• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی گوشی Galaxy R سامسونگ

senator215

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 فوریه 2011
نوشته‌ها
210
لایک‌ها
3
اگر به‌یاد داشته باشید، سامسونگ مدتی پس از معرفی گوشی Galaxy S، مدل دیگری را با ظاهری نزدیک به همین دستگاه اما با امکانات سخت‌افزاری پایین‌تری معرفی کرد. در واقع Galaxy SL، مدل کوچک شده برادر خود بود که با قیمت پایین‌تری در دسترس کاربران قرار می‌گرفت. در نگاه اول، Galaxy R نیز همین وضعیت را نسبت به گوشی Galaxy S2 دارد که بررسی کامل آن‌را چند هفته پیش در وبلاگینا خواندید.

samsung-galaxy-r-review-1.jpg


این گوشی حدود دو ماه پیش از طرف این شرکت معرفی شد و در نمایشگاه IFA نیز در معرض دید کاربران و بازدیدکنندگان قرار گرفت. در این مطلب، ما به بررسی این گوشی می‌پردازیم و آن‌را از نقاط مختلفی بازبینی می‌کنیم.

مشخصات کلی

سامسونگ طبق روال گذشته، چند ماه پس از معرفی گوشی مطرح سری S خود، مدلی با مشخصات سخت‌افزایی پایین‌تر و با قیمیتی کم‌تر را تقریبا در همان رده اولیه معرفی کرد. Galaxy R با داشتن ویژگی‌های یک گوشی مناسب اندرویدی، مدلی بین Galaxy S و Galaxy S2 است. صفحه نمایش 4.2 اینچی LCD، پردازنده ۱ گیگاهرتزی Tegra 2، ۱ گیگابایت Ram و حافظه داخلی ۸ گیگابایتی، از مهم‌ترین مشخصات سخت‌افزاری این مدل هستند.

samsung-galaxy-r-review-2.jpg


وقتی برای اولین‌بار این گوشی را در دست می‌گیرید، در مقایسه با S2، سنگین‌تر و ضخیم‌تر به‌نظر می‌رسد. این‌بار سامسونگ بر خلاف مدل SL که به پیروی از Galaxy S چندان روی قطر و وزن گوشی تغییری ایجاد نکرده بود، به ناچار، تغییراتی را روی این مدل اعمال کرده است.

کارایی

مشخصات سخت‌افزاری Galaxy R بیانگر یک گوشی با خروجی کاری مناسب است که در عمل نیز شما را به همین نتیجه می‌رساند. در مدت زمانی که این گوشی برای تست در اختیار وبلاگینا قرار گرفت، ما از جهات مختلف، کارکردهای متنوعی را روی این مدل آزمایش کردیم و نتیجه، سرعت بالای این گوشی را در اجرای سریع برنامه‌ها و دستورات نشان می‌داد.

samsung-galaxy-r-review-3.jpg


اجرای برنامه‌های مولتی مدیا مانند مشاهده فیلم و شنیدن موزیک به‌راحتی و با تنظیمات ایده‌آلی روی این گوشی قابل اعمال است. حین انجام این کارها می‌توانید به صفحه Home گوشی بروید، چندین برنامه را باز و بسته کنید، میان تب‌های مختلف صفحه اول که چندین گجت روی آن‌ها فعال است بچرخید و مجددا به برنامه اصلی خود بازگردید؛ بارزترین نکته‌ای که در این بین خواهید دید، سرعت این گوشی در اجرای دستورات شماست. اما به‌خاطر داشته باشید که قدرت سخت‌افزاری، همه‌چیز نیست!

نرم‌افزار

اینجا دقیقا با همان گزینه‌ها و برنامه‌هایی رو به‌رو هستیم که در Galaxy S2 آن‌ها را تجربه کردیم. Galaxy R دقیقا از همان رابط کاربری جدید TouchWiz 4 استفاده می‌کند و اپلیکیشن‌های به‌کار رفته در آن، با مدل پیشین خود برابری می‌نمایند.

samsung-galaxy-r-review-4.jpg


نسخه اندروید به‌کار رفته در این مدل، 2.3.4 است و این به‌روز بودن باعث می‌شود تا بتوانید همه برنامه‌های جدید اندروید را با قابلیت‌های کامل آن‌ها نصب و استفاده کنید.

samsung-galaxy-r-review-5.jpg


مرورگر وب این مدل از سرعت مناسبی برخوردار است و صفحات درخواستی را در زمان بسیار کمی بارگذاری می‌کند. به‌دلیل پردازنده دو هسته‌ای Tegra 2، هیچ مشکلی را برای پیمایش بین صفحات وب نخواهد داشت و صفحه ۴.۲ اینچی این گوشی، لذت مرور اینترنت را به شما منتقل خواهد کرد.

اجرای برنامه‌ها و بازی‌هایی با گرافیک بالا نیز به‌خوبی و با کیفیت بالایی در Galaxy R قابل انجام است. اکثر بازی‌های گرافیکی تست شده روی این مدل، با فریم‌ریت ایده‌آل بیش از ۵۰ فریم در ثانیه صورت گرفت.

صفحه نمایش

از یک صفحه LCD، انتظار کیفیت یک LCD را داشته باشید؛ نه بیشتر! در مقایسه با Galaxy S2، صفحه نمایش این مدل، روشن‌تر و با رنگ‌های طبیعی‌تری است اما قطعا نمی‌توانید اثری از عمق رنگ Super AMOLED را در آن پیدا کنید. پس اگر قبل از این با گوشی‌های S و S2 کار کرده‌اید، انتظار خود را پایین بیاورید؛ این‌جا با یک LCD رو‌به رو هستید!

samsung-galaxy-r-review-6.jpg


از طرفی، عملکرد صفحه نمایش Galaxy R در زیر نور آفتاب نسبت به Galaxy S2، دقیقا به دلیل ال‌سی‌دی بودن آن، بالاتر است و کیفیت بهتری را در این موقعیت در اختیار شما قرار می‌دهد. سامسونگ کماکان برای این صفحه نیز از Resolution 800 در 480 پیکسل استفاده کرده است.

دوربین

دوربین، یکی دیگر از بخش‌هایی است که در Galaxy R دچار تغییر گشته است. در این مدل، از یک دوربین ۱.۳ مگاپیکسلی برای مکالمه و دوربین ۵ مگاپیکسلی همراه با یک فلاش و قابلیت فوکوس خودکار برای عکاسی و فیلم‌برداری استفاده شده که می‌تواند ویدیوهایی با کیفیت 720p را رکورد بگیرد. شاید کمی نا امید کننده به‌نظر برسد که گوشی دو هسته‌ای شما امکان ضبط ویدیوهای Full HD را نداشته باشد اما این تصمیمی است که سامسونگ برای این قسمت اتخاذ کرده است.

samsung-galaxy-r-review-7.jpg


منوی دوربین دقیقا همان منویی است که در Galaxy S2 از آن استفاده شده است. کیفیت کلی فیلم تهیه شده توسط این گوشی را می‌توانید از این لینک دریافت کنید. عکس‌برداری در مکان‌های روشن با Galaxy R نتیجه مطلوبی می‌دهد. عکسی که در بالا می‌بینید ، نمونه‌ای از تصویر گرفته شده با این گوشی است.

همچنین منوی دوربین به شما این امکان را می‌دهد تا تنظیمات مختلفی را در حالت عکس‌برداری، روی تصاویر خود اعمال کنید. گاهی اوقات نیز ممکن است با فوکوس خودکار دوربین به مشکل بخورید!

باتری

با یک کارکرد معمول با گوشی می‌توانید تا حدود ۲ روز شارژ داشته باشید. Galaxy R از یک باتری 1600 mAh استفاده می‌کند که به نسبت عملکرد آن، مدت زمان مناسبی را به عنوان زمان آماده‌باش در اختیار شما می‌گذارد.

samsung-galaxy-r-review-9.jpg


اما از طرفی اگر کاربر پُر مصرفی باشید و مدام به وای‌فای متصل شوید و یا قابلیت‌هایی نظیر GPS یا GPRS را فعال کنید، مدت شارژ گوشی به زیر یک روز و یا خیلی کم‌تر خواهد رسید.

نتیجه‌گیری

Galaxy R هرچند کیفیت و کارایی گوشی Galaxy S2 را ندارد، اما به عنوان یک گوشی High-end و با داشتن پردازنده Tegra 2 می‌تواند انتظارات شما را نسبت به داشتن یه تلفن همراه با سخت‌افزار قوی برآورده نماید. یکی از ویژگی‌هایی که می‌توانید با داشتن این گوشی آن‌را تجربه کنید، انجام بازی‌های مختص Tegra 2 است که در مارکت اندروید موجود هستند.

samsung-galaxy-r-review-8.jpg


Galaxy R در خیلی از زمینه‌ها مانند S2 عمل می‌کند (مثل استفاده از رابط کاربری TouchWiz 4) و شاید بزرگ‌ترین اختلاف قابل بیان این دو، دوربین به‌کار رفته در آن‌ها باشد. این موضوع را به صفحه نمایش LCD این گوشی نیز اضافه کنید تا به دلایل عرضه ارزان‌تر آن پی ببرید.

در کل اگر به‌دنبال یک گوشی اندرویدی با پردازنده دو هسته‌ای می‌گردید اما نمی‌خواهید به‌اندازه Galaxy S2 برای آن پول صرف کنید، Galaxr R با کمی ارفاق می‌تواند پیشنهاد مناسبی برای شما باشد؛ اما قبل از خرید حتما یک بار دیگر این بررسی را مطالعه کنید!

منبع :

بررسی گوشی Galaxy R سامسونگ - وبلاگینا
 
بالا