصاصی هستش . شمارشش هم عالیه . سابقه سایتش هم بالای یک سال هستش .
ضمنا از هیچ آیفریمی تو تبلیغاتش استفاده نمیکنه . میتونین تست کنین و متوجه بشین . ولی تقریبا بقیه سیستم ها که رتبه شون بالای 200 هست از آیفریم استفاده میکنن . :general511:
پاپ آپ ادز بهترین گزینه هست

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59
پاپ آپ ادز popupads.ir
برترین سیستم هست به نظرم کد هاش کاملا با آخرین توابع جاوا نوشته شده و کاملا احتصاصی هستش . شمارشش هم عالیه . سابقه سایتش هم بالای یک سال هستش .
ضمنا از هیچ آیفریمی تو تبلیغاتش استفاده نمیکنه . میتونین تست کنین و متوجه بشین . ولی تقریبا بقیه سیستم ها که رتبه شون بالای 200 هست از آیفریم استفاده میکنن . :general511:
پاپ آپ ادز بهترین گزینه هست
با این دو گزینه موافق نیستم
4 ماه سایت سن داره.. http://whois.domaintools.com/popupads.ir
فقط چندتا سیستم کد مخرب میزارن که به زودی همه متوجه میشن و کار نمیکنند
موفق باشید

mr_navid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
دوست عزیز پاپ آپ ادز تاریخ 26 مهر ساخته شده. الکی شایعه پرانی نکن و نزدیک به 9 ماهه که من باهاش همکاری میکنم و راضی هستم.
بعدشم تو پاپ آپ ادز تبلیغاتی که باز میشن هیچکدومشون ایفریم و پاپ اپ سایت خارجی نیست و فقط و فقط فروش محصول هست.
بهتر نیست برا برتری خودت برا بقیه شایعه بسازی و اصلا کد مخربی هم نداره. همه میتونن تست کن.

پاپ آپ ادز popupads

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59
دوست عزیز پاپ آپ ادز تاریخ 26 مهر ساخته شده. الکی شایعه پرانی نکن و نزدیک به 9 ماهه که من باهاش همکاری میکنم و راضی هستم.
بعدشم تو پاپ آپ ادز تبلیغاتی که باز میشن هیچکدومشون ایفریم و پاپ اپ سایت خارجی نیست و فقط و فقط فروش محصول هست.
بهتر نیست برا برتری خودت برا بقیه شایعه بسازی و اصلا کد مخربی هم نداره. همه میتونن تست کن.

پاپ آپ ادز popupads
اقا سلیمی مراقب خودت باشی فکر کنم بهتر باشه..پلیس فتا بدجور پیگیر فروش محصولات شماست ;)

mr_navid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
دوست عزیز چرا بحث رو چرا عوض میکنین. من دیدم نوشته ی غلطی درباره پاپ آپ ادز نوشته شده اومدم کمکتون کنم که کاملا متوجه بشین و این هم دقیقا اثبات حرفم http://popupads.ir/blog/?m=201310
ممنون میشم بحث تایپک رو عوض نکنین .

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
کسایی که بخواهند از مکس پاپ اپ استفاده کنند خیالشون راحت هیچ وقت از این کدها استفاده نمی کنیم
maxpopup.ir

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
بالا