• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی موبایل lenovo A760

ya3r_1010050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
امروز گوشی Lenovo a760 به دستم رسید.
0d7882d8dd561.png

در نگاه اول نسبت به Lenovo a800 کمی بزرگتر شده بود و حاشیه های کنار صفحه نمایش کمی بیشتر و حاشین پایین باری دکمه های لمسی و بالای صفحه نمایش بیشتر شده بود که هنگام بازی کردن در حالت افقی بیشتر به کار میاد چون بهتر میشه گوشی رو در دست گرفت تا هنگام بازی دست ها روی صفحه نمایش نباشن.
ظاهر جلو بسیار ساده هست اما قابل قبول هست بعد از چند روز حتما عاشقش میشین و درب پشت دستگاه برامدگی های خیلی ریزی داره که باعث میشه اثر انگشت روی درب به جا نمونه و گوشی توی دست سر نخوره.دور تا دور دستگاه لایه نازک براقی هست که کمی گوشی رو از حالت یکنواختی بیرون اورده و طراحی کل دستگاه در عین حال ساده و قابل قبول هست.
d7b1b1c1acab2.png

دکمه های صدا در سمت راست قرار دارد و دکمه پاور و ورودی جک 3.5 در بالای قرار داردو در سمت چپ ورودی میکرو SD قرار داره.
8f8f02ba0f193.jpg

گوشی هب دوربین 5مگاپیکسل مجهز هست که دارای فوکوس می باشد و امکانات زیادی رو در بر داره از جمله عکاسی پانوراما ، HDR ، عکاسی لبخند و چند مود دیگر عکاسی و حالت واید برای عکسبرداری که البته دوربین به 3 مگاپیکسل کاهش پیدا میکنه و نمونه هایی از عکس ها گرفته شده رو میتونید مشاهده کنید.
عکس با فرمت معمولی در روز :
29ee9004ddb32.jpg

عکس با فرمت HDR در روز :
0b07f3ca36181.jpg

عکس در محیط بسته با فرمت معمولی :
ccf72b8778fa1.jpg

عکس در محیط بسته با فرمت HDR:
3aa47d63a3852.jpg

c1e1ef1beffc3.png

فیلم برداری با کیفیت HD 720P انجام میشه و قابل قبول هست برای گوشی با این قیمت.
گوشی دارای RAM 1 گیگابایت و حافظه داخلی 4گیگابایت هست که 1.23 گیگابایت در اختیار کاربر و ما بقیه در اختیار سیستم عامل هست. و از طریق شکاف حافظه تا 32 گیگابایت پشتیبانی میشود.
0cdf09a989741.png

گوشی 2 سیم کارت میخوره که از 3G پشتیبانی میکنه و باتری 2000میلی آمپری دستگاه که میتواند با استفاده معمولی و استفاده از 2 سیم کارت 2 روز دوام بیاره.
e9c813e87e6a1.png

این گوشی از CPU 4 هسته ای Qualcomm MSM8225Q برخوردا هست که کمی قدیمی هست و 20 نانومتری می باشد و از گرافیک نه چندان قدرتمند Aderno 203 برخوردار است.
b18e4e248bc51.png

کیفیت صدای اسپیکر دستگاه بسیار مطلوب و بلندی صدا هم قابل قبول می باشد.
داخل جعبه متعلقات معمول هست که یک هندزفری ، باتری ، شارژر ، دفترچه راهنما ، خود دستگاه ، کابل USB
0c994d7a7c1b2.jpg

برنامه تماس ، مخاطبین ، SMS اختصاصی شرکت Lenovo می باشد و از سادگی و کارایی و گرافیک قابل قبولی برخوردار است.
acf3c5f714241.png

فایل منیجره از پیش نصب شده این دستگاه هم اختصاصی شرکت Lenovo می باشد و بسیار خوب و پرکاربرد و ساده طراحی شده است.
214e1e6d36332.png

برنامه دیگری که شرکت Lenovo برای این دستگاه در نظر گرفته به مدیریت باتری می پردازد
edb6de61c5003.png

برنامه اختصاصی دیگری که رو این دستگاه مشاهده کردم و بسیار پرکاربرد و در عین حال ساده است برنامه share it یا any share است که با استفاده از وایرلس دستگاه اطلاعات را با دستگاه دیگری که این برنامه روی آن نصب باشد به اشتراک می گذارد و نقش بلوتوث را اما با سرعت غیر قابل باوری ایفا می کند.بدین صورت که یکی از دستگاه ها نقش گیرنده و دیگری نقش فرستنده را ایفا می کنید و با آزمایش انجام گرفته این برنامه توانست 200 مگابایت موزیک را طی 1 دقیقه ارسال کند.
2b2202ec87ae1.png

حساسیت صفحه نمایش این دستگاه مطوب و با اینکه رزولیشن آن wvga می باشد اما کیفیت نمایش رنگ آن هم قابل قبول است و در یک روز آفتابی به راحتی می توان از گوشی بدون هیچ محدودیتی استفاده نمود.

در کل باید گفت برای یک گوشی موبایل با قیمت 115دلار بسیار گوشی خوب و کارآمد
از نکات مثبت آن :
CPU چهار هسته ای 1.2
صفحه نمایش 4.5 اینچ با کیفیت مناسب
ضخامت کم دستگاه
باتری قدرتنمند 2000میلی آمپر
دوربین 5 مگاپیکسل همراه با فوکوس اتوماتیک و فیلم برداری HD 720P
صدای بلند و شفاف اسپیکر
رم 1 گیگابایت و حافظه داخلی 4گیگابایت
طراحی ساده و زیبا

و از نکات نا مطلوب آن می توان :
گرافیک قدیمی Aderno 203
نبود دوربین جلو جهت تماس تصویری
به نظر من این گوشی یکی از بهترین گوشی های رنج 100 دلار با برند معتر می باشد که میتوان تهیه کرد و برای استفاده های روزمره بسیار خوب و کاربردی می باشد و از لحاظ سخت افزاری حرف های زیادی برای گفتن دارد و میتواند بخوبی با سار برند های یک رده از خود بالاتر به رقابت بپردازد و بخاطر قیمت مناسب و برخورداری از CPU 4 هسته ای و رم 1گیگابایت گوی سبقت از از رقیبان خود برباید.
2f0cdd160ab32.png

bb7cdd8520263.png

675e90c219052.png

70707f0160823.png

در نهایت اگر بخواهیم از نظر سخت افزار lenovo a760 را مقایسه نمود باید با گوشی galaxy S2 Plus مقایسه کرد و دقیقا هر دو از یک نمونه CPU و واحد گرافیکی بهره مند هستند با این تفاوت که صفحه نمایش S2 Plus 4.7 اینچ می باشد و دوربین آن 8 مگا پیکسل همراه با فلش اما از باتری 1650 میلی امپر بهرمند است و با قیمت حدودا 800 هزار تومان در بازار یافت می شود اما lenovo a760 را با قیمت 420 تا 500 هزار تومان می توان در بازار ایران یافت و اگر بخواهیم با گوشی هواوی مقایسه کنیم می توان با huawei Accend G525 مقایسه کرد ، سخت افزار دقیقا مشابه اما باتری هواوی 1700 میلی آمپر می باشد.

ya3r_1010050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز.گوشی بنده هم مشکل acess point داشت و میپرید بیرون.
الان برنامه و اموزشش رو برات میزارم و امیدوارم بدردت بخوره و دعام کنی.
1-copy_d8bb1.jpg

خب دوستان عزیز عسکا کاملا مشخص هست که باید چه اتفاقی بیفته.
بعد از مرحله 3 گوشی ریبوت میشه و بعد از روشن شدن دوباره وارد برنامه بشید و عملیات 4 و 5 و 6 رو انجام بدین.و عکس آخر هم نشون میده که مشکل برطرف شده و نیاز به تغییر نام و اینجور چیزا نیست فقط کافیه mobile data روشن بشه و اینترنت سیم کارت برقرار میشه.
در ضمن در قسمت 5 اصلا مهم نیست که کدوم یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید.اصل قضیه ساخته شده کانکشن هست.
7_8fb5d.png

دانلود برنامه

ya3r_1010050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من کلی راه رو امتحان کردم نشد آخر این برنامه رو پیدا کردم با هزار مسقت دانلود کردم و تست کردم و به نتیجه رسیدم و در اختیار شما دوستان عزیز قرار میدم.
اگه مشکلی دیگه داشتین یا میخاستین گوشی رو روت کنید یا cwm recovery نصب کنید یا رام کاستوم بازم در خدمت هستم.

Malekzadeh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من برا نصب cwm recovery خیلی تلاش کردم ولی نشد. تو سایت های خارجی هم گشتم چند تا را بود ولی جوابی نگرفتم. مثلا یه را بود که باید کد مینوشتی، ارور می داد که گوشیتون رو پیدا نمیکنه. ممنون میشم کمک کنید.

بالا