E.I.G
Registered User
یکی از تاثیرگذار ترین مورد در دستگاه جوجه کشی دما است. میزان دما باید در تمام طول دوره جوجه کشی تنظیم و کنترل شود. این عمل توسط دستگاه کنترل دما صورت می گیرد.
سیستم های کنترل دما در دستگاه جوجه کشی معمولا عبارتند از:
سیستم کنترل دما آنالوگ
سیستم کنترل دما دیجیتال
هر دو نوع سیستم کنترل دما که در بالا نام برده شد دارای مشکلاتی هستند. که در اینجا برخی از آنها را توضیح می دهیم.
یکی از مشکلات سیستم های کنترل دمای آنالوگ، این است که در هنگام کاهش سریع ولتاژ، قادر نیستند دما را تنظیم و کنترل کنند، به ویژه در انواع جیوه ای آن.
در دستگاه جوجه کشی با سیستم کنترل دمای تمام دیجیتال، نیز غالبا حد بالای نوسانات که معادل 5 درجه است نشان داده نمی شود. و این مشکل در برنامه نویسی آنها است.
نهایتا یکی دیگر از عیب هایی که بر سیستم های کنترل دما وارد است، این است که وات مازاد هیتر گرفته نشده است که بسیار مشکل آفرین است و باعث افزایش دما می شود. این امر ممکن است تلفات زیادی را در انکوباسیون به وجود بیاورد.
منبع : مرجع جوجه کشی
سیستم های کنترل دما در دستگاه جوجه کشی معمولا عبارتند از:
سیستم کنترل دما آنالوگ
سیستم کنترل دما دیجیتال
هر دو نوع سیستم کنترل دما که در بالا نام برده شد دارای مشکلاتی هستند. که در اینجا برخی از آنها را توضیح می دهیم.
یکی از مشکلات سیستم های کنترل دمای آنالوگ، این است که در هنگام کاهش سریع ولتاژ، قادر نیستند دما را تنظیم و کنترل کنند، به ویژه در انواع جیوه ای آن.
در دستگاه جوجه کشی با سیستم کنترل دمای تمام دیجیتال، نیز غالبا حد بالای نوسانات که معادل 5 درجه است نشان داده نمی شود. و این مشکل در برنامه نویسی آنها است.
نهایتا یکی دیگر از عیب هایی که بر سیستم های کنترل دما وارد است، این است که وات مازاد هیتر گرفته نشده است که بسیار مشکل آفرین است و باعث افزایش دما می شود. این امر ممکن است تلفات زیادی را در انکوباسیون به وجود بیاورد.
منبع : مرجع جوجه کشی