• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برق یا مکانیک؟ (انتخاب رشته)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام دوستان!
من تو انتخابام بین مکانیک تهران و برق امیر کبیر گیر کرده ام...
فکر می کنم هر دو رشته را دوست می دارم!:blush:
فقط شنیدم رشته برق خیلی سخته و ریاضیاتش فوق قویه! دوستان برقی می تونن منو رو راهنمایی کنن؟
و همین طور مکانیک تا چه حد به شیمی ربط داره؟ (چون من از شیمی خیلی بدم میاد:blush:)
و بازار کارشون چه طوریه؟
ممنون میشم دوستان باتجربه راهنمایی کنند.

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ایول آقا محمد بابا کم پیدایی بیا این قسمت سخت افزارو نجات بده که داره غرق میشه
داداش منم کنکوری بودیم میخوام برق بزنم یعنی برق خواجه نصیرو زدم رتبم به ای که شما میخوای قد نداد
اول اینکه اگه سختی برق درجش 100 باشه مکانیک 50 و عمران و معماری 20 (به نقل از معلم گسستم)
تا اونجایی که فکر میکنم مکانیک جامدات ربطی به شیمی نداره ولی سیالات داره اما از اوجایی که اینا مکانیکشون عمومیه احتمالا باهاش سر و کار داری
جونم واست بگه آخر برق بیکاریه خیلی باید عرضه داشته باشی که کار ردیف جور کنی مکانیک جامدات خیلی بهتره ولی سیالات بازار کارش از هم بهتره
تو برق خیلی بیشتر از مکانیک میتونی خلاقیت از خودت نشون بدی البته مکانیک جامدات هم همینطور ولی سیالات نه در کل برق برای از ایران فرار کردن خیلی خیلی بهتره منم برای همین مورد خلاقیت و فرار میخوام برق بخونم
یه مورد دیگه شما که رتبت به اینجاها میرسه حتما خیلی باهوشم هستی پس نگران سختی ریاضیات برق نباش از پسش بر میای
ولی افراد خلاق برق رو بیشتر از مکانیک انتخاب میکنن باز میمونه این که چه قدر برق رو دوست داری ببین کلا من علاقه ای که به الکترونیک داشتم به هیچ چیز نداشتم از 7 سالگی اولین جرقه های علاقه به برق رو دیدم تا اینکه چهارم دبستان بودم که چندتا کار درست کردم بردم مدرسمون همه حال کردن یکیش یه جرثقیل بود که تا 1 کیلو بالا میبرد(یکسری از چرخ دنده های اسباب بازیامو ریختم بیرون با اونا رو تخته چوب درست کردم)یا چند وقت بعد بود که یه پارکینک درست کردم با مقوا درش رو مثه در گاراژ طوری درست کردم که به صورت عمودی افقی بازو بسته میشد با یکسری چرخ دنده و یدونه از این آرمچیر 300 تومنیا(که البته بیشتر بر میگرده به مکانیک جامدات)و یا یه سال بعدش شارژر 6تایی باتری قلمی ساختم که وقتی رسیدم به راهنمایی کیت میساختم و یکم بعد خودم از رو نقشه ها فیبر در میاوردم و مدارو میساختم و کلی فرستنده اف ام با وات های مختلف درست کردم و....
خلاصه سرتو درد نیارم اگه تو هم یه همچی چیزی هستی سراغ برق برو که موفق میشی اگه که نه ممکنه بعدا تو ذقت بخوره که چرا برق رفتم چون مکانیک یه چیزیه هرکی بخواد بخونه خواه نا خواه خوشش میاد ولی برقو باید عشق برق باشی
اینارو جهت تعریف از خودم نگفتم خواستم بگم بخوای بری برق باید اینجوری باشی
آقا فقط سوالی داشتی بپرس درسته خودم کنکوری بودم ولی از انتخاب رشته یه چیزایی حالیمه
راستی رتبت چند شده واینکه مدرست کجا بوده؟؟

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
آقا این برق خیلی سخته. برادر من سال 2 رو تموم کرد حالا سختش مونده پیر شده بیچاره. اما تا اونجایی که میدونم برق رتبه پایینتری میخواد و فکر کنم بین رشته های ریاضی کمترین رتبه رو واسه قبول شدن میخواد

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام
آقا ایول! حقا که عشق برقی!:)
حقیقتش، من از مدارات الکتریکی خوشم میاد، و فکر می کنم این رشته رو دوست داشته باشم، اما از کجا معلوم، باید درس هارو دید!
واقعا انتخاب رشته کار سختیه.
من رتبه منطقه م 298 شده و علامه 1 می رفتم. شما چه طور؟:)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقا این برق خیلی سخته. برادر من سال 2 رو تموم کرد حالا سختش مونده پیر شده بیچاره. اما تا اونجایی که میدونم برق رتبه پایینتری میخواد و فکر کنم بین رشته های ریاضی کمترین رتبه رو واسه قبول شدن میخواد
ایشون چه دانشگاهی درس می خونند؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
شنیدم مکانیک کارهای عملیش بیشتر از برقه، اما من تئوری رو بیشتر می پسندم. الکترونیک شباهت زیادی به رشته سخت افزار داره، و من درس های ابتکاری رو هم خیلی دوست دارم!:)

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا منم شدم 1564 منطقه یک برهان میرم تو سعادت آباده
برق جدا سختی خودشه داره ولی میتونی از پسش بر بیای ولی اینم بدون که فارق التحصیل بشی میتونی مدار طراحی کنی!!!
حالا با خودته ولی من توصیه میکنم یا این مخی که داری(با توجه به رتبه خوبت)برق برو منم برق میرم میتونیم با هم باب آشنایی رو باز کنیم و کمک کنیم به همو(البته اگه خواجه نصیریارو قبول داشته باشی)
راستی تو تهران هستی؟؟کجاش؟

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا راستی در جواب دوستمون اول برق شریف بعد مکانیکه ولی تو دانشگاهای دیگه برعکسه ترتیبش اینه
مکانیک بعدش معماری(البته جاهایی که دارن با توجه به اینکه رشته مورد علاقه دختراس)بعدش عمران بعد برق بعد It بعد کامیپوتر
از همه بد بختر کامپیوتره!!!

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ای بابا این چه حرفیه، به نظر من کنکور ربطی به مخ بودن نداره، بیشتر استقامته تا هوش:D یا مخ بودن!
دانشگاه های تهران تفاوت چندانی ندارند، همه شون خوبند، و موفقیت کاملا به دانشجو ربط داره، به نظر من شما از مهندسین موفق برق خواهید شد:)
خوشحالم با شما آشنا شم، ما یوسف آباد هستیم.:)

84111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من دانشجوی مکانیک دانشگا ه سمنان هستم(سال اخر)
ببین مکانیک به نظر من راحت تر از برق و ملموس تر هستش ما 6 واحد مبانی برق داریم که من خدایش هیچی نفهمیدم
در مورد شیمی باید بگم مکانیک 3 واحد شیمی عمومی داره و 3واحد علم مواد شیمی عمومی همون ترم اول بهتون میدن زیاد نگران نباش چرت همش حفظی هستش منم خودم از شیمی حالم بهم می خوره ولی علم مواد که ترم 4 یا 3 بر می داری با حال

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا من انتخاب رشتمم ثبت کردم تموم شد
شما هم تموم کردی بگو
ما هم پاسداران هستیم
میتونیم بعد از این هم با هم رابطه برقرار کنیم

omid4u

Registered User
لایک‌ها
1
من که رشته خودم را پیشنهاد میکنم
مکانیک در طراحی جامدات
آخه برق هم شد رشته :D

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه برق نه مكانيك نه هيچ چيز ديگر ...
والا توي اين مملكت آدم بره كنار خيابون دكه بزنه سيگار بفروشه وضعش از مهندسان بي كار حال حاضر مملكت بهتر خواهد بود .
من كه خودم مثل ... پشيمونم كه چرا 4 سال از بهترين سال هاي عمرم رو تلف كردم .

sdahcrit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برق الکترونیک میخونم. الان سال سوم هستم. ویژگی ها رو الان میگم و البته سعی میکنم از خودم تعریف نکنم!!!!!!!
ببینید کسی که میخواد برق بخونه باید علاقه شدید و البته خیلی شدید به تکنولوژی داشته باشه و اصلا خوره ی تکنولوژی باشه. یعنی اگه مثلا امروز یک تکنولوژی به نام بلوتوث به عنوان یک پروتکل ارتباطی برای موبایل بوجود اومده باید قبلا از اینکه خز بشه بره و از طریق اینترنت یا هرچیز دیگه ای این پروتکل رو کامل یاد بگیره و اصلا بخوره و باهاش عملا کار کنه. البته اشتیاق و حوصله کار کردن با کامپیوتر هم خیلی مهمه. البته همه اینها به یک طرفه و طرف دیگه هم خلاقیت و هوش بالا هست (ببخشید تمام تلاشم رو کردم تا از خودم تعریف نکنم - این تعریف نبود-اصلا مگه من خودم رو گفتم).
اینم بگم که کسی که درسش خوبه و ریاضی و فیزیک قوی ای داره فقط توی تحصیلات دانشگاه به مشکلی بر نمیخوره ولی تو اشتغال این چیزها کافی نیستند و چیزی که مهمه همون مورد اول یعنی علاقه به کارهای عملی و تکنولوژی های جدید و خلاقیت و فنی بودن هست.
هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان از رشته برق فارغ التحصیل میشن ولی تعداد خیلی کمی میتونن تو بازار کار موفق باشن!! میدونید چرا؟ دلیلش این نیست که رشته برق رشته بدیه، بلکه دلیلش اینه که اون تعدادی که موفق هستند در این مواردی که الان اشاره کردم قوی بودن و اون ویژگی های فنی رو داشتن. این ویژگی رشته برق خیلی مهم هست که اون رو از سایر رشته ها متمایز میکنه . کسی که این توانایی ها رو داره با کسی که صرفا درسش خوبه، تو اشتغال زمین تا آسمون فرق میکنن. خیلی هم مهم نیست که از کدوم دانشگاه باشی. مهم اینه که توانایی هایی که گفته شد رو داشته باشی و علاقه خیلی زیادی به کارهای فنی و الکترونیکی وکامپیوتری داشته باشی. در این صورته که دیگه رشته برق سخت نیست. دوستان مکانیکی عزیز هم که میگن رشته برق سخت و نامفهوم هست باید دقت کنن که رشته برق این تفاوتهای بزرگی که اشاره کردم رو با سایر رشته ها داره پس باید حتما علاقه مند باشید تا این رشته آسون و مفهوم تر بشه. پس بازم میگم لطفا کسانی که فقط درسشون خوبه رشته برق رو انتخاب نکنن چون در این صورت از این رشته در آینده ناراضی خواهند بود (از نظر شغلی)....!!! ولی کسانی که فنی هستند و همه این توانایی ها رو دارند حتما بزنند رشته برق الکترونیک. چون اونها برای این رشته آفریده شدند! و مطمئن باشند که بهترین انتخاب رو کردند و تو بازار کار هم حتما پول پارو میکنند........

Last edited:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام. این سوال رو باید از یک بی طرف بپرسید. اینجا هر کس مکانیک میخونه میگه بهترین رشته مکانیک هست. هر کی برق میخونه میگه بهترین رشته برقه. هر کی کامپیوتره میگه کامپیوتر. اینطوری نمیشه. باید هر کسی از ویژگی های رشته خودش بگه تا دیگران با همه رشته ها آشنا بشن.
من برق الکترونیک میخونم. الان سال سوم هستم. ویژگی ها رو الان میگم و البته سعی میکنم از خودم تعریف نکنم!!!!!!!
ببینید اساسا کسی که میخواد برق بخونه باید علاقه شدید و البته خیلی شدید به تکنولوژی داشته باشه و اصلا خوره ی تکنولوژی باشه. یعنی اگه مثلا امروز یک تکنولوژی به نام بلوتوث به عنوان یک پروتکل ارتباطی برای موبایل بوجود اومده باید قبلا از اینکه خز بشه بره و از طریق اینترنت یا هرچیز دیگه ای این پروتکل رو کامل یاد بگیره و اصلا بخوره و باهاش عملا کار کنه. البته اشتیاق و حوصله کار کردن با کامپیوتر هم خیلی مهمه. البته همه اینها به یک طرفه و طرف دیگه هم خلاقیت و هوش بالا هست (ببخشید تمام تلاشم رو کردم تا از خودم تعریف نکنم - این تعریف نبود-اصلا مگه من خودم رو گفتم).
اینم بگم که کسی که درسش خوبه و ریاضی و فیزیک قوی ای داره فقط توی تحصیلات دانشگاه به مشکلی بر نمیخوره ولی تو اشتغال این چیزها کافی نیستند و چیزی که مهمه همون مورد اول یعنی علاقه به کارهای عملی و تکنولوژی های جدید و خلاقیت و فنی بودن هست.
هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان از رشته برق فارغ التحصیل میشن ولی تعداد خیلی کمی میتونن تو بازار کار موفق باشن!! میدونید چرا؟ دلیلش این نیست که رشته برق رشته بدیه، بلکه دلیلش اینه که اون تعدادی که موفق هستند در این مواردی که الان اشاره کردم قوی بودن و اون ویژگی های فنی رو داشتن. این ویژگی رشته برق خیلی مهم هست که اون رو از سایر رشته ها متمایز میکنه . کسی که این توانایی ها رو داره با کسی که صرفا درسش خوبه، تو اشتغال زمین تا آسمون فرق میکنن. خیلی هم مهم نیست که از کدوم دانشگاه باشی. مهم اینه که توانایی هایی که گفته شد رو داشته باشی و علاقه خیلی زیادی به کارهای فنی و الکترونیکی وکامپیوتری داشته باشی. در این صورته که دیگه رشته برق سخت نیست. دوستان مکانیکی عزیز هم که میگن رشته برق سخت و نامفهوم هست باید دقت کنن که رشته برق این تفاوتهای بزرگی که اشاره کردم رو با سایر رشته ها داره پس باید حتما علاقه مند باشید تا این رشته آسون و مفهوم تر بشه. پس بازم میگم لطفا کسانی که فقط درسشون خوبه رشته برق رو انتخاب نکنن چون در این صورت از این رشته در آینده ناراضی خواهند بود (از نظر شغلی)....!!! ولی کسانی که فنی هستند و همه این توانایی ها رو دارند حتما بزنند رشته برق الکترونیک. چون اونها برای این رشته آفریده شدند! و مطمئن باشند که بهترین انتخاب رو کردند و تو بازار کار هم حتما پول پارو میکنند........
واقعا متشکرم از جواب ها:) لطف کردین.
همون مورد اول یعنی علاقه به کارهای عملی و تکنولوژی های جدید و خلاقیت و فنی بودن هست.

آقا/خانم sdahcrit منظورتون از کارهای عملی در رشته برق چیه؟

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا شرمنده ها نمیخوام از خودم تعریف کنم
ولی خودم خوره مدارات الکترونیکیم خوره وسایل الکترونیکیم خوره کامپوتر وحشتناک یه چیزی مثلا گوشی بخرم ظرف 1 ساعت همه چیشو میریزم بیرون تا کار باهاشو یاد بگیرم بازم اگه چیزی بخرم امکانش باشه بازش میکنم فقط واسه اینکه مداراتشو ببینم
هر کدوم از فامیلا میخواد گوشی تلویزیون کامپیوتر و.... هر چیزه الکترونیکی دیگه بخره اول میاد با من مشورت میکنه بخواد کامپیوتر ببنده به من میگه دیش ماهوارش بهم بریزه به من میگه چیزیش خراب بشه به من میگه البته اگه بتونم درست کنم راه اندازی سیستم صوتی مهمونیای حرفه ای با منه ......
یه پاکت پیسی داشتم اسپیکرش خراب شد به 2 3 نفر دادم گقتن یه 20 30 تومنی واست خرج داره منم بهم زور اومد دلو زدم به دریا بازش کردم اسپیکر 7250 نوکیا بهش خوروندم(با عوض کردن سوکت و اینا) کل خرجم هزار تومن شد
بازم تعریف از خود نباشه ولی هرچیزی که گفتی من تو خودم میبینم
بازم معذرت میخوام از همه
محمد جان شما چطور

sdahcrit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا متشکرم از جواب ها:) لطف کردین.

آقا/خانم sdahcrit منظورتون از کارهای عملی در رشته برق چیه؟

سلام. من سعید هستم. اون sdahcrit رو هم نمیدونم چی شد که انتخاب کردم همون سعید باید میزاشتم. خوب ولش کن انتخاب اسم من مهم نیست. فعلا انتخاب رشته شما مهمه.

خیلی خوب کاری کردین که اینجا سوالتون رو مطرح کردین و پیگیر مطالب هستین. در واقع فرق یک انسان موفق و ناموفق همین هست. کسی که همواره مشاوره و برنامه ریزی و اندیشه درست رو تو زندگیش اعمال میکنه قطعا در بلند مدت میبینه که خیلی از بقیه جلوتره و کمتر به مشکل بر میخوره. وای چقدر حرف زدم.

ببینید منظورم از کارهای فنی همون کارهای الکترونیکی ای هست که به یکیش اشاره کردم. فکر کنم مثال زدن تو این مورد خیلی خوب باشه. پس بازم مثال میزنم که کاملا ملموس بشه که رشته برق الکترونیک چطوریه.
شما فرض کن تو یک شرکت خصوصی پروژه های الکترونیکی کار میکنی. یک روز یک شرکت دیگه به شما پروژه میده. مثلا از این شرکت میخواد که براش تعداد خیلی زیادی دوربین مداربسته طراحی کنین و بسازین. خوب این مهندس باید تو زمینه دوربین های مدار بسته خیلی حرفه ای باشه و اصلا قبلا کار کرده باشه. اینا رو تو دانشگاه درس نمیدن. تو دانشگاه یه درسهایی که ریاضی هست. یک سری هم عمومی و یک سری هم که مربوط به برق میشه مثلا مدار و الکترونیک و دیجیتال و میکرو پروسسور و کنترل و... . خوب تو این درسهای برق اگر همه این درسها رو به خوبی هم یاد گرفته باشی ولی اصلا نتونی حتی لحیم کاری بکنی به درد نمیخوره (در زمینه های فنی افرادی که از طریق هنرستان به دانشگاه رشته برق میان خیلی قویترند) .
خوب من دوربین رو مثال زدم اما این پروژه ها هر چیزی میتونن باشن. مثلا منابع تغذیه - سنسورهای خاص برای ماشین پلیس - سیستم کنترل ترافیک و ... . اینها جزو پروژه های ساده ای بود که یک شرکت خصوصی از پلیس راهنمایی رانندگی گرفته بود و باید طراحی میکرد.
خوب یک مهندس خیلی سریع و بدون ایراد باید ابتدا مدار سیستم مورد نظر رو طراحی کنه و بعد به کمک نرم افزارهای شبیه سازی اونها رو با کامپیوتر شبیه سازی کنه و ببینه که درست کار میکنن یا نه. و بعد مهمترین قسمت هم اینه که قطعات رو از نظر عملی بشناسه و بهترین قطعات رو انتخاب کنه که هم هزینه کم بشه و هم بهترین سیستم با کمترین توان تلفاتی و بیشترین راندمان و بیشترین سرعت کاری طراحی بشه. خیلی از پروژه ها هم نیاز به برنامه نویسی قوی دارن. مخصوصا پروژه هایی که در اونها نیاز هست تا با کامپیوتر و یک سیستم الکترونیکی ارتباط برقرار بشه!! پس اکثر پروژه ها یک قسمت نرم افزاری دارن و یک قسمت سخت افزاری.
خوب این چیزا رو تو دانشگاه که درس نمیدن. بلکه فقط قسمت اولش رو میگن که همون روش طراحی مدارات الکترونیکی هست که اونم تازه باید خیلی درسهات خوب باشه و کار کرده باشی تا بتونی طراحی کنی.
پس کسی که دانشجوی الکترونیک هست باید همزمان با تحصیل در دانشگاه، خودش بره و کارهای عملی رو یاد بگیره. اتفاقا برای کسی که علاقه به این جور کارها داره اصلا سخت نیست و لذت بخشه. مثل بازی جورچین میمونه که فقط باید هوش و خلاقیت رو بکار ببری تا یک چیزی رو بسازی. تکه های بازی جورچین هم که همون قطعات الکترونیکی (ترانزیستور - خازن - مقاومت - سلف - و البته آی سی های دیجیتالی و میکروکنترلرها و ...) هستند. یاد گرفتنشون هم خرج زیادی نداره و این قطعات تو ایران خیلی ارزونه. و اوقات فراغتت رو میتونی الکترونیک بازی کنی!!!!!!!!!!
یعنی بشینی تو خونه و بری تو اینترنت و مقاله دانلود کنی یا به سایتهای خارجی بری و روز به روز اطلاعات عملی خودت رو بیشتر کنی. مثلا بتونی با همه پروتکل های ارتباطی مختلف کار کنی(مثل ارتباط به کمک بلوتوث - اینفرارد ( مادون قرمز ) - امواج رادیویی - و ...) یا مثلا یک میکروکنترلر رو خوب یاد بیگیری (مثلا avr یا pic و به کمک زبان C یا basic ) یا روباتیک و خیلی چیزهای دیگه که اگه علاقه داشت باشی نه تنها سخت نیست بلکه مثل بازی میمونه.

کسانی هم که از این رشته گله دارن کسانی اند که حوصله این کار هارو ندارن که بخش خیلی زیادی از فارغ التحصیلان اینطوری اند. واسه همین بازار الکترونیک ایران همیشه با کمبود متخصص واقعی مواجه بوده و همه دنبال متخصص فنی واقعی الکترونیک هستن.

البته اینا ویژگی های رشته الکترونیک هستند. باید رشته های دیگه رو هم از بقیه بپرسی و یک مقاسه بکنی و بعدش هم راه خودت رو انتخاب میکنی. این انتخاب رشته خیلی مهم هست اصلا کوتاهی نکن. اهمیت این انتخاب رشته رو بعدها بیشتر میفهمی که چقدر زیاده. وقتی تحصیلاتت رو در مقاطع بالاتری (ارشد و ...) ادامه بدی و در اشتغال.

اگر سوالی بود من درخدمتم.

sdahcrit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شرمنده ها نمیخوام از خودم تعریف کنم
ولی خودم خوره مدارات الکترونیکیم خوره وسایل الکترونیکیم خوره کامپوتر وحشتناک یه چیزی مثلا گوشی بخرم ظرف 1 ساعت همه چیشو میریزم بیرون تا کار باهاشو یاد بگیرم بازم اگه چیزی بخرم امکانش باشه بازش میکنم فقط واسه اینکه مداراتشو ببینم
هر کدوم از فامیلا میخواد گوشی تلویزیون کامپیوتر و.... هر چیزه الکترونیکی دیگه بخره اول میاد با من مشورت میکنه بخواد کامپیوتر ببنده به من میگه دیش ماهوارش بهم بریزه به من میگه چیزیش خراب بشه به من میگه البته اگه بتونم درست کنم راه اندازی سیستم صوتی مهمونیای حرفه ای با منه ......
یه پاکت پیسی داشتم اسپیکرش خراب شد به 2 3 نفر دادم گقتن یه 20 30 تومنی واست خرج داره منم بهم زور اومد دلو زدم به دریا بازش کردم اسپیکر 7250 نوکیا بهش خوروندم(با عوض کردن سوکت و اینا) کل خرجم هزار تومن شد
بازم تعریف از خود نباشه ولی هرچیزی که گفتی من تو خودم میبینم
بازم معذرت میخوام از همه
محمد جان شما چطور

راستی nimra ی عزیز. شما هم این خصوصیاتی که از خودت گفتی خیلی خوبه. منم مثل خودتم. مطمئن باش که اگه الکترونیک رو انتخاب کردی اشتباه نکردی و بهترین انتخاب برای تو الکترونیک هست، بعدش هم کامپیوتر. و اگر کسی بهت گفت که الکترونیک سخته یا نامفهومه، حرفش رو باور نکن چون همون طور که گفتم برای کسانی که علاقه داشته باشن خیلی عالیه ولی بدون علاقه اصلا به درد نمیخوره....!!!

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقای.....خوبه خودتو معرفی کنی ما هم اسمتو بدونیم
مرسی که امیدواری میدی راستش من 2سال سوم و پیشو به امید برق درس خوندم و خیلی خیلی خوشحال میشم که بتونم برق بخونم تو دانشگاهی مثل خواجه نصیر حرف هیچکسم اعتنا نمیکنم که برق سخته برق تهش بیکاریه و....چون میدونم از الکترونیک .ریاضیات و فیزیک خیلی خیلی خوشم میاد در عوض از شیمی و درسای عمومی فراریم
آقا کلا من تو سال پیش دانشگاهی از تست زدن ریاضی فیزیک مخصوصا گسسته و دیفرانسیل لذت میبردم(یکم از تحلیلی بدم میومد) وقتی ریاضی در قالب یک اجبار بود از خوندش لذت میبردم حالا چه برسه به اینکه بخواد ریاضی جز زندگیت بشه!!!!
درست نمیگم؟؟؟

بالا