• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برسی سرعت اینترنت ایرانسل با همراه اول

km2010

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

برسی سرعت و کیفیت اینترنت ایرانسل با همراه اول :::::

کلیه دوستانی که از این نوع اینترنت استفاده می کنندنظرشون رو در این باره بفرمایند..

با تشکر

این هم نظر من : :)

من از کرمان ازاینترنت ایرانسل استفاده می کنم

اینجا که سرعت ردیفه به طوری که من راحت هفت و هشتا صفحه با هم باز می کنم مثل adsl

و سرعت دانلودم هم رو 30 راحت وایمیسته

و روزهایی هم که شلوغه سرعت رو 17 و 18 وایمیسته

البته من روبروی دکل ایرانسل هم هستم

و گوشیم هم نوکیا 5800 هست .

این هم تست سرعت :

06kqg3990s9krkeq9lq.jpg

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
تهران که افتضاحه من چند روز از غرب تهران استفاده کردم از زندگی داشتم پشیمون میشدم!
1صفحه رو باید 100بار ریفرش میکردم تا کامل لود شه یه فایل 200 کیلوبایتی هم نمیتونست دانلود کنه!
که خوشبختانه ADSL ام وصل شد و دیگه با GPRS کاری ندارم :D

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
واسه منم قبلا مثل مال شما بود ولي الان متوسط با 6 دانلود ميكنه
كيفيت اينترنت gprs اصلا پايدار نيست ممكنه تا امروز با 30 دانلود كني بعد يدفه بدون دليل خاصي منطقه شما تا مدت ها افت سرعت پيدا كنه يه مدت edge هست يه مدت نيست . بحث طرح هاي اپراتور ها ديگه بدتر تا ديروز 10 تومن ميدادي 1 ماه نامحدود امروز مياي تمديد كني 2.5 گيگ محدود شده فردا معلوم نيست چه تغيري كنه عوض بهتر شدن كيفيت و ارزون شدن هر روز يه بامبول در ميارن . اينجوري فايده نداره. خوشبختانه فعلا adsl داريم منت اينا رو نميكشيم

سجاد

Registered User
لایک‌ها
2
واسه منم قبلا مثل مال شما بود ولي الان متوسط با 6 دانلود ميكنه
كيفيت اينترنت gprs اصلا پايدار نيست ممكنه تا امروز با 30 دانلود كني بعد يدفه بدون دليل خاصي منطقه شما تا مدت ها افت سرعت پيدا كنه يه مدت edge هست يه مدت نيست . بحث طرح هاي اپراتور ها ديگه بدتر تا ديروز 10 تومن ميدادي 1 ماه نامحدود امروز مياي تمديد كني 2.5 گيگ محدود شده فردا معلوم نيست چه تغيري كنه عوض بهتر شدن كيفيت و ارزون شدن هر روز يه بامبول در ميارن . اينجوري فايده نداره. خوشبختانه فعلا adsl داريم منت اينا رو نميكشيم

کاملا تایید میشه!!

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
من از gprs ایرانسل استفاده میکنم
سرعت دانلود هم بین 20تا 25 هست
گاهی اوقات به 35 تا 40 هم میرسه!!!
ولی خیلی سریعتر از دایال آپه

بالا