سلام به همه از بین دوستان کسی کد این برنامه رو نداره؟
zarei175 Registered User تاریخ عضویت 22 مارس 2005 نوشتهها 318 لایکها 0 محل سکونت mahshahr 19 نوامبر 2006 #1 سلام به همه از بین دوستان کسی کد این برنامه رو نداره؟
guido کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 11 نوامبر 2006 نوشتهها 43 لایکها 0 محل سکونت Here 19 نوامبر 2006 #2 مثلا منظورتون چیه؟ خوب می تونه محیط رو بگیره و شعاع رو هم بگیره و عدد پی رو هم حساب کنه. البته اگه من منطورتون رو درست فهمیده باشم. ممنون
مثلا منظورتون چیه؟ خوب می تونه محیط رو بگیره و شعاع رو هم بگیره و عدد پی رو هم حساب کنه. البته اگه من منطورتون رو درست فهمیده باشم. ممنون
zarei175 Registered User تاریخ عضویت 22 مارس 2005 نوشتهها 318 لایکها 0 محل سکونت mahshahr 19 نوامبر 2006 #3 به نقل از guido : مثلا منظورتون چیه؟ خوب می تونه محیط رو بگیره و شعاع رو هم بگیره و عدد پی رو هم حساب کنه. البته اگه من منطورتون رو درست فهمیده باشم. ممنون کلیک کنید تا بازشود... منظورم اینه که با یه روش مستقل از محیط یا مساحت و با روشهای تقریبی , عدد پی رو حساب کنه ! تا اندازه دلخواه بعد از ممیز!
به نقل از guido : مثلا منظورتون چیه؟ خوب می تونه محیط رو بگیره و شعاع رو هم بگیره و عدد پی رو هم حساب کنه. البته اگه من منطورتون رو درست فهمیده باشم. ممنون کلیک کنید تا بازشود... منظورم اینه که با یه روش مستقل از محیط یا مساحت و با روشهای تقریبی , عدد پی رو حساب کنه ! تا اندازه دلخواه بعد از ممیز!
Mehdi.T کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال تاریخ عضویت 30 سپتامبر 2005 نوشتهها 506 لایکها 3 محل سکونت In Search of Sunrise 19 نوامبر 2006 #4 http://www.codeproject.com/cpp/CRHpi.asp