• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه نویسی نرم افزار صدور فاکتور فروشگاهی

marshal0761

Registered User
لایک‌ها
214
سلام بنده مغازه نوشت افزار دارم و میخوام به صورت کامپیوتری فاکتور صادر کنم
این نرم افزار شامل نام محصول ، تعداد محصول و قیمت (با افزایش تعداد محصول به قیمت ان محصول افزوده شود مثلا یک خودکاری که 3 هزار تومان هستش اگه مثلا دو تا بخوان اتومات با وارد کردن تعداد محصول قیمت هم اضافه بشه مثلا بشه 6 هزار تومان ، جمع کل
بالای فاکتور لوگو مغازه ، تاریخ و شماره فاکتور + ته فاکتور برای فروشنده بمونه که با وارد کردن شماره فاکتور اون فاکتور نمایش داده بشه

دوستانی که برنامه نویسی انجام میدن لطفا نمونه کار و قیمت رو برام ارسال کنن ممنون

Last edited:

prjroom

Registered User
لایک‌ها
20
سلام بنده مغازه نوشت افزار دارم و میخوام به صورت کامپیوتری فاکتور صادر کنم
این نرم افزار شامل نام محصول ، تعداد محصول و قیمت (با افزایش تعداد محصول به قیمت ان محصول افزوده شود مثلا یک خودکاری که 3 هزار تومان هستش اگه مثلا دو تا بخوان اتومات با وارد کردن تعداد محصول قیمت هم اضافه بشه مثلا بشه 6 هزار تومان ، جمع کل
بالای فاکتور لوگو مغازه ، تاریخ و شماره فاکتور + ته فاکتور برای فروشنده بمونه که با وارد کردن شماره فاکتور اون فاکتور نمایش داده بشه

دوستانی که برنامه نویسی انجام میدن لطفا نمونه کار و قیمت رو برام ارسال کنن ممنون
سلام
من با دات نت می تونم براتون انجام بدم.قیمت مدنظر شما چقدر است؟

nsco

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوست من یک سایت می شناسم که درونش عضو بشید این امکان را بهتون با تعرفه پایین میده اگر نیاز داشتید خبرم بدید که ادرس را براتون ارسال کنم. با تشکر

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
سلام ؛
اسم محصولو خودتون تایپ میکنید ؟!
یا میخاید یه لیستی از محصولات وجود داشته باشه ؟!

بالا