• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.::. برنامه خوری .::.

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

میخواستم با دوستان صاحب نظر در مورد قابلیت نصب برنامه و سیستم عامل موبایل صحبت کنم.

گوشی ها رو عموماً به دو دسته عمده تقسیم بندی میکنند:

1) گوشی های جاوا

2) گوشی های دارای سیستم عامل ( اکثراً سیمبیان - ویندوز - لینوکس )

اینکه میگن گوشی های جاوا قابلیت نصب برنامه رو ندارند خیلی درست نیست.

درسته که نمیشه همه نوع برنامه ای روی آنها نصب کرد ولی میتوان برنامه هایی با محدودیت های مشخص روی آنها نصب کرد.

در عوض در گوشی های دارای سیستم عامل محدودیت قابل توجهی برای برنامه نویسی نیست.

اگه اشتباه میکنم لطفاً تصحیح کنید.

و سوالی که دارم اینه که میخواستم بدونم برای نوشتن برنامه برای گوشی های جاوا باید از چه محیط برنامه نویسی ای استفاده کرد؟

ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فکر می کنم درست فرمودین!
سیستم عامل جاوا-بهش می گن سیستم عامل؟!
73.gif
- اولین نکته ای توش توجه شده امنیت خیلی بالاست. واسه همین تاحالا فقط 1 ویروس جاوا نوشته شده که اونم به دلایلی هیچ وقت ایران و دست ماها نمی رسه;) ولی خوب دسترسی به منابع موبایل خیلی محدود و کنترل شدست. مثلاً اگه کار کرده باشین توی se ها هربار که یه برنامه می خواد به اینترنت وصل شه، از بلوتوث استفاده کنه، چیزی بنویسه یا بخونه... ازتون اجازه گرفته می شه!... واسه همینه که خیلی برنامه ها مثل فون منیجر و کال منیجر واینجور چیزا واسه این گوشی ها نیستش. بعدم سیمبین بر اساس C هستش اگه اشتباه نکنم که زبان قویی هست، و برنامه نویسی براش راحت تر و گسترده تره، مثلاً تاحالا هزار نفر با C برنامه ای نوشتن که بشه فایل هارو زیپ کرد، حالا همون برنامه با یه تغییرات کوچیکی تبدیل می شه به یه برنامه سیمبین و می شه یکی از یه ملیون تا برنامه ی سیمبین موجود!
واسه برنامه نویسی برا گوشی های جاوا هم که معلومه دیگه! Java!

دوستان اطلاعات من شدیداً آماتوری وبرحسب تجربه هستش اگه جایی اشتباه کردم شما بیاید درستشو بگید!;):)

smnzzkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از X_Farhad :
فکر می کنم درست فرمودین!
سیستم عامل جاوا-بهش می گن سیستم عامل؟!
73.gif
- اولین نکته ای توش توجه شده امنیت خیلی بالاست. واسه همین تاحالا فقط 1 ویروس جاوا نوشته شده که اونم به دلایلی هیچ وقت ایران و دست ماها نمی رسه;) ولی خوب دسترسی به منابع موبایل خیلی محدود و کنترل شدست. مثلاً اگه کار کرده باشین توی se ها هربار که یه برنامه می خواد به اینترنت وصل شه، از بلوتوث استفاده کنه، چیزی بنویسه یا بخونه... ازتون اجازه گرفته می شه!... واسه همینه که خیلی برنامه ها مثل فون منیجر و کال منیجر واینجور چیزا واسه این گوشی ها نیستش. بعدم سیمبین بر اساس C هستش اگه اشتباه نکنم که زبان قویی هست، و برنامه نویسی براش راحت تر و گسترده تره، مثلاً تاحالا هزار نفر با C برنامه ای نوشتن که بشه فایل هارو زیپ کرد، حالا همون برنامه با یه تغییرات کوچیکی تبدیل می شه به یه برنامه سیمبین و می شه یکی از یه ملیون تا برنامه ی سیمبین موجود!

دوستان اطلاعات من شدیداً آماتوری وبرحسب تجربه هستش اگه جایی اشتباه کردم شما بیاید درستشو بگید!;):)
1.جاوا پلتفرم هستش!
2.امنیت خاصی نداره انگار مثلا اتو داشته باشی بگی اتو هک نمیشه!!
3.ویروس برنامه هستش وقتی گوشی برنامه های قابل توجهی رو ساپورت نمیکنه خوب ویروس هم روش کار نمیکنه!
4.دلیل اینکه برنامه هایی که ساختار گوشی رو تغییر میده ساپورت نمیکنه دلیلش ساپورت نکردن C هستش اصلا به امنیت و سوال جوابهای گوشی ربط نداره!
این عکس هم باید براتون جالب باشه

http://forum.nokia.com/pics/Nokai_Platforms_03.jpg

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
1. مرسی واسه راهنمایی;)
2. حالا گوشی های جاوای se هیچی! سامسونگ ها با اینکه جاوا هستن pdf viewew و real one player و اینجور چیزا هم دارن! یعنی نیاز آدمو 99% برآورده می کنن! نیاز کسایی که کارشون برنامه بازی نیست!!! ولی همزمان n تا ویروس و آنتی ویروس هم براش وجود نداره.هر چند ضعف عمده یی هم نیست با این همه نرم افزار مفتی که ما اینجا گیرمون می یاد. ولی خوب بیشتر اتو ها و کتلت ها بلا ملا سرشون می یاد!!
3. درسته
4. والا من اینجوری خوندم که دلیل اینکه گوشی های با پلتفرم جاوا اجازه دسترسی به منابع گوشی رو انقدر محدود کردن، بالا بردن امنیت هستش!

واسه عکسه هم ممنون;)

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همگی

میدونم از زبان جاوا استفاده میشه اما باید یه محیط برنامه نویسی متفاوتی نسبت به محیط win32 و.... داشته باشه مثلاً حداقل یه Emulator همراهش باشه!

سایتی ، مقاله ای ، EBook ی، چیزی در این مورد سراغ ندارین ؟

ممنون

smnzzkhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از X_Farhad :
1. مرسی واسه راهنمایی;)
2. حالا گوشی های جاوای se هیچی! سامسونگ ها با اینکه جاوا هستن pdf viewew و real one player و اینجور چیزا هم دارن! یعنی نیاز آدمو 99% برآورده می کنن! نیاز کسایی که کارشون برنامه بازی نیست!!! ولی همزمان n تا ویروس و آنتی ویروس هم براش وجود نداره.هر چند ضعف عمده یی هم نیست با این همه نرم افزار مفتی که ما اینجا گیرمون می یاد. ولی خوب بیشتر اتو ها و کتلت ها بلا ملا سرشون می یاد!!
3. درسته
4. والا من اینجوری خوندم که دلیل اینکه گوشی های با پلتفرم جاوا اجازه دسترسی به منابع گوشی رو انقدر محدود کردن، بالا بردن امنیت هستش!

واسه عکسه هم ممنون;)
بگذارید بیشتر توضیح بدم تمام گوشی ها از 4 حافظه تشکیل شدن
1.رم (در گوشی های نوکیا 20 مگ هستش و حافظه ی موقتی برای اجرای برنامه ها به حساب میاید)
2. حافظه داخلی یا فون مموری ( در هر گوشی متفاوت هستش من از 3 مگ تا 90 مگ دیدم )
3.مموری کارت ( که بعضی از گوشیها ندارن و تا 4 گیگ بیشترینش بوده که دیدم)
4.رام (درایوی که در اون نه چیزی رو میشه پاک کرد نه اضافه کرد و معروف به درایو Z هستش
اولی که مشخصه مثل رم خود کامپیوتر میمیونه هرچی بیشتر باشه سرعت بیشتره(البته CPU هم مهمه)
اما 2 و 3 و 4 در گوشی های با سیستم عامل میشه تعیین کرد که قسمتی از رام خونده نشه و گوشی به سراغ حافظه ی داخلی یا مموری کارت بره این قابلیت در گوشی های جاوا غیر ممکنه چون گوشی به فایل های سیستمی در حافظه ی داخلی و مموری نگاه نمیکنه و همین باعث میشه که تمام قابلیت های یک گوشی در درایو Z یا همون درایو کارخونه ای که تمام برنامه های کارخونه ای توش نصبه خلاصه بشه حالا اگه برنامه ای رو کارخونه توی این قستم تعریف کنه گوشی شما توانایی استفاده از برنامه رو داره اگه تعریف نکنه که گوشی قابلیت جدیدی نخواهد داشت و اگه این قابلیت رو به مشتری بده که خودش برای گوشی برنامه تعریف کنه به اون دیگه نمیگن پلتفرم جاوا میگن سیستم عامل و اگه همچین کاری رو انجام بده میره یه سیستم عامل میسازه مثلا به نام سیمبین یا ویندوز یا.... !! پس همیشه گوشی های جاوا بدون برنامه میمونن و اگه برنامه دار بشن بهشون میگن سیستم عامل نه پلتفرم!

بالا