به نقل از H_R :
ببین جاوا اسکریپت وقتی کار میکنه که صفحه تو روی کلاینت بارگزاری شده درسته ؟؟ خوب بعد از بارگزاری دیگه نمیتونی اطلاعاتی به سرور بفرستی ( مگه از AJAX استفاده کنی که اون حسابش جداست ) فقط یه راه داری اونم اینه که قبل از بارگزاری اطلاعات روی کلاینت اطلاعات رو از کلاینت بگیری (یعنی دقیقا وقتی دکمه submit زده میشه ) خوب تو آلان میتونی تمام محاسباتت رو منوط به اینکه اطلاعاتش رو از قبل رو کلاینت بارگذاری کرده باشی انجام بدی و نتیجه رو در قالب یک input hidden به سرور برگردونی .
تنها کاری که توی سرس دات نت میتونی بکنی (تاجایی که من میدونم ) اینه که بیای و جاوا اسکریپت رو به فرمت تزریق کنی که اونم همچین فرقی با نوشتن توی وب فرم نداره حالا مقاله من توی
http://rooznamechi.blogspot.com/2006/03/aspnet_29.html یه نومنه از این کار رو نشون میده .
موفق باشی
آره خوب وقتی ترتیب بارگذاری رو در نظر بگیریم خواسته من یه کم غیر منطقی به نظر میرسه. اینکه نتیجه رو بذارم تو input hidden اتفاقاً به نظرم رسیده بود فقط مشکلش اینه که محاسبه باید موقع load فرم انجام بشه که اونوقت اگه کاربر اصلاً submit نکرد و رفت به صفحه دیگه اونوقت محاسبه بی خودی انجام شده!
این نوشتتم که لینک دادی اتفاقاً قبلاً دیدم. فقط اونطور که من میدونم اسکریپت هایی که تو فرم تزریق میشن همون سمت سرور اجرا میشن. این درسته یا من اشتباه میکنم؟
ضمناً اینکه می گفتی جاوا اسکریپت رو میشه توی تگ وب کنترلها بنویسیم و من هم گفتم قبلا این کارو کردم...امروز خواستم امتحانش کنم دیدم error میده!
مثلاً اگه بنویسم <asp:Button id="Button1" runat="server" Text="Button" onclick='alert("Hi")'></asp:Button>
صفحه اصلاً load نمیشه و این error رو میده : Compiler Error Message: BC30456: 'alert' is not a member of 'ASP.WebForm4_aspx'.
در حالی که اگه از html button به جای asp button استفاده کنم درست اجرا میشه. منظور تو از وب کنترل همون کنترلهای asp بود یا من درست متوجه نشدم؟!!
حالا اگه سوال دیگه ای هم به ذهنم رسید می پرسم!!!
مرسی.