• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه بهتر شدن امار الکسا نظر شما چیه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام به همه دوستان

این وبلاگ را دیروز پیدا کردم , نظر شما در مورد برنامه زیر که ادمینش گفته افزایش الکسا هست چیه ؟

http://ebrahimkalate.rozblog.com/post37.php

به عکس پسره هم خیلی خندیدم :lol: دروغ چرا ؟!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
من فقط رفتم عکس طرف رو ببینم که رفتم دیدم . ( صحنه را دیدم ! )

هم عکسش باحاله هم هدر سایتش . یعنی چی welcome اما رضا جون دوستت دارم ! این چیزا رو مگه تو هدر می نویسن ! دی:

ولش کن حالا : این برنامه ها فقط آمار سایت رو بالا میبره که تاثیر زیادی هم در افزایش رنک الکسا نداره ( چون الکسا می بینه بازدیدها همه از یه آیپی هست ) یه سری برنامه و سیستم تبادل بازدید هست مثل p30rank که ملت اجباری میان سایت همو می بینن . اون واقعا افزایش الکسا داره

اما در کل اینا کاملا کاذبه . چه ارزشی داره ؟ همونطور که زود بالا اومده ، زود هم پایین خواهد رفت . قبلا بارها تو همین انجمن راجع بهش بحث کردیم و نظر همه اینه که از این سبک افزایش آمارا نه تنها فایده نادره که مخرب هم هست

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ولش کن حالا : این برنامه ها فقط آمار سایت رو بالا میبره که تاثیر زیادی هم در افزایش رنک الکسا نداره ( چون الکسا می بینه بازدیدها همه از یه آیپی هست )

بازدید ها از یک ip نیست یه لیست هست که از اون رندوم انتخاب میشه

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
MihanV اون برنامه ی خارجیش رو داری ؟

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
من فقط رفتم عکس طرف رو ببینم که رفتم دیدم . ( صحنه را دیدم ! )

هم عکسش باحاله هم هدر سایتش . یعنی چی welcome اما رضا جون دوستت دارم ! این چیزا رو مگه تو هدر می نویسن ! دی:

ولش کن حالا : این برنامه ها فقط آمار سایت رو بالا میبره که تاثیر زیادی هم در افزایش رنک الکسا نداره ( چون الکسا می بینه بازدیدها همه از یه آیپی هست ) یه سری برنامه و سیستم تبادل بازدید هست مثل p30rank که ملت اجباری میان سایت همو می بینن . اون واقعا افزایش الکسا داره

اما در کل اینا کاملا کاذبه . چه ارزشی داره ؟ همونطور که زود بالا اومده ، زود هم پایین خواهد رفت . قبلا بارها تو همین انجمن راجع بهش بحث کردیم و نظر همه اینه که از این سبک افزایش آمارا نه تنها فایده نادره که مخرب هم هست

هرکسی یکجوری فکر می کنه ، درست نیست آدم در مورد دیگران اینطور شدید انتقاد کنه! خود شما روز اول که اومدی اینترنت ..... .

به نظر من هم الکسا بدون آمار بدرد نمیخوره! خودشو آدم گول نمیزنه که!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
هرکسی یکجوری فکر می کنه ، درست نیست آدم در مورد دیگران اینطور شدید انتقاد کنه! خود شما روز اول که اومدی اینترنت ..... .

به نظر من هم الکسا بدون آمار بدرد نمیخوره! خودشو آدم گول نمیزنه که!

انتقاد وقتی می کنند که بخوان چیزی رو اصلاح کنند یا تغییر بدن . من انتقاد نکردم ، چه شدید چه سبک ، من نظرمو گفتم .

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
من به خاطر تفکر م عذرخواهی می کنم ، ولی خوب نیست آدم به تازه کار ها .... ، ممکنه اولش شما هم اینجوری بوده باشی!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
من به خاطر تفکر م عذرخواهی می کنم ، ولی خوب نیست آدم به تازه کار ها .... ، ممکنه اولش شما هم اینجوری بوده باشی!

روز اول و اخر نداره , منم هفت هشت سال پیش یه وبلاگ داشتم حداقل ماهی 50 تومن هزینه تلفن و کارت میدادم برای آپدیت کردنش ولی نیومدم عکسم را بذارم داخلش با یه دسته گل :lol:

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
طرز فکر هر کس با شخص دیگر فرق داره ! اگه همه یجور بودیم که دیگه انسان نمی شدیم!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
طرز فکر هر کس با شخص دیگر فرق داره ! اگه همه یجور بودیم که دیگه انسان نمی شدیم!

بله حرف شما درسته دوست عزیز ولی بعضی از افراد فکرشون ... بگذریم

ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
منم صحنه رو دیدم(شوخی)
این برنامه رو من دو- سه سال پیش دیده بودم اسمش یه چیزایی مثل histat و همچین چیزی بود
به نظر شما این روی گوگل تاثیر منفی نداره؟

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
منم صحنه رو دیدم(شوخی)
این برنامه رو من دو- سه سال پیش دیده بودم اسمش یه چیزایی مثل histat و همچین چیزی بود
به نظر شما این روی گوگل تاثیر منفی نداره؟

تاثیر منفی نداره !

چون انگار داری خودت صفحه خودت را رفرش میکنی

دقت کن cpu خیلی مصرف میکنه

شما بزار یک ثانیه مقدار رفرش را ! سره 10دقیقه سی پی یو اگرهاست اشتراکی داری راحت 80درصد میره !

پهنا باند الکی هم مصرف میشه

بالا