• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه برای کم کردن سايز فيلم !

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام برنامه ای برای بخش کردن يک فيلم میخوام ! که اگه 1100 مگا بايت هست با يه برنامه بشه 2 تا 550 مگا بايت که تو سی دی رايت بشه ، مرسی
;) :D

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
vcdcutter
خيلي سريع و راحت ....

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Night Crawler :
سلام برنامه ای برای بخش کردن يک فيلم میخوام ! که اگه 1100 مگا بايت هست با يه برنامه بشه 2 تا 550 مگا بايت که تو سی دی رايت بشه ، مرسی
;) :D
من جای شما باشم ،
یک بارکی ، خروجی DivX ش رو تولید میکنم که حجمش رو حداقل نصف میکنه و در پلیرهای جدید هم پخش میشه .

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
مشخص نکردیدکه فرمت فایلتون چیه
VCDCutter بهترین و راحت ترین برنامه کارکردن با فایلهای dat و mpeg هست اما اگه فرمت فایلتون divx یا mpeg2 باشه به دردتون نمیخوره چون ساپورت نمیکنه​

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
من تبدیل به divx می کنم ویدئو رو. برای این کار از AVSVideoConverter استفاده می کنم.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من تبدیل به divx می کنم ویدئو رو. برای این کار از AVSVideoConverter استفاده می کنم.
این نرم افزار 3GP رو هم تبدیل میکنه؟ اگر نمی کنه نمیدونی چه نرم افزاری این کارو میکنه؟

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2

این نرم افزار 3GP رو هم تبدیل میکنه؟ اگر نمی کنه نمیدونی چه نرم افزاری این کارو میکنه؟

من خودم از کانورتور DivX Player اورجینالش استفاده میکنم .

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
برای تبدیل 3GP به Divx و برعکس از برنامه Xilisoft 3gp video converter میشه استفاده کرد کیفیت خروجی بسیار خوبی هم داره. البته کلی فرمت های دیگه رو هم به یکدیگه تبدیل میکنه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برای تبدیل 3GP به Divx و برعکس از برنامه Xilisoft 3gp video converter میشه استفاده کرد کیفیت خروجی بسیار خوبی هم داره. البته کلی فرمت های دیگه رو هم به یکدیگه تبدیل میکنه
کسی این برنامه رو نداره؟ ک ر ک هم باید داشته باشه!

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه دنبال کیفیت هستی از این استفاده کن
Ulead Media Studio Pro

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شما باید فیلمتان را به فرمت Divx تبدیل کنید، اگر به دنبال کیفیت بالایی هستید به نظرم باید از نرم افزار خود Divx استفاده کنید.
که آخرش Divx Create است!

بالا