• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

==== > برنامه ای برای گذاشتن قفل روی Drive های کامپیوتر >> ؟؟!!

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
برنامه ای هست که با کمک اون بشه درایو های کامپیوتر رو قفل کرد طوری که اگر شخص دیگه ای روی درایو کلیک کنه وارد درایو نشه و یا از اون پسورد بخواد ؟
گذاشتن چنین قفلی روی درایو های External Hard Disc هم امکان داره ؟ یک EHD رو در نظر بگیرید که مثلا 3 تا درایو داره ( E , F ,G ) و ما از طریق برنامه روی سیستم خودمون روی درایو های F & G اون قفل میگذاریم . حالا اگر اون هارد دیسک به شخص دیگه ای داده بشه ایا اون درایو ها توی سیستم اون فرد هم قفل باقی می مونند ...
24.gif

اگر هم کلا چنین برنامه ای وحود نداره راهی هست که از طریق رجیستری بشه روی درایو رو قفل گذاشت ؟
24.gif

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Gt_Max :
برنامه ای هست که با کمک اون بشه درایو های کامپیوتر رو قفل کرد طوری که اگر شخص دیگه ای روی درایو کلیک کنه وارد درایو نشه و یا از اون پسورد بخواد ؟
گذاشتن چنین قفلی روی درایو های External Hard Disc هم امکان داره ؟ یک EHD رو در نظر بگیرید که مثلا 3 تا درایو داره ( E , F ,G ) و ما از طریق برنامه روی سیستم خودمون روی درایو های F & G اون قفل میگذاریم . حالا اگر اون هارد دیسک به شخص دیگه ای داده بشه ایا اون درایو ها توی سیستم اون فرد هم قفل باقی می مونند ...
24.gif

اگر هم کلا چنین برنامه ای وحود نداره راهی هست که از طریق رجیستری بشه روی درایو رو قفل گذاشت ؟
24.gif
يه برنامه اي اپرا گفت تو مايه هاي ساخت درايو مجازي روي هارد و پسورد واينا كه خيلي عاليه.مستقل از سيستم عامل و سيستم به اسمStealthDiskMobile.exe
.اما ايرادش قابليت دليت كردن.راستي اگه بخواهيم تو ويندوز جلوي اجازه حذف فايل يا فلدري رو بگيريم بايد چه كنيم؟

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
برنامه های قفل کردن فایل و فولدر و از جمله درایو ، زیاد هستند مثلن من خودم از PC Security محصول شرکت tropsoft.com استفاده میکنم برنامه کاملی هست ، ولی یه ایراد داره که فکر بکنم همه برنامه های مشابه دارن و اون اینکه در حالت Safe Mode فعال نیست.

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برو تو کار GpEdit.msc

برا من ارور میده
اصلا هیچی نمیاد

.اما ايرادش قابليت دليت كردن.راستي اگه بخواهيم تو ويندوز جلوي اجازه حذف فايل يا فلدري رو بگيريم بايد چه كنيم؟
فرمت NTFS برای درایو ها
طبقه بندی یوزرها
38.gif

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Pac_ginobat :
برو تو کار GpEdit.msc
gpedit.msc خودش یه دریاست که باهاش ده ها کار رو میشه انجام داد ، لطفن بگویید که به کجای gpedit.msc باید برویم؟

بالا