• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه ايميل 100 درصد فارسي ميشناسين؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
سلام
راستش يكي از مشكلات بزرگ من استفاده از OutLook Express براي ارسال ايميل هست! در واقع مشكل از برنامه نيست! خيلي ها هنوز با Encoding ها آشنا نيستند و براي ارسال و دريافت ايميل ها با مشكل مواجه ميشن. بنابراين من هم مجبورم تمام ايميل هاي خودم رو به پينگليش بفرستم. خب خيلي از حالت رسمي دور ميشه و يه خرده موضوع لوث ميشه! :(
بعضي سرويس هاي ايميل مثل صبا ميل هستن كه از طريق وب ميتونن ايميل هاي 100 درصد فارسي بفرستند. هم براي فرستنده آسونتره و هم براي گيرنده نامه. اصلا هم به نوع سرويس دهنده ايميل طرف مقابل كاري نداره.
حالا ميخوام ببينم آيا برنامه اي هست كه بتونه همين كار يعني ارسال ايميل كاملا فارسي رو انجام بده؟! يعني درست همين سرويس هاي ايميل به صورت يك برنامه روي كامپيوتر باشه كه به صورت يه برنامه جدا ( و يا به عنوان برنامه جانبي OutLook ، چه بهتر! ) اينكار رو انجام بده؟ ;)

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما با Outlook 2003 هم میتونید به خوبی ایمیل فارسی بفرستید کافیه که پچ فارسی office 2003 رو از سایت رسمی Microsoft Download Center دانلود کنید تا نه تنها امکانات فارسی Office تون فعال شه از این گذشته حتی میتونین منوهای برنامه های Office رو هم فارسی کنید.
در ضمن این پچ استاندارده و محصول خود مایکروسافت و برای برنامه ها مشکلی ایجاد نمیکنه. (البته با Outlook Express کار نمیکنه باید Outlook 2003 داشته باشین)

اینم لینک مستقیم دانلودش از بخش فارسی سایت رسمی Microsoft Download Center:
http://www.microsoft.com/downloads/...bc-c987-48f5-9707-dc6c7d0e35d0&displaylang=fa

پس زنده باد مایکروسافت و بیل گیتس (اینو واسه بعضی ها گفتم که تو این فوروم زیاد از مایکروسافت خوششون نمیاد -- خودشون میدونن کین --)

توضیحات برنامه : (منبع: مایکروسافت)

نماي كلي
Microsoft Office 2003 Edition Persian Interface Pack یک واسط کاربر ترجمه شده برای برنامه‌های زیر Office 2003 فراهم می‌‌نماید:

Microsoft Office Word 2003

Microsoft Office Outlook® 2003

Microsoft Office PowerPoint® 2003

Microsoft Office Excel 2003

شرح سريع
Microsoft Office 2003 Edition Persian Interface Pack یک واسط کاربر فارسی برای تعدادی از برنامه‌های Microsoft Office 2003 فراهم می‌‌نماید.

--------------------------------------------------------------------------------

ويژگيهاي سيستم
سيستم عامل هاي پشتيباني شده: Windows 2000 Service Pack 3، Windows XP

نرم افزار مورد نیاز: نسخه انگلیسی هر ویرایش از Office 2003- بعنوان مثال Microsoft Office Professional Edition 2003 یا Microsoft Office Standard Edition 2003 - یا نسخه انگلیسی یک برنامه Office 2003 که Microsoft Office 2003 Edition Persian Interface Pack را حمایت می کند - Excel 2003، Outlook 2003، PowerPoint 2003، یا Word 2003‏.
Microsoft Office 2003 Edition Persian Interface Pack همچنین قادر می باشد با هر Microsoft Office 2003 Multilingual User Interface Pack، که انگلیسی را حمایت می کند، نصب شود.
فضای دیسک مورد نیاز: 10 MB (مگا بایت) از دیسک سخت در دسترس علاوه بر فضای دیسک سخت استفاده شده توسط برنامه‌های نصب شده کنونی Office 2003 مورد نیاز است.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
پس زنده باد مایکروسافت و بیل گیتس
این تیکه خیلی باحال بود.
دفی جان میشه بگی مشکلت دقیقا چیه؟ خوب موقع ارسال ایمیل میتونی انکودینگ رو روی utf-8 بذاری که بقیه هم بتونن ایمیلت رو بخونن.من در حال حاظر همین کارو میکنم البته با اپرا و هیچ مشکلی با دریافت کننده ها ندارم. امتحان کن. امیدوارم درست بشه.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
24.gif

يادش به خير...
24.gif

در ضمن اين پچ كه ميفرمايين قيافه و منو ها رو فارسي ميكنه. من از يك استاندارد هماهنگ صحبت كردم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از athar :
این تیکه خیلی باحال بود.
دفی جان میشه بگی مشکلت دقیقا چیه؟ خوب موقع ارسال ایمیل میتونی انکودینگ رو روی utf-8 بذاری که بقیه هم بتونن ایمیلت رو بخونن.من در حال حاظر همین کارو میکنم البته با اپرا و هیچ مشکلی با دریافت کننده ها ندارم. امتحان کن. امیدوارم درست بشه.
نميدونم چرا بعضي ها با ايميلي كه من با utf8 ميفرستم مشكل دارن يعني يه جورايي ايميل به صورت دري وري به دستشون ميرسه و خيلي ها هنوز با تغيير انكودينگ آشنا نيستن.

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
فکر نمی کنم برنامه جداگانه ای برای نصب روی کامپیوتر باشد!!!
در مورد انکودینگ هم بعضی موقع ها باید اول به عربی و بعد utf-8 تبدیل کنی.
برای این هم که اون بنده خدایی که نامه را براش می فرستی حالیش بشه چی کار باید بکنی می تونی بالای نامت این را تایپ کنی:
To view Farsi Click on view==>Encoding==>Unicode(utf-8)​
یا اگر بیشتر حال داری میتونی از این مراحل یک عکس به صورت یک جا (مثل سی دی کده) تهیه کنی و یک جا روی وب ذخیره کنی و بعد با html آن را در بالای میلت بندازی
دیگه همینقدر بلد بودم:blink:
میلاد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من ميخواستم بدونم مثل بعضي از اين سرويس دهنده هاي ميل فارسي كه متن رو به عكس تبديل ميكنن برنامه كلاينتي پيدا ميشه يا نه. البته براي ايميل زدن.

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم میدونم که جناب عالی یک استاندارد هماهنگ رو میفرمایید. مایه این استاندارد هماهنگ نیز تگی بنام تگ Meta است که در بخش header صفحه مربوطه قرار داده شود تا انکودینگ را به مرورگر گوشزد نماید. پچ یاد شده در بالا این کار مشقت بار را برای شما انجام میدهد !!!

looooool چی گفتم !!!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از kouroshm :
من هم میدونم که جناب عالی یک استاندارد هماهنگ رو میفرمایید. مایه این استاندارد هماهنگ نیز تگی بنام تگ Meta است که در بخش header صفحه مربوطه قرار داده شود تا انکودینگ را به مرورگر گوشزد نماید. پچ یاد شده در بالا این کار مشقت بار را برای شما انجام میدهد !!!

looooool چی گفتم !!!
نه ! اینطوری فایده نداره !
مثلا یاهو ! این متاهارو چیزم حساب نمیکنه !
همش با انکدینگی که دوست داره نشون میده !
باید یه جوری متنهاتو یونیکد بفرستی ! یعنی به صورت کد !
من پارسال دنبال این قضیه بودم شدید ! به همین نتیجه رسیدم !

بالا