• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه موبايل x100

REZA_PA48

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.من يك سوال دشتم درباره برنامه موبايلهاي سامسونگ.من يك گوشي جديد X100 خريدم با يك كابل داون لود.ميخوام عكس و زنگ به موبايلم اضافه كنم.هر چي تو اينترنت گشتم برنامه اش رونتونستم پيداكنم.(جالبه كه خود برنامه اي كه از سايت سامسونگ ور داشتم كار نميكنه! :( :( ).مي خواستم اگه امكان داشته باشه منو راهنمايي كنين.مرسي

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من T100 دارم و برنامه اي كه با CD گوشي بوده PCLink for GSM Ver.1.0 هست كه مشكلي نداره و خوب كار ميكنه.

من نميدونم روي گوشيهاي جديد سامسونگ چيزي عوض شده يا نه. برنامه اي كه از سايت خود سامسونگ دانلود كردي كار نميكنه؟ چه مشكلي داره؟

REZA_PA48

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.اول اينكه ممنون كه جواب داديد.برنامه از خود سايتش برداشتم كانكت نميشه.يعني هيچي نميياره.يه برنامه easy link هم بود كه كابل ديتا ميخواست.تلفن من اينه:09144121060 .اگه امكان داشته باشه كمكم كنيد.
ممنون

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از REZA_PA48 :
سلام.اول اينكه ممنون كه جواب داديد.برنامه از خود سايتش برداشتم كانكت نميشه.يعني هيچي نميياره.يه برنامه easy link هم بود كه كابل ديتا ميخواست.تلفن من اينه:09144121060 .اگه امكان داشته باشه كمكم كنيد.
ممنون

لطفا همينجا بيشتر توضيح بديد.
كابل ديتا نداريد؟؟
پس با اينفرا رد ميخواين تبادل اطلاعات كنيد بين گوشي و كامپيوتر؟

REZA_PA48

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از amirsung :
لطفا همينجا بيشتر توضيح بديد.
كابل ديتا نداريد؟؟
پس با اينفرا رد ميخواين تبادل اطلاعات كنيد بين گوشي و كامپيوتر؟

كابل دارم اونم براي سامسونگ.ولي روش نوشه:Downloding cable.ميخوام با پورت كام كار كنم.
ميرسي

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من با كابل x100 كار نگردم ولي با اين روش بايد كار كنه :
- سيم كارت رو از گوشي خارج كن
- باطري رو هم دربيار
- گوشي رو خاموش كن
- كابل رو وصل كن
- برنامه لينك رو اجرا كن
- پورت اتصال به گوشي رو مشخص كن
- دكمه كانكت رو بزن

اگر كار نكرد بگو مشكل چيه و چه پيغامي ميده.

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از REZA_PA48 :
سلام.من يك سوال دشتم درباره برنامه موبايلهاي سامسونگ.من يك گوشي جديد X100 خريدم
سلام. اگه كسي از اين مدل گوشي داشته ميشه بگه ازش راضي هست يا نه؟ من يه گوشي حدود قيمت 100 تومن ميخوام بخرم. فعلا از همه بيشتر آنتن دهي برام مهمه.نميدونم تو اين رنج قيمت بهترين انتخاب چه مدل و ماركي ميتونه باشه.خودم از زيمنس خوشم مياد ولي همه ميگن خيلي ظريف و ناز نازي شده. از سامسونگ هم ذهنيت جالبي ندارم. قيمت پايين هاي نوكيا هم مثل گوشكوب ميمونه. اگه كسي لطف كنه و راهنمايي به همراه معرفي چند مدل. بكنه ممنون ميشم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hmn :
سلام. اگه كسي از اين مدل گوشي داشته ميشه بگه ازش راضي هست يا نه؟ من يه گوشي حدود قيمت 100 تومن ميخوام بخرم. فعلا از همه بيشتر آنتن دهي برام مهمه.نميدونم تو اين رنج قيمت بهترين انتخاب چه مدل و ماركي ميتونه باشه.خودم از زيمنس خوشم مياد ولي همه ميگن خيلي ظريف و ناز نازي شده. از سامسونگ هم ذهنيت جالبي ندارم. قيمت پايين هاي نوكيا هم مثل گوشكوب ميمونه. اگه كسي لطف كنه و راهنمايي به همراه معرفي چند مدل. بكنه ممنون ميشم.

×× كل اين بخش رو توصيه ميكنم حتما بخون خيلي كمكت ميكنه .
اين ها هم:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=1655
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=4539

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز ممنون از توجهت. اون تاپيك ها رو قبلا ديده بودم. بيشتر در مورد گوشيهاي رده بالا صحبت شده. ياهو رو هم ديدم و نميدونم آيا اون گوشيها توي ايران هستند يا نه؟
من نظرم يك گوشي با آنتن دهي خوب و اندازه مناسب هست. بيشتر هم ميخوام اطلاعات گوشيهاي موجود بازار و تجربيات ثابت شده رو بدونم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hmn :
سلام دوست عزيز ممنون از توجهت. اون تاپيك ها رو قبلا ديده بودم. بيشتر در مورد گوشيهاي رده بالا صحبت شده. ياهو رو هم ديدم و نميدونم آيا اون گوشيها توي ايران هستند يا نه؟
من نظرم يك گوشي با آنتن دهي خوب و اندازه مناسب هست. بيشتر هم ميخوام اطلاعات گوشيهاي موجود بازار و تجربيات ثابت شده رو بدونم.

×× راستش من خودم x100 دارم و از نظر ظاهر خوبه. آنتن دهيشم فكر ميكنم نسبتا معمولي باشه. فعلا كه اونجورها مشكلي نداشتم. قيمت الان بايد 135 اينحدود باشه.
كاري بود كه از دستم بر مي اومد.

karim

Registered User
لایک‌ها
0
روي هم رفته x100 چجور گوشيه نسبت به قيمتش ميارزه يا نه من يكي ميخوام بخرم لطفا اعلام كنيد
ممنون

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از karim :
روي هم رفته x100 چجور گوشيه نسبت به قيمتش ميارزه يا نه من يكي ميخوام بخرم لطفا اعلام كنيد
ممنون

×× راستش من گوشي ها رو امتحان نكردم اون جوري كه بيام راهنماييتون كنم. اما فكر ميكنم اگه پولتو براي sony ericson حتي اون قذميت هاشو بگيري بهتره تا اين چيزا.
فكر كنم x100 حي , بدك نباشه, گوشيه ديگه :rolleyes: .

karim

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy8766 :
×× راستش من گوشي ها رو امتحان نكردم اون جوري كه بيام راهنماييتون كنم. اما فكر ميكنم اگه پولتو براي sony ericson حتي اون قذميت هاشو بگيري بهتره تا اين چيزا.
فكر كنم x100 حي , بدك نباشه, گوشيه ديگه :rolleyes: .
من كه گرفتم آنتن دهي واقعا افتضاحي داره يعني همش كال فايلد ميزنه اعصابم خورد شد فردا ميخوام پس بدم خدا كنه قبول كنه بعد از 48 ساعت

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از karim :
من كه گرفتم آنتن دهي واقعا افتضاحي داره يعني همش كال فايلد ميزنه اعصابم خورد شد فردا ميخوام پس بدم خدا كنه قبول كنه بعد از 48 ساعت

×× آقا ببييييييين ... يه مسئله اي! شما آنتنت چه جوريه؟ خوب آنتن ميده در سطح شهر يا ضعيفه؟

karim

Registered User
لایک‌ها
0
عزيز كلا ضعيفه يعني اونجايي كه آنتن دهي يه نمه ضعيفه اين گوشي به كل قطع ميكنه من كه پس دادم رفت كلا گوشي خوبي نيست اگه خواستيد مثل من ضرر كنيد يكي بگيرين تست كنيد اونوقت متوجه ميشيد.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از karim :
عزيز كلا ضعيفه يعني اونجايي كه آنتن دهي يه نمه ضعيفه اين گوشي به كل قطع ميكنه من كه پس دادم رفت كلا گوشي خوبي نيست اگه خواستيد مثل من ضرر كنيد يكي بگيرين تست كنيد اونوقت متوجه ميشيد.

×× حالا كه تموم شد اما ميخواستم اينو بگم كه من هم يكي اول گرفته بودم همين مدل رو و اون بابا فروشنده هه هم آشنا بود. خلاصه ما اينو ورداشتيم و هر جا ميرفتيم آنتن ضعيف ميداد يا اينكه به كل آنتن نميداد حتي دو تا گوشي كه كنار هم بودن اون يكي ميداد اين آنتن نميداد و خلاصه فهميديم كه اين كامل مشكل دارهو خلاصه رفتيمو با يكي ديگه از همين مدل عوض كرديم و مشكل حل شد.
حالا چي گرفتيد؟

karim

Registered User
لایک‌ها
0
ّشما هم اين مشكلو داشتين چرا چيزي نگفتين بابا ما اينجا رو به عنوان مرجع ازش استفاده ميكنيم
بالاخره نوكيا 6110 گرفتم

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از karim :
ّشما هم اين مشكلو داشتين چرا چيزي نگفتين بابا ما اينجا رو به عنوان مرجع ازش استفاده ميكنيم
بالاخره نوكيا 6110 گرفتم

×× به خاطر اينكه اون مشكلي كه داشتم به خاطر همون يك گوشي بود عزيز. ايني كه الان دارم مشكلي نداره. در حد خودش خوبه.
نوكيا هم مباركه :)

iranisoft

Registered User
لایک‌ها
0
اقا من همین عصری سامسونگ x100 گرفتم... چيز باحاليه
البته الان كه داره شارج ميشه

بالا