• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه فکس مناسب که بتونه به فکس های منوال سند کنه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .

من مشکلی داشتم . با استفاده از فکس ویندوز متاسفانه نمیشه به جاهایی که فکر منوال دارند و یا تلفن داخلی دارند که به فکس وصل میشه چیزی رو فکس کرد و حتما باید اتوماتیک باشه.

آیا راهی هست که بشه این کار رو با فکس ویندوز یا برنامه های فکس پیشرفته انجام داد؟ و آیا اصلا این امکان با کامپیوتر وجود داره؟ اگر نیست فکسی که قیمتش مناسب باشه (فقط برای سند) رو دوستان میشناسن؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
1538.gif

. من اون اوايل از برنامه Symantec WinFax Pro استفاده مي‌كردم. كلي امكانات و قابليت هاي مختلف دارد و كاملن يك برنامه حرفه‌اي در زمينه مديريت فاكس، Answering machine و Mail Voice و Dialler و مديريت پيام‌هاي مودم‌هاي External و ... مي‌باشد. اما به همان اندازه كه امكانات زيادي دارد به همان اندازه هم حجم زيادي دارد. همچنين شركت Symantec خيلي وقته ديگه نسخه جديد اين برنامه ره توليد نكرده و امكان ناسازگاري با XP SP2 زياده.(نتايج جستجوي WinFax در سايت Stmantec)
. برنامه ديگر كه كوچكتر ولي تقريبن با همان امكانات هست برنامه، super voice هست. هر دو برنامه فوق امكان ارسال Manual Sending Fax را دارا مي‌باشند. (براي اطمينان شما برنامه SV را نصب كردم و عكسي از قابليت ارسال دستي فاكس را ضميمه پست كردم!
3989.gif
)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/01/31
27653.gif
26650.gif

فایل های ضمیمه

• SuperVoicePro-ManualSendFax.GIF
    SuperVoicePro-ManualSendFax.GIF
    8.2 KB · نمایش ها: 3

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی ممنون از راهنماییتون قربان . فعلا در حال دانلود superfax 9 هستم . از همون محصولات سوپر ویس هست . فقط کرکش رو باید بگردم پیدا کنم . ایشالا که مشکلی پیش نیاد:)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان کسی سریال این سوپر فکس 9 رو نداره هر جایی سرچ کردم 6 به اونور رو ندارند .برنامه خیلی عالی ایه . ولی الان اکسپایر شده . حوصله نصب مجدد ویندوز رو هم ندارم.
اگه کسی از دوستان سریال رو داره خوشحالم میکنه اعلام کنه.
حوصله تعویض برنامه رو هم ندارم اما دارم میرم سراغSnappy Fax Version 4 امیدوارم منوال سند داشته باشه

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من از Mighty.Fax.3.39 اسفاده میکنم. برنامه کم حجم و کار راه اندازیه. 3.9 mb . سریالش هم کار میکنه.
اگر خواستین بگین لینک بدم.

بالا