• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه نویسی پروژهای تجاری اندروید - تحت تمامی ورژن ها

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
برنامه نویسی پروژهای تجاری اندروید - تحت تمامی ورژن ها
نوشتن سیستم های اتصال به درگاه پرداخت توسط سیستم عامل اندروید برای موبایل ها و تبلت ها
تماس با 09337065095 و یا ایمیل به [email protected]

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
من به ایشون امشب اس ام اس دادم ولی ایشون متاسفانه جواب نمیدن !!! در ضمن مبلغ بیعانه 230 هزار تومان هست! اپلیکیشن ایشون آماده هست !!!
قرار داد حضوری بسته نشده !!
مشکلی پیش اومده و زمان اجرا به تاخیر افتاده !!حاظر هستم پول ایشون رو به خاطر تاخیر برگردونم ولی از ایشون به خاطر این کار بسیار ناراحتم ...من تا حالا چند تا مشتری از فروم داشتم و هیچ مشکلی هم نبوده ,.
Sent from my LG-C660 using Tapatalk 2

امکانش هست با من تماس بگیرید دوست عزیز‎؟‪‎؟‪‎؟‪

Sent from my LG-C660 using Tapatalk 2

آدم باید یه سوزن به خودش بزنه یه جوال دوز به مردم ایشون بعد از چهار روز بهم زنگ زدن که از فلانی سرور گرفتم ... منم با طرف تماس گرفتم ایشون بعد از کلی حرف گفتن که سرور اختصاصی هست و پنل نداره ....
که ما هم یاور کردیم بعد از طراحی اولیه متوجه شدم که کش و لود سمت سرور درست کار نمی کنه , که قرار بود تو این زمان دمو ارایه کنم هدمت دوست عزیزم ولی ازش وقت خواستم و طراحی رو عوض کردم بعد از تعویض بیس برنامه متوجه شدم که سرور مجازی هست و رم ها به صورت کامل در اختیار بنده قرار نمی گیره !!!!!
الان حدود یک ماه وقت من تلف شده و زمان من از بین رفته و ایشون هم اومدن و توی تاپیک این حرفا رو نوشتن ,شمد جای من ....
الان باید چی کار کنم ‎؟‪‎؟‪‎؟‪ ایشون متاسفانه نمی تونن درک کنن گه اشکال از کسی هست که سرور اختصاصی و مجازی رو جابه جا فروخته !!! یا حداقل اینکه این سرور به صورت فیزیکی موجود نیست!!!!

Last edited:

djahang

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز بنده تا حالا حدود 45. تا پروژه پردازش تصویر و دو نمونه پروژه ی دانشجویی اندروید گرفتم ..ایشون به جز یک مورد بدون تاخیر تحویل دادن..کارتون کاملا زشت و اشتباه هست!! دیشب که این پست رو دیدم شاخ در آوردم....

dvb_tehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم جناب آقای ب.ج رو میسناسم و تا حالا دو تا پروژه طراحی فروشگاه الکترونیکی تحت اندروید با ایشون کار کردم , مخابرات استان اصفهان هم کار ایشون هست...
من خودم تو مخابرات اصفهان کار می کنم و کلا اینکه نام یک شخص رو توی فروم بیارن و بهش تهمت بزنن کار جالبی نیست!!
مخصوصا برنامه نویسی که از دانش فنی بسیار بالایی برخورداره..

dvb_tehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من خیلی از ماها با ایشون کار کردیم...
ایشوت شاید بعضی وقتا دیر جواب بدن ولی مشکل حل میشه..
پیشنهاد من اینه که اول شما هیچ اطلاعات شخصی رو وارد فضای مجازی نفرمایید و دوم اینکه هر مشکلی که هست با متانت رفتار بفرمایید.

dvb_tehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به هر حال گذاشتن اطلاعات شخصی در فضای مجازی کار درستی نیست من به عنوان یک واسط از شما می خوام که اطلاعات رو بردارین از ایشون هم می خوام سریعر دلایلشون رو برام ارسال کنند.

بالا