• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه اي عالي براي از بين بردن محدوديت زماني برنامه

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان.
شما با اين برنامه مي توانيد محدوديت زماني برنامه ها را هر چقدر كه دوست داريد عقب بياندازيد و از برنامه استفاده كنيد.
http://rapidshare.de/files/33006154/No_Limit_Date_v2.0.zip

این برنامه ها بیشتر برای از بین بردن محدوديّت زماني برنامه هایی خوب هستند که خیلی کمیابند، یا برای برنامه هایی که خیلی جدیدند و در نتیجه سریال نامبر یا کرکشون به راحتی گیر نمیاد. این دست از برنامه ها گرچه تنظیم زمان و تاریخ کامپیوتر را هم تغییر می دهند ولی تعدادی از محدودیّت ها را نیز حذف می کنند، به شرطی که برنامه شما دارای فرصت تست بدون محدودیّت دسترسی به قسمتهای خاصّی از برنامه مورد نظر نصب شده باشد.​

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
این دست از برنامه ها گرچه تنظیم زمان و تاریخ کامپیوتر را هم تغییر می دهند ولی تعدادی از محدودیّت ها را نیز حذف می کنند، به شرطی که برنامه شما دارای فرصت تست بدون محدودیّت دسترسی به قسمتهای خاصّی از برنامه مورد نظر نصب شده باشد.​
ببخشید، من متوجه منظور مطلب بالا نشدم، ممکنه بیشتر توضیح بدهید؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
این دست از برنامه ها گرچه تنظیم زمان و تاریخ کامپیوتر را هم تغییر می دهند ولی تعدادی از محدودیّت ها را نیز حذف می کنند،

يعني پس ديگه تاريخ و ساعت سيستم دقيق درست نيست؟ يعني يه تاريخ و زمان ديگه نشون ميده؟ يا يه جور ديگه اين تنظيم رو تغيير ميده ؟ من الان با خوندن اين چيزي که شما فرموديد تو اجراي اين برنامه حتي براي امتحان هم که شده دچار دو دلي شدم. ممکنه لطفا در اين مورد بيشتر توضيح دهيد، مرسي ^_^

.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
يعني پس ديگه تاريخ و ساعت سيستم دقيق درست نيست؟ يعني يه تاريخ و زمان ديگه نشون ميده؟ يا يه جور ديگه اين تنظيم رو تغيير ميده ؟ من الان با خوندن اين چيزي که شما فرموديد تو اجراي اين برنامه حتي براي امتحان هم که شده دچار دو دلي شدم. ممکنه لطفا در اين مورد بيشتر توضيح دهيد، مرسي ^_^

روش كار برنامه :

برنامه اي كه ميخواستيد محدوديتش از بين بره رو انتخاب كنيد.

در بخش تاريخ هم تاريخي را در برنامه وارد كنيد كه برنامه تو اون تاريخ عمل ميكرده

مثلا بزنيد "15/08/1999" ميشه 15 آگوست.

حالا از برنامه خارج بشيد.

حالا يه برنامه كوچك در دايركتوري كه برنامه نو ليميت نصب بوده براي شما ساخته شده

كه وقتي اونو اجرا كنيد همون برنامه پوليه كه داشتيد و تاريخ انقضاش سر رسيده بود دوباره شروع به كار ميكنه

و ميتونيد ازش استفاده كنيد !!

ميتونيد اين فايل رو به جاي ديگه هم انتقال بديد ولي حواستون باشه اگر اسمشو تغيير بديد امكان داره عمل نكنه ديگه.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اينم تصويري از برنامه :

nolimit.jpg

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

.

نترسید، هیچ اتّفاقی برای خود سیستمتون نمی افتد و فقط باید تاریخ کامپیوترتون را، آن هم به صلاح دید و خواست خودتون تغییر بدهید (با توجّه به روز آغاز مدّت تست بدون محدودیّت برنامه، به تاریخ روزی در ماه های گذشته عقب بکشید). حتّی به ساعت سیستم عامل هم کاری نداشته باشید.​

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید، من متوجه منظور مطلب بالا نشدم، ممکنه بیشتر توضیح بدهید؟

روش كار برنامه :
برنامه اي كه ميخواستيد محدوديتش از بين بره رو انتخاب كنيد. در بخش تاريخ هم تاريخي را در برنامه وارد كنيد كه برنامه تو اون تاريخ عمل ميكرده مثلا بزنيد "15/08/1999" ميشه 15 آگوست. حالا از برنامه خارج بشيد. حالا يه برنامه كوچك در دايركتوري كه برنامه نو ليميت نصب بوده براي شما ساخته شده كه وقتي اونو اجرا كنيد همون برنامه پوليه كه داشتيد و تاريخ انقضاش سر رسيده بود دوباره شروع به كار ميكنه و ميتونيد ازش استفاده كنيد!! ميتونيد اين فايل رو به جاي ديگه هم انتقال بديد ولي حواستون باشه اگر اسمشو تغيير بديد امكان داره عمل نكنه ديگه.

من کاملاً براتون توضیح دادم، ولی توضیحات دوست عزیزمون moonomid را هم در همین بالا بخوانید.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
برنامه خوبیه ظاهرن روش کارش اینه که اون فایلی که این برنامه میسازه به جایه فایل برنامه مورد نظرمون اجرا میکنیم حالا اون میاد زمان کامپیوتر رو میبره به اون تاریخی که بهش معرفی کردیم و بعد فایل اصلی برنامه ما رو اجرا میکنه و با این کار برنامه زماندار گول میخوره چون زمان سیستم برگشته به عقب ینی همونی که تعیین کردیم
ولی مشکل اینجاست که بعضی برنامه ها یا شایدم اکثرن وقتی زمانشون تموم بشه حتی اگه زمان رو به عقب برگردونیم دیگه گول نمیخورن و ارور میدن بخاطر همین باید قبل از پایان زمان اونا از این برنامه استفاده کنیم و همیشه اون فایلی که این برنامه میسازه رو اجرا کنیم و نه فایل خود برناممونو چون در غیر اینصورت برنامه متوجه میشه و شاید دیگه اجازه استفاده رو نده هر چند با بر گردوندن زمان
اقا دستت مرسی

CIW

Registered User
لایک‌ها
0
salam
mer30 az barnamton
mikhastam bebinam in barname mitone in gone amal koneh ke
man mikham tarikhe (expire) shodan firewall mo aghab bendazam firewall man (agnitum ) ast mer30 az komaketon

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
salam
mer30 az barnamton
mikhastam bebinam in barname mitone in gone amal koneh ke
man mikham tarikhe (expire) shodan firewall mo aghab bendazam firewall man (agnitum ) ast mer30 az komaketon
دوست عزيز هر برنامه اي كه تاريخ مصرف
302.gif
داشته باشد را مي توان تاريخ مصرفش را بيشتر كرد

بالا