و
سلام به همه ی دوستان و سلام به آقا مهرداد

مطمئناً در یک سال، خیلی کارها میشه کرد اما اگر مرتب با خودمون بگیم ای بابا،یک سال وقت دارم،ناگهان میبینی سال تموم شده و ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم.
در کل به نظر خیلی از اساتیدی که زبان تدریس میکنن، متد های آیلتس خیلی اصولی تر و بهتر از تافل هستن. بخصوص بخش مکالمه که بر خلاف تافل که صدای شما ضبط میشه و مخاطب شما یک دستگاه ضبط صوت کوچیک هست، در آیلتس شما با یک آدم واقعی صحبت میکنید و خوب به نظر من حالت دوم بهتره.
دیگه اینکه خیلی مهمه دانشگاه آینده ی شما در خارج از کشور، از شما مدرک تافل یا آیلتس بخواد و چه نمره ای رو بخواد.
و مطلب سوم گویشها هست که تافل از زبان آمریکایی و آیلتس از انگلیسی بریتیش استفاده میکنه.به نظر من در شنیدن، انگلیسی بریتیش خیلی قابل فهم تر از آمریکن هست که کلی از حروف رو در مکالمشون میخورن و باید خیلی گوشت عادت به لهجه آمریکن داشته باشه تا با مشکل مواجه نشی.برای درک بهتر تفاوتشون، یک فایل اخبار از سایت بی.بی.سی و یکی هم از وی.او.آ گوش کنید تا دقیقاً اختلاف رو متوجه بشید.
یک مورد دیگه هم اینکه فیلم دیدن درسته که برای تقویت دایره ی لغات و بالا بردن مهارت شنیدن مهمه،اما فیلم ها به ما اصطلاحات عامیانه رو یاد میده و اگر شما بخواید دوره ی اکادمیک رو بگذرونید،ممکنه در امتحان نهایی سوتی بد بدید که به شدت در نمرتون تاثیر منفی بذاره.پس صرفاً فیلم رو استاد خودتون نکنید.
بخوام مثالی ملموستر بزنم،یکی از بدترین سوتیایی که ممکنه در امتحان مکالمتون بدید اینطوره که در توصیف مطلبی از کلمه ی guy که در فیلم ها زیاد استفاده میشه بکار ببرید و همین اشتباه کوچیک نمره ی شما رو خراب میکنه.
مثل اینه که با مدیر یه شرکت بزرگ قراری رسمی دارید و طرف هم کاملاً غریبس و شما در شروع صحبتتون بجای سلام قربان،روز بخیر بگید هی پسر،چطوری!!!
در نهایت خوندن کتابهای آموزش دستور زبان، گوش دادن به اخبار رسمی و خواندن مطالب علمی با توجه به هدفتون در ادامه تحصیل، هم به تقویت دایره ی لغاتتون کمک میکنه و هم چگونگی استفاده از آموخته ها رو یادتون میده.
خیلی حرف زدم،معذرت میخوام. در پایان هم عرض کنم که تمامی این صحبتها نظر شخصی من هست و مطمئناً موافق و مخالف داره و حتی ممکنه من کاملاً در اشتباه باشم.
بهترینها رو براتون آرزو دارم