• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه حل خودکار کدهای CAPTCHA

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام خسته نباشید دوستان گرامی

من امروز برنامه ای رو پیدا کردم که بصورت کاملا رایگان و خودکار هر نوع کدکپچا رو حل میکنه بدون هیچ گونه کار خواصی این برنامه خارجی هست اسمشم

کپ مانسون (Capmonster v2.10.8.1)

این برنامه در سایت اصلیش به قیمت 100$ بفروش میرسه ولی من نسخه کرک شده اون رو پیدا کردم که کاملا کار میکنه و هر کسی خواست میتونم بهش عکس یا هر نوع تضمینی خواست بفرستم که مطمئن بشه

قیمت نسخه کرک شده اون 50دلار هست که میشه با بیت کوین هم پرداخت کرد هر کسی مایل هست برنامه رو شریکی بخریم به تلگرام من بیاد بهش توضیحات کاملتر رو بدم تا با هم برنامه رو خرید کنم و ازش استفاده کنیم

در ضمن برنامه با دیگر برنامه های موجود ست هست و برای کرکر ها و... هم بدرد میخوره

اگر دوستان بیشتر باشن گروهی هم میتونیم خرید کنیم در ضمن برنامه بصورت اپدیت دائمی خواهد بود همیشه اپدیت جدیدش رو که کرک بشه میتونید دریافت کنید

ایدی تلگرام من : @mcsoft

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
فایده نداره دوست عزیز ...
من نسخه اصلش رو دارم و به هیچ دردی نمیخوره . 99% سایت ها از سیستم captcha و Recaptcha 2 گوگل استفاده میکنند و این برنامه تشخیص captcha رو زیر 50% میده و Recaptcha 2 رو هم بین 60 تا 70 % . تازه برای recaptcha2 شما باید پلاگین ماهیانه خریداری کنی که به سرورشون برای تشخیص متصل بشه و هزینه اش هم ماهی 10$ .
میتونم بگم در بهترین حالت اگر سیستمت رو 24 ساعته روشن بذاری و کل این هزینه ها رو هم بکنی ماهی 10$ هم درنمیاری ...درضمن سایت ها هم شما رو بعنوان bot تشخیص میدن و امکان مسدود شدن هم زیاده .

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ولی من یه برنامه دیگه خریدم که کارش فعالیت روی سایتهای قطره ای مثل کوین پوت و فری بیت کوین هست ست شده با این برنامه هم هست برای کوین پوت خیلی عالی جواب میده و بدون هیچ گونه هزینه اضافی خدا رو شکر همه چیزش رو سالم میزنه به هر حال اگر کسی مایل بود من در خدمتم میتونیم با هم خرید بزنیم من قبلا خریدم و تست کردم توی سیستمم ولی چونه نسخه لایسنس دار هست نمیتونم توی وی پی اس یا جای دیگه استفاده کنم برای همین یه نسخه دیگه پیدا کردم که کرکش طوری ساخته شده که لایسنس نداره و بدون هیچ گونه محدودیتی میتونیم ازش بهره ببریم هممون
در ضمن نسخه شما محدود بوده اما نسخه ای که کرک شده کاملا نامحدود و فول هست

بالا