• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه مدیریت ارائه home page

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
برنامه*ای هست که روی هاست*مون نصب کنیم تا یوزرهامون بتونن با ثبت نام کردن یه ساب دومین و یه مقدار فضا از هاست ما بگیرن.
در واقع یه چیزی مثل سرویس*دهنده*های وبلاگ مثل بلاگفا و پرشین بلاگ می خوام درست کنم اما به جای سرویس وبلاگ می خوام فقط یه home page به هر کاربرم بدم.

اگه با php باشه بهتره.
اگه یه سری امکانات اضافی مثل ایجاد محدودیت در اندازه فایل هایی که کاربرها آپ لود می کنند هم داشته باشه بهتره.

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا هیشکی بلد نیست؟ یا تو این همه برنامه مدیریت محتوا چیزی برا کار ما درست نشده؟

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زوپس یه ماژول به اسم userpage داره
یوزر فقط یه صفحه داره که میتونه توش چیز بنویسه

بعد شما میتونی در اون صفحه یه ادیتور wysiwyg هم فعال کنی که فایل بزاره

اینجا میتونی در موردش اطلاعات بگیری
http://xoops.instant-zero.com/

یه ساب دومین و یه مقدار فضا از هاست ما بگیرن.

در این مورد شرمنده فک نکنم برنامه های مدیریت محتوا بتونن این کارو بکنن. یعنی من برنامه ای ندیدم
در مورد فضا میشه ولی نه فضای با دسترسی و اکونت اف تی پی یه فضا که فقط در http فایل آپلود کنه از طریق ادیتور خود سایت

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دسترسی مستقیم یا اف تی پی نمی*خوام بدم. یه چیز خیلی ساده. که فقط طرف بتونه یکی دو تا عکس درباره خودش + یه مقدار اطلاعات تایپ کنه. همین.

از زوپس ساده*تر چیزی نیست؟ امکانات اضافی*ش تقریباً هیچ کدوم به درد من نمی*خوره.

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زوپس امکانات اضافی نداره.
با نصب هسته فقط میتونی عضو گیری کنی و بلاک بزاری

برای هر کاری یعنی هر امکاناتی باید ماژول نصب کنی

ولی این ماژول userpage به درد شما نمیخوره اگه میخوای هر عضوی یه ساب دومین داشته باشه

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت wordpress.com که به یوزرهاش ساب دومین میده، چه کار کرده؟ از همین وردپرس معمولی خودمون با یه سری تنظیمات خاص استفاده کرده یا کار دیگه*ای انجام دادن؟

بالا