• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه نویسی متلب : انجام پروژه : برگزاری کلاس های خصوصی و دسته جمعی

djahang

Registered User
لایک‌ها
3
عرض سلام
کلیه پروژه های برنامه نویسی متلب در زمان کوتاه انجام می شود .برای اینکه پروژتون رو انجام بدم دقیقا هدف پروژه و جزئیات رو به این ایمیل :
[[email protected][/email]
بفرستین و بعدش با شماره 09385331728 تماس بگیرید تا برای قیمت به توافق برسیم.
جدیدا در شهر اصفهان و دانشگاه های اطراف اصفهان هم دوره های متلب رو برگزار می کنم که هزینه شرکت در کلاس های 3 روزه برنامه نویسی متلب 40 تومن هست. اما برای برگزاری کلاس های خصوصی و یا دسته جمعی می تونید باهام تماس بگیرین و هماهنگ کنین!!!
با تشکر
پارسا
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان سوالاتی در رابطه اجرای کلاس ها پرسیدن!
اول اینکه باید عرض کنم کلاس ها در جاهای مختلفی از شهر برگزار میشه و بیشتر توی مدارس و موسسات خصوصی بوده و اینکه تعداد افراد یک کلاس حدودا 20 نفر هست. طول دوره آموزشی 3روز و هر روز به مدت 2.5 ساعت هست.
یعنی یک کلاس مفید واسه کسایی هست که کارهای محاسباتی و طراحی زیاد دارند و وقتشون هم کمه.توی این دوره آموزشی روز اول برنامه نویسی مقدماتی هست و روز دوم دستورات و کاربردهای متلب و روز سوم فقط به
حل مثال های مختلف می پردازیم. برای مدارس سرفصل ها با اون چیزهایی که واسه دانشگاهی ها طرح میشه خیلی فرق داره.اگر تمایل دارید که به صورت دسته جمعی در کلاس شرکت کنید می تونم سرفصل ها رو براتون ایمیل کنم.

Last edited:
بالا