• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه طراحی انیمیشن فلش . معرفی کنید

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
زیاد مهم نیست کار باهاش ساده باشه یا سخت .
فقط اگه رفرنس یا منبعی میشناسید که آموزش داده باشه نرم افزار مورد نظر رو ، فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه ، بگید .
ممنون

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
خود فلش رو یاد بگیر بهتره . اون برنامه هایی که مخصوص ساخت بنر فلش هست دستت توش محدوده ولی فلش اینطور نیست هر طرحی و یا انیمیشنی که دوست داری میتونی درست کنی .
برای یادگیریش هم یه سری به انجمن مجیدآنلاین بخش فلش بزن . کتاب آموزش کامل رو اونجا قرار دادن .
موفق باشی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
خود فلش رو یاد بگیر بهتره . اون برنامه هایی که مخصوص ساخت بنر فلش هست دستت توش محدوده ولی فلش اینطور نیست هر طرحی و یا انیمیشنی که دوست داری میتونی درست کنی .
برای یادگیریش هم یه سری به انجمن مجیدآنلاین بخش فلش بزن . کتاب آموزش کامل رو اونجا قرار دادن .
موفق باشی

ممنون
منظورتون از فلش Adobe Flash Pro cs دیگه ؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
اولا تاپیک تخصصی داره و باید تو بخش انیمیشن فلش تاپیک میزدی

دوما ، بهترین نرم افزار همون ادوبی فلش هست ولی کار باهاش سخته ، یا باید بری کلاس یا وقت بذاری یاد بگیری

آموزش هم برای توی نت زیاد هست ، هم فیلم و هم کتاب ، به زبان فارسی هم من دیدم که هست .

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
اولا تاپیک تخصصی داره و باید تو بخش انیمیشن فلش تاپیک میزدی

دوما ، بهترین نرم افزار همون ادوبی فلش هست ولی کار باهاش سخته ، یا باید بری کلاس یا وقت بذاری یاد بگیری

آموزش هم برای توی نت زیاد هست ، هم فیلم و هم کتاب ، به زبان فارسی هم من دیدم که هست .
به پایلوت بگو بخاطر تاپیک زدن توی بخش نامربوط منو 2 دهه بن کنه . اینطوری خوشحال میشی ؟
مرسی . خودم یاد میگیرم . کلاس مفتش گرونه

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
پیشنهاد 1 : Adobe Flash
پیشنهاد 2 : Swish (افکت های اماده)

بالا