• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه روزانه، تمرکز ،اراده گروهی

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
به محض اومدن توی این تاپیک می نویسیم که از این روزمون که توش هستیم چی می خوایم. برنامه مون چیه. چقدر تمرکز داریم. بعد از گذر زمان گزارش میدید که چقدر درس خوندید. چقدر ورزش کردید.چقدر به برنامه تون عمل کردید. عواملی که نزاشت به برنامه تون برسید چی بود. چه درسی گرفتید از این اتفاقات. چقدر اراده انجام خواست خودتون رو دارید.

توی این تاپیک همچنین نکات مهم و خیلی ساده ( حداکثر دستور العمل های یک یا دو خطی) برای کمک به خودتون و بقیه برای کنترل ذهن و بدنمون رو می نویسیم. داستان هایی که با اراده افراد موفق شدن کارهای ناممکن رو انجام بدن می نویسیم. به هم کمک می کنیم. بزرگان کنترل ذهن و زمان رو معرفی می کنیم. به خودمون کمک می کنیم.

بر نفس خویش تکیه کن ار سالک رهی....... می افتد آنکه تکیه کند بر عصای خویش

4h38kuu.jpg

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
می خوام از ساعت یک تا سه روی مقاله ام کار کنم. سه می خوابم تا چهار. چهار تا شش دوباره میرم سراغ ترجمه مطالب. اگه اینا رو تونستم انجام بدم شش که شد دوباره بقیه برنامه رو می نویسم.

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
این ویدئوی پسر نابینائیه که با استفاده از ویژگی بازگشت صدا و تمرکز فووووووووووق العاده میتونه همه جا رو اصطلاحا ببینه!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YBv79LKfMt4"]YouTube - Blind Kid uses Echolocation to "See"[/ame]

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
می خوام از ساعت یک تا سه روی مقاله ام کار کنم. سه می خوابم تا چهار. چهار تا شش دوباره میرم سراغ ترجمه مطالب. اگه اینا رو تونستم انجام بدم شش که شد دوباره بقیه برنامه رو می نویسم.

خب . ساعت 6.12 دقیقه است. قرار بود 4 ساعت بخونم. هنوز یه کلمه هم نخوندم!
اولش که خوابم برد تا سه و نیم. بعدش زلزله شد اومدم یکم تو نت چرخیدم ببینم همه چی مرتبه! بعدشم رفتم کلی فرش شستم جاتون خالی!

ولی موقع فرش شستن یه نکته ای رو فهمیدم. نیم ساعت اولش به این فکر می کردم که چطور با انجام این کار مزخرف احساس خستگی نکنم. پس تمرکزم روی خسته نشدن بود. که البته خیلی هم خسته کننده بود. بعدش فهمیدم که باید تمرکزم روی فرشه باشه و دلم بخواد که خیلی خوب شسته شه! اینجوری دیگه برام مهم نبود جقدر روش کار می کنم. خلاصه تمومش کردیم. پس نکته اش رو فهمیدین! خوبه
من برم یکم بخوابم باز!

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
خب. تصمیم برآن است که تا ساعت 1 شب بترجمه ایم. ساعت یک میام مینویسم چقدر پیشرفت در وکردم. باشد که آیندگان عبرت بگیرن!

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
یه تکنیک تمرکز:

بدون اینکه به هیچ چیز فکر کنید ده تا نقس عمیق بکشید. اگه وسطش ذهنتون به چیزی فکر کرد اون مورد رو یادداشت کنید دوباره از یک تا ده بشمرید. مطلقا نباید به هیچ چیز فکر کنید.

خب. دیشب یه یه ساعتی خوندم بعد خوابم برد.
الان ساعت هشته صبحه و بدون اینکه به زمانش فکر کنم می خوام 5 صفحه مطلب بنویسم. ببینیم به کجا می رسیم.موفق باشم

بالا