• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه ای مخصوص تست و عیب یابی هارد ؟

Gulliver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یه برنامه معرفی کنید که فقط مخصوص عیب یابی هارد باشه و تمام فعالیتهای هارد رو از جمله سرعت انتقال دیتا - دمای هارد - سرعت هد و ... را مانیتور کنه و اگه عیب و ایرادی داره نشون بده

جدیدا با این هاردهای ساتا درگیری زیاد دارم:f34r: جدیدا یه خط درمیون دیتکت میکنه و یه صداهای عجیب غریبی میده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام عزيز
36.gif

. اگر وضع هاردديسكت خيلي خرابه بهتره تا گارنتيش تمام نشده ببريش براي تست واحيانن تعويض! اما چنين برنامهظاي كه شما مي‌خواهيد نرم افزار Smart هست كه با چنين تكنولوژي كه در هارديسكتان و IDE مادربوردتان هست مي‌تواند ارتباط برقرار كند و چنين اطلاعاتي و ... را نمايش دهد. فكر كنم در سايت Intel بيابيدش.

. اما كلن از من به شما نصيحت SMART را از درون BIOS مادربوردتان Disable نماييد، ممكنه اين كار مشكل فعليتان را حل كند! اما در هر صورت خود اين تكنولوژي كلي براي من و دوستانم مشكل ساز شده. قبلن در اينباره در يكي از تاپيك‌ها كاملتر توضيح داده بودم. اما نصيحت من بيشتر جنبه تجربي دارد تا علمي! خود دانيد...

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/10/16
209.gif
60.gif

Gulliver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيز
36.gif

. اگر وضع هاردديسكت خيلي خرابه بهتره تا گارنتيش تمام نشده ببريش براي تست واحيانن تعويض! اما چنين برنامهظاي كه شما مي‌خواهيد نرم افزار Smart هست كه با چنين تكنولوژي كه در هارديسكتان و IDE مادربوردتان هست مي‌تواند ارتباط برقرار كند و چنين اطلاعاتي و ... را نمايش دهد. فكر كنم در سايت Intel بيابيدش.

. اما كلن از من به شما نصيحت SMART را از درون BIOS مادربوردتان Disable نماييد، ممكنه اين كار مشكل فعليتان را حل كند! اما در هر صورت خود اين تكنولوژي كلي براي من و دوستانم مشكل ساز شده. قبلن در اينباره در يكي از تاپيك‌ها كاملتر توضيح داده بودم. اما نصيحت من بيشتر جنبه تجربي دارد تا علمي! خود دانيد...

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/10/16
209.gif
60.gif

سلام igimax جان
ممنون از راهنماییت
گارانتی هارد دو ماه پیش تموم شده. بایوس رو آپدیت کردم اما مشکل یه خط درمیون دیتکت کردن همچنان سرجاش بود. هارد صدای تق تق عجیبی میکرد تا اونجا که من با صدای گیر کردن فن کیس به بدنه دورش اشتباه گرفتم!

اون S.M.A.R.T هم خاموش بود.

رفتم یه هارد نو گرفتم اما به محض اینکه دستگاه رو روشن کردم اینم دیتکت نکرد. جای اتصال ساتا رو مادربرد عوض کردم دیتکت کرد. اما بار بعد نکرد! کابل رو عوض کردم همچنان همون داستان. یه بار که دیتکت رفتم ویندوز بریزیم وسطش اون صفحه مرگ اومد :wacko:
اینبار رم رو عوض کردم بازم همون صفحه ابی مرگ اومد!

درنهایت اینکه به این نتیجه رسیدم مشکل باید از ساتای مادربرد باشه و باید ببرمش گارانتی

راستی این نرم افزار خوبی بود برای مانیتور کردن سرعت هارد
http://www.snapfiles.com/get/hdspeed.html
hdspeed.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Gulliver عزيز
36.gif

. آره اينطور كه بوش مياد!! مشكل از مادربوردتان هست. از معرفي برنامه‌هم ممنونم...

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/10/21
209.gif
60.gif

بالا