• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه اي براي روشن شدن اتومات گوشي

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من نرم افزار دارم ككه در زمان تعيين شده توسط خودم گوشي رو خاموش ميكنه و خيلي ساده و عالي هست اما الان دنبال نرم افزاري ميگردم كه سر زماني كه براش مشخص ميكنم گوشي اتومات روشن بشه
مثلا تنظيم كنم گوشي ساعت 11 روشن بشه و بعد گوشي رو خاموش كنم و سر ساعت 11 گوشي اتومات روشن بشه ايا همچنين برنامه اي هست ؟؟؟
لطفا برام معرفي كنيد و لينك دانلودش رو بزاريد راستي گوشي من 6630 هستا !!
منتظر نرم افزارتون هستم
ممنون

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آلارم گوشی های نوکیا همین چیزی که شما انتظار داریده .

آلارم رو روی ساعت 11 تنظیم کنید و بعد گوشی رو خاموش .

ساعت 11 اوتو مات گوشی روشن میشه و شروع به سرو صدا میکنه . بعد از اون از شما سوال میکنه که گوشی روشن بشه یا خاموش ...

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درسته منم اين جوري رو ميدونستم اما من ميخوام زنگ الارمش رو نزنه يعني نره رو حالت زنگ و يا زنگ رو خفه كنم چون ميخوام كسي زنگ زد از اون به بعدش زنگ بزنه
مشكل من رو فقط نرم افزاري كه گوشي رو روشن كنه فقط حل ميكنه ايا سراغ نداريد ؟؟؟؟؟؟؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از mahsa rahimi :
درسته منم اين جوري رو ميدونستم اما من ميخوام زنگ الارمش رو نزنه يعني نره رو حالت زنگ و يا زنگ رو خفه كنم چون ميخوام كسي زنگ زد از اون به بعدش زنگ بزنه
مشكل من رو فقط نرم افزاري كه گوشي رو روشن كنه فقط حل ميكنه ايا سراغ نداريد ؟؟؟؟؟؟؟
منم يه مدت دنبالشم بودم ولي چيزي پيدا نكردم :(

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mahsa rahimi :
سلام
من نرم افزار دارم ككه در زمان تعيين شده توسط خودم گوشي رو خاموش ميكنه و خيلي ساده و عالي هست اما الان دنبال نرم افزاري ميگردم كه سر زماني كه براش مشخص ميكنم گوشي اتومات روشن بشه
مثلا تنظيم كنم گوشي ساعت 11 روشن بشه و بعد گوشي رو خاموش كنم و سر ساعت 11 گوشي اتومات روشن بشه ايا همچنين برنامه اي هست ؟؟؟
لطفا برام معرفي كنيد و لينك دانلودش رو بزاريد راستي گوشي من 6630 هستا !!
منتظر نرم افزارتون هستم
ممنون

اگر بگید کارتون چیه شاید بهتر بشه کمک کرد . مثلانرم افزار مشابه شاید باشه

مثلا اگر میخواهید پیغام خاموش بودن گوشی بیاد نیازی به خاموش کردن گوشی نیست کافیه گوشی رو آف لاین کنید با یک برنامه مثل smartprofile فکر کنم میشه گوشی رو آف لاین کرد و سر ساعتی دوباره به حالت اول برگردوند

بالا