• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه ریزی برای بهترین امتیاز در تافل

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
سلام دوستان
یک سری سوال در رابطه با تافل داشتمJC_flirt.gif
1- الان تقریبا در سطح متوسط هستم توی یکسال میشه تافل رو با امتیاز خوبی گرفت ؟:general505:
2-کلاس مخصوص تافل برم یا همین کلاس های ترمیک یا کلاس های فشرده ؟
3- توی این مدت جدا از کلاس بهترین فعالیتی که خودم میتونم بکنم چی هست و چه مدت در هر روز ؟ ( فیلم - کتاب - و ...؟)

@saeedtz
@saeid.kh
@myhamed
@k-boy
@AslanSalarkia
@faridcboy

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
مهرداد يه چندروزي از تايم دوره اي بن شدنش گذشته :general606:
مسئولين رسيدگي كنن :general711:

پ ن: يه ساله ميشه جمعش كرد فشرده بهتره اگه تايمت ازاده ولي بايد خودت خيلي كار كني
فيلم خيلي خوب و موثره

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
و
سلام به همه ی دوستان و سلام به آقا مهرداد ‎:)
مطمئناً در یک سال، خیلی کارها میشه کرد اما اگر مرتب با خودمون بگیم ای بابا،یک سال وقت دارم،ناگهان میبینی سال تموم شده و ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم.
در کل به نظر خیلی از اساتیدی که زبان تدریس میکنن، متد های آیلتس خیلی اصولی تر و بهتر از تافل هستن. بخصوص بخش مکالمه که بر خلاف تافل که صدای شما ضبط میشه و مخاطب شما یک دستگاه ضبط صوت کوچیک هست، در آیلتس شما با یک آدم واقعی صحبت میکنید و خوب به نظر من حالت دوم بهتره.
دیگه اینکه خیلی مهمه دانشگاه آینده ی شما در خارج از کشور، از شما مدرک تافل یا آیلتس بخواد و چه نمره ای رو بخواد.
و مطلب سوم گویشها هست که تافل از زبان آمریکایی و آیلتس از انگلیسی بریتیش استفاده میکنه.به نظر من در شنیدن، انگلیسی بریتیش خیلی قابل فهم تر از آمریکن هست که کلی از حروف رو در مکالمشون میخورن و باید خیلی گوشت عادت به لهجه آمریکن داشته باشه تا با مشکل مواجه نشی.برای درک بهتر تفاوتشون، یک فایل اخبار از سایت بی.بی.سی و یکی هم از وی.او.آ گوش کنید تا دقیقاً اختلاف رو متوجه بشید.
یک مورد دیگه هم اینکه فیلم دیدن درسته که برای تقویت دایره ی لغات و بالا بردن مهارت شنیدن مهمه،اما فیلم ها به ما اصطلاحات عامیانه رو یاد میده و اگر شما بخواید دوره ی اکادمیک رو بگذرونید،ممکنه در امتحان نهایی سوتی بد بدید که به شدت در نمرتون تاثیر منفی بذاره.پس صرفاً فیلم رو استاد خودتون نکنید.
بخوام مثالی ملموستر بزنم،یکی از بدترین سوتیایی که ممکنه در امتحان مکالمتون بدید اینطوره که در توصیف مطلبی از کلمه ی guy که در فیلم ها زیاد استفاده میشه بکار ببرید و همین اشتباه کوچیک نمره ی شما رو خراب میکنه.
مثل اینه که با مدیر یه شرکت بزرگ قراری رسمی دارید و طرف هم کاملاً غریبس و شما در شروع صحبتتون بجای سلام قربان،روز بخیر بگید هی پسر،چطوری!!!
در نهایت خوندن کتابهای آموزش دستور زبان، گوش دادن به اخبار رسمی و خواندن مطالب علمی با توجه به هدفتون در ادامه تحصیل، هم به تقویت دایره ی لغاتتون کمک میکنه و هم چگونگی استفاده از آموخته ها رو یادتون میده.
خیلی حرف زدم،معذرت میخوام. در پایان هم عرض کنم که تمامی این صحبتها نظر شخصی من هست و مطمئناً موافق و مخالف داره و حتی ممکنه من کاملاً در اشتباه باشم.
بهترینها رو براتون آرزو دارم ‎:)

Last edited:

esliran.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوستان
یک سری سوال در رابطه با تافل داشتممشاهده پیوست 744647
1- الان تقریبا در سطح متوسط هستم توی یکسال میشه تافل رو با امتیاز خوبی گرفت ؟:general505:
2-کلاس مخصوص تافل برم یا همین کلاس های ترمیک یا کلاس های فشرده ؟
3- توی این مدت جدا از کلاس بهترین فعالیتی که خودم میتونم بکنم چی هست و چه مدت در هر روز ؟ ( فیلم - کتاب - و ...؟)

@saeedtz
@saeid.kh
@myhamed
@k-boy
@AslanSalarkia
@faridcboy
سلام.
توی یک سال از سطح متوسط به راحتی می تونی نمره خیلی خوب بگیری. البته اگر مایل باشی وقت بزاری. من پیشنهاد می کنم توی کلاس های مخصوص تافل شرکت کنی که از اول برای تافل و ساختار اون آماده بشی.
توی تافل مهارت لیسنینگ خیلی مهمه. بنابراین من جای تو باشم حسابی روی فیلم دیدن و سریال دیدن و گوش کردن به فایل های انگلیسی وقت میزارم. یه منبع خوب برای تمرین روی لیسنینگ سایت TED هست. کلی سخنرانی و برنامه ویدیویی رایگان با زیرنویس هت اونجا که می تونه کمکت کنه.
در مورد اهمیت لیسنینگ تافل می تونی این نوشته رو بخونی. توی این پست آزمون تتافل رو توضیح دادم :
آزمون تافل آی بی تی چیست؟
ببین، با یه لیسنینگ قوی می تونی توی مدت کوتاهی نمره خوبی توی تافل بگیری، اما برعکسش تقریباً غیر ممکنه! فرق عمده آیلتس با تافل همینه. ببین رایتینگ تافل و اسپیکینگ تافل چه قسمت هایی دارن و چقدر لیسنینگ توشون تاثیر داره:
رایتینگ تافل:
معرفی رایتینگ تافل TOEFL iBT Writing

اسپیکینگ تافل:
معرفی اسپیکینگ تافل TOEFL iBT Speaking- قسمت اول

معرفی اسپیکینگ تافل TOEFL iBT Speaking- قسمت دوم

یه چیز دیگری که میتونی خودت خونه کار کنی افزایش دامنه لغت هست. البته نه اینکه یه لیستی از لغت ها رو بگیری و حفظ کنی. من توی این پست توضیح دادم چطور میشه دامنه لغتی ساخت که باهاش توی تافل و آیلتس نمره خوبی گرفت:

دامنه لغت لازم برای کسب نمره بالا در آیلتس و تافل

بالا