من به ایشون امشب اس ام اس دادم ولی ایشون متاسفانه جواب نمیدن !!! در ضمن مبلغ بیعانه 230 هزار تومان هست! اپلیکیشن ایشون آماده هست !!!
قرار داد حضوری بسته نشده !!
مشکلی پیش اومده و زمان اجرا به تاخیر افتاده !!حاظر هستم پول ایشون رو به خاطر تاخیر برگردونم ولی از ایشون به خاطر این کار بسیار ناراحتم ...من تا حالا چند تا مشتری از فروم داشتم و هیچ مشکلی هم نبوده ,.
امکانش هست با من تماس بگیرید دوست عزیز؟؟؟
Sent from my LG-C660 using Tapatalk 2
آدم باید یه سوزن به خودش بزنه یه جوال دوز به مردم ایشون بعد از چهار روز بهم زنگ زدن که از فلانی سرور گرفتم ... منم با طرف تماس گرفتم ایشون بعد از کلی حرف گفتن که سرور اختصاصی هست و پنل نداره ....
که ما هم یاور کردیم بعد از طراحی اولیه متوجه شدم که کش و لود سمت سرور درست کار نمی کنه , که قرار بود تو این زمان دمو ارایه کنم هدمت دوست عزیزم ولی ازش وقت خواستم و طراحی رو عوض کردم بعد از تعویض بیس برنامه متوجه شدم که سرور مجازی هست و رم ها به صورت کامل در اختیار بنده قرار نمی گیره !!!!!
الان حدود یک ماه وقت من تلف شده و زمان من از بین رفته و ایشون هم اومدن و توی تاپیک این حرفا رو نوشتن ,شمد جای من ....
الان باید چی کار کنم ؟؟؟ ایشون متاسفانه نمی تونن درک کنن گه اشکال از کسی هست که سرور اختصاصی و مجازی رو جابه جا فروخته !!! یا حداقل اینکه این سرور به صورت فیزیکی موجود نیست!!!!