• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه مدیریت حافظه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از دوستان برنامه نویس خبره تر هاش یک خواهش داشتم

برنامه معروف oxios رو دیده اید ، من به دلیل وسواس زیادم ، مرتب ازش استفاده می کنم ،ولی همیشه باید اون صفحه که چقدر مموری آزاد کرده رو تحمل کنم ، به علاوه اینکه برنامه دو قسمت داره ، و دو بار باید اجرا بشه
برنامه های دیگه هیچ کدام به اثر این نیستند ، امتحان کرده ام ،
کسی هست بتونه به دستکاری کد های برنامه ، طوری درست ش کنه که بتونیم با مثلا یک هارد کی نسبت ش بدیم و هیچی هم نشون نده رو صفحه و راحت کار ما رو بکنه؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قربان بنده با اس کی تولز کار میکنم . به نظرم بیشتر از اکسیوس کار میده . دو قسمت هم نداره . فقط باید یه برنامه تمام صفحه رو تحمل کنی. از نظر ازاین یه کلید که برنامه شورتکاتش موجوده!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
از دوستان برنامه نویس خبره تر هاش یک خواهش داشتم

برنامه معروف oxios رو دیده اید ، من به دلیل وسواس زیادم ، مرتب ازش استفاده می کنم ،ولی همیشه باید اون صفحه که چقدر مموری آزاد کرده رو تحمل کنم ، به علاوه اینکه برنامه دو قسمت داره ، و دو بار باید اجرا بشه
برنامه های دیگه هیچ کدام به اثر این نیستند ، امتحان کرده ام ،
کسی هست بتونه به دستکاری کد های برنامه ، طوری درست ش کنه که بتونیم با مثلا یک هارد کی نسبت ش بدیم و هیچی هم نشون نده رو صفحه و راحت کار ما رو بکنه؟

من مي تونم يه برنامه بنويسم كه آدرس دوتا برنامه رو بگيره و بعدش به نوبت برنامه ها رو اجرا و كنه... هر وقت هم كه برنامه پيام داد، خودش به صورت اتوماتيك يه OK ارسال كنه كه بسته بشه! اگه واقعا لازمه درست كنم!;)

اديت: يكم كه در موردش فكر كردم ديدم كه ميشه يه لاگ فايل هام براش درست كرد!

بالا